Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • život žije jako otloukánek co nic neznamená, poté žil jako podpatofláč až mu žena utekla se sousedem, takže zde si léčí mindráky. Poslední ranou pro impotenta bylo, když se mu narodilo dementní vnouče, celý děda! Kdo? No přece blbec Hrebeňár! My chytří mu jeho úděl přejeme!
  • ... fajn, kriple, užíváš si správně své poslední dny života, poprvé budu vrahem, těším se :)))
  • ... to "my" reprezentuje tvou ubohost, jsi mrtvý blbeček, vyber si, kd\y a kde, kryso :)))
  • ... poslední vzkaz pro kripla: do neděle chci vidět, žes dodýchal, primitive, napiš závěť :)))
  • ... krátký vzkaz pro póvl: útočím a neřeším dementní obranu ubohých primitivů
  • ... geniálně vždy vnímám hlasování dementa jako bezmoc primitiva, díky blbý kokůtku :)))
  • ... neznám narozdíl od tebe význam slova užírání se, ohromně si užívívám primitivy jako ty
  • ... tobě se nestává nic, holt jsi nepoužitelný primitiv
  • ... každý hlas primiva z něj dělá hlupáka, jakého jsem s v něm poznal okamžitě, pokračuj
  • se blbcům tvýho formátu stává, užívej a užírej se z nesouhlasů dál, nás inteligentní to baví :-)))
  • ... hraješ si na intelektuála, ale já bohužel primitivy šetřit nikdy nemohu, čau :)))
  • ... ty padáš často, znám tvou nulovou úroveň, ty hloupý zakomplexovaný pitomečku :)))
  • víme blbče, krásný večer opuštěného impotenta!
  • ... vždy si neskutečně krásně užívám hlasování dementních sraček, je to ubohost sama :)))
  • Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.

Abys ty, zrůdo, sám neskončil na té tvé "kriplkáře".
  • ... na takovou tupost není důvod reagovat, já mám krásný večer, blbeček jako ty h*vno :)))
  • je ´tgéto´ neomylný impotente?
  • ... absolutním vrcholem spokojenosti v této díře je bez námahy udělat z trosky trosku :)))
  • víme férový impotente, žádné hlasy nesleduješ, jen z nich zuříš chcípáku, hi, hi
  • ... jsi dokonalý primitiv :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit