-
... je patrné, že primitiv primitivů s oblibou používá množné číslo, holt stále zbabělý kriipl :))
-
On za to bere nemalý peníz. *15*
-
... jako inteligent nesleduji hlasy ubožáků
... jako férový chlap nabízím úchylům možnost veřejného výběru místa, kde lehnou....
... není co dodat, zbabělého kripla neomlouvá ani "kripllkára" -
inteligenti obdivujeme výdrž blbce pitomečků, který zde dovede hodiny a hodiny ukazovat svou stupiditu, velice, převelice nás tím baví, inu nevzdělaní blbci pitomečků jsou jinak nepoužitelní!
-
... chápu, dementek, který za chvíli nadělí spoustu hlasů, se právem bojí o život krysy ...
-
... napiš čas a místo, sračko, proplatím ti jízdné a pak zdechneš, ukaž se, svalovče :)))
-
... jsi d*ment, kterému správně moc vadí, že neexistuje větší d*ment jako ty, debílku :)))
-
... OK, se sračkami již čas trávit nebudu, ale kokotovi kokotů chci rozšlápnout obličej :)))
-
... co to je to prášky, blbečku?
-
... neskutečně krásně si užívám tvé blití o prášcích primitiva, jsi dokonalý blb, bomba :)))
-
... piš, piš, nečtu dementa :)))
-
... jsi nejprimivnější blbeček, co znám, nejsme ves jako vy, že končíte ve 3. patře :)))
-
... vidime misto vidim pise blba krysa jako ty, promin, ale spinou jako ty se nezabyvam :)))
-
... je to prosté, moulo, nečtu primitiva, vybral jsem nahodilý výblitek poslední trosky
... mnohokrát jsi dokázal, že jsi nejzbabělejší krysa na zeměkouli
... kdyby sis to rozmyslel, tak mi sděl místo a čas, zavolám na policii, žes dokonal, blbe
... můj jiný kontakt s dementem jako ty místo jeho popravy je vyloučen, ubožáčku -
... narozdíl od chronických hlupáků sem necivím pořád, omlouvám se za nečtení blbečků :)))
-
ve kterem patre bydlis . ten barak je tusim jen 3 patrovy v Ostrove. To na jistej skok nestaci . Nejaky most pod kterym nic nejezdi . aby si neotravoval jeste po tom az zdechnes.
-
kolik ti toho doktor na mesic predepisuje ? Urcite malo , to vidime . Mas doma plyn ty cobole ??
-
recht . uz jsi premyslel ze by jsi odlehcil tehle planete ?
-
zase dosly uklidnujici prasky ?? Smir se s tim ze jsi mene nez moje vcera vysrane hov@no . Nebudes to cist , to chapu ale urcite mi hrebinku odpovis..
-
... ty ses nikdy nic nenaučil a ani se nenaučíš, ty ubohoučké kopyto :)))