Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Našim voličům napovídá výsledek voleb v Rakousku, kde už mnoho občanů vystřízlivělo z merkelovského migračního opojení.
  • soudruhu BTW, Simča ti zničila život, je z tebe troska a ty se tím ještě chlubíš *15* *15* *15* *15*
  • proto nesleduju nic jiného než aeronet a sputnik, tam je pravda
  • Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
    Od 1 září mám vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky..
  • v čechách volí gaunery občané s minimálním vzděláním, proto Babiš z přehledem vyhraje, má 25 procent jistých, statistiky hovoří jasně *15*
  • víme sajmon, nemá
  • Rozhodně k volbám je potřeba jít.Aby se do parlamentu nedostali žádní gauneři.Rok od roku
    po převratu je to horší a horší.Praotec Čech by se divil. *16* *16*
  • Kdo k volbám nejde nemá pak právo držkovat .
  • Neuniklo mě že nám media předhazují Piráty když máme dalších 30 stran,.A rozhodně mě neuniklo že se tam nedostane Top09 a to je dobře. *3*
  • volím Boba Marleyeho
  • da, da

je třeba přijmout rubl
  • každý gdo to myslí s naší zemí poctivje a je opravdoví Čech a vlůastenec musí volit Tomijo okamura a nebotaky Babiša!
  • je Rumun?
  • volí dr. Žigu
  • volí valašského Rumuna
  • volí moravského Japonce.
  • Osobně já k volbám nepůjdu a taky proč? Dávat 1 000 Kč svým hlasem a potom další roky žádné ze stran nedám. Každé hrábě hrabou k sobě a takto hrabou všechny strany, které se od roku 1989 dostaly k moci. Kde jsou ty biliony korun co byly rozkradeny na úkor všech občanů tohoto státu. Nikdy se nic nevyšetřilo a vše bylo pěkně zamaskováno, pokud se někdo ozval, tak byl hezky umlčen a to i za podpory médií. Všechny schopné podniky a zisky z nich odcházejí do zahraničí a tento lid je pouze otrokem zahraničních firem za nuznou mzdu kterou mu platí. Všechny vlády pro to aby se měl lid tohoto národa lépe neudělal vůbec nic. Stačilo pouze zvednout minimální mzdu jako je to v sousedních státech na západ od nás. Komu nahrávají vlády od roku 1989 ať si každý udělá svůj obrázek o lidech co nám vládnou.
  • Snad jsou schůdnější Svobodní než poblázněnej Japonec z Prahy. To by jsi teprve viděl, jak by prachy ze státní kasy roztočil Tomio jeden ušišlanej.
  • i ty kecale národní *15* , hláška : "Zaplatil jsi daň z práva na život?" je z filmu Fantomas
  • průjem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit