Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Křesťanův mozek by si mohl všimnout, že moje sděleni nezpochybňuje zprávu ani neobhajuje hradního panáka. Uveřejněná zpráva je zcela srozumitelná každému průměrně inteligentnímu mozku. Jenom špatně snáším pokus o manipulaci s podvědomím čtenáře pomocí ilustračního falza. Není to zapotřebí, toho jsme si za bolševika "užili" vrchovatě.
  • Když to není Forejt, tak proč odešel? Mohl podat trestní oznámení třeba na neznámého pachatele. Nic se s toho nestalo. Pokud to není Forejt mohl si nechat udělat test na drogy a celá záležitost by byla vyřešena během 5 min. O.F. Prosím zapni si přístroj co nosíš na krku, jmenuje se to mozek.
  • Ať je ten panák z hradu obviněn z čehokoliv, na tomto snímku z videa NENÍ Forejt. Jedině že by si pro zachycenou "akci" nechal vyholit pleš od levého "koutu" (čela) jenž se jako holá ulička táhne dozadu a končí v temenní pleší. Redakce si z občanů dělá "kozy" a OVCANI to žerou. Takový primitivní podvrh nese rukopis bolševických časů.
  • Zeman o Forejtovi: Odvedl dobrou práci. O drogách ani slovo...
    A chce, aby byl velvyslancem ve Vatikánu... Už mu vážně hrabe...
  • vanhorne
    "jako jediného z prezidentů EU"
    Vsichni ostatni jsou zaneprazdneni resenim nahle vzniklych krizovych situaci a proto se s politovanim omluvili.
  • No jasná věc. Forejt není ten feťák. Jak by mohl. To tam šňupu já, Dalajláma :-)
  • Není nic zábavnějšího než čapisralova frustrace ze Zemanovy pozvánky do Vajthauzu. Takže jeho typická reakce - urážky, posměšky, lži... prostě klasická havloidní pravdoláska
    *4*
  • Hele ovčácku kuličko *1* *2* *15*
  • Pokud je pravda, co se valí na Forejta, tak BIS zřejmě hodně pochybila, když vydávala Forejtovi osvědčení o bezpečnostní prověrce. Takový omyl se mi ale moc nepozdává a ani to popisované video nemusí být pravé / nakonec na obrázku, kde Forejt má fetovat slámkou nějakou drogu, může být kdokoliv/. Spíše se přikláním, že pyká za chyby, kdy lhal, mlžil, aby chránil prezidenta, což dělá i Ovčáček, a toho nikdo "ze zdravotních důvodů"/ nevyhazuje. Ono zřejmě, jako vždy, to bude nějak jinak. Čas ukáže jak.
  • hi..hi.. ??? Tam je někde ukrytá legrace v té tvé zprávě? A prosím tě ještě, to heslo Simon jsem tu četl už asi třikrát. To má nějaký význam nebo smyl? Napovíš mi?
  • Ale ale pitomo, co ty o tom víš..hi..hi.. *1* *1* *1*
  • Hele, zvířátko, americkým presidentem je stále ještě Obama. Trump jí bude teprve až se ujme úřadu. Jinak mě jeden ani druhý nezajímají. Je vědí občanů USA koho si zvolili.
  • A ty pitoma z Tiscali, co si nechá říkat Simon..hi..hi.. *2* *2* *2*
    Jo Tiscali je Tiscali, říkal pitoma z Tiscali
  • vanhorne
    "dobrý komunista"
    Zeman nikdy vedome nepil, jenom ma smulu, ze spi s otevrenou hubou a nekdo mu vzdycky v noci do ni nalil litr Hruskovice.☺
  • ... hi, hi, hi máš vztek, viď ty troubo. Americkýmu prezidentu si nedovolíš nadávat, viď ty blbečku..hi..hi
  • Pozval ho aby ho seřval jak psa za to, že chlastá a leze do ruské a čínské rrdele. *1* *1* *1* *1*
  • Simon místní idioot a pitoma se posere vzteky, protože připosranej je pořád a tato zpráva je taková, že budoucí prezident Spojených států amerických, pan Trump pozval pana prezidenta Zemana jako jediného z prezidentů EU do Ameriky na návštěvu. Tak tady vidíš, ty kolaborantská teplá svííně Simonova, jaký jsi idioot a ty svoje canci si můžeš strčit do té své kyselé prdelééé..hi..hi.. *2* *2* *2* *2*
  • Soudruh Forejt je stejně dobrý komunista jako soudruh Zeman a tak jak soudruh Zeman nepije alkohol, tak tak soudruh Forejt nefetuje. Psali to na Sputniku!
  • Hlídací Pes.org - Forejt je feťák - My máme důkaz ale neukážeme Vám ho.

Zeman - Peroutka napsal Hitler je gentleman - My důkaz nemáme ale ukážeme Vám ho.

:))))
  • No jo, někteří jsou havloidi, ty jsi komunista a bolševik. Svět je pestrý :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit