Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... je patrné, že primitiv primitivů s oblibou používá množné číslo, holt stále zbabělý kriipl :))
  • On za to bere nemalý peníz. *15*
  • ... jako inteligent nesleduji hlasy ubožáků
    ... jako férový chlap nabízím úchylům možnost veřejného výběru místa, kde lehnou....
    ... není co dodat, zbabělého kripla neomlouvá ani "kripllkára"
  • inteligenti obdivujeme výdrž blbce pitomečků, který zde dovede hodiny a hodiny ukazovat svou stupiditu, velice, převelice nás tím baví, inu nevzdělaní blbci pitomečků jsou jinak nepoužitelní!
  • ... chápu, dementek, který za chvíli nadělí spoustu hlasů, se právem bojí o život krysy ...
  • ... napiš čas a místo, sračko, proplatím ti jízdné a pak zdechneš, ukaž se, svalovče :)))
  • ... jsi d*ment, kterému správně moc vadí, že neexistuje větší d*ment jako ty, debílku :)))
  • ... OK, se sračkami již čas trávit nebudu, ale kokotovi kokotů chci rozšlápnout obličej :)))
  • ... co to je to prášky, blbečku?
  • ... neskutečně krásně si užívám tvé blití o prášcích primitiva, jsi dokonalý blb, bomba :)))
  • ... piš, piš, nečtu dementa :)))
  • ... jsi nejprimivnější blbeček, co znám, nejsme ves jako vy, že končíte ve 3. patře :)))
  • ... vidime misto vidim pise blba krysa jako ty, promin, ale spinou jako ty se nezabyvam :)))
  • ... je to prosté, moulo, nečtu primitiva, vybral jsem nahodilý výblitek poslední trosky
    ... mnohokrát jsi dokázal, že jsi nejzbabělejší krysa na zeměkouli
    ... kdyby sis to rozmyslel, tak mi sděl místo a čas, zavolám na policii, žes dokonal, blbe
    ... můj jiný kontakt s dementem jako ty místo jeho popravy je vyloučen, ubožáčku
  • ... narozdíl od chronických hlupáků sem necivím pořád, omlouvám se za nečtení blbečků :)))
  • ve kterem patre bydlis . ten barak je tusim jen 3 patrovy v Ostrove. To na jistej skok nestaci . Nejaky most pod kterym nic nejezdi . aby si neotravoval jeste po tom az zdechnes.
  • kolik ti toho doktor na mesic predepisuje ? Urcite malo , to vidime . Mas doma plyn ty cobole ??
  • recht . uz jsi premyslel ze by jsi odlehcil tehle planete ?
  • zase dosly uklidnujici prasky ?? Smir se s tim ze jsi mene nez moje vcera vysrane hov@no . Nebudes to cist , to chapu ale urcite mi hrebinku odpovis..
  • ... ty ses nikdy nic nenaučil a ani se nenaučíš, ty ubohoučké kopyto :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit