Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • extra křivák v EU parlamentu. Kdysi to býval solidní hošík. Ovšem časem narostly podrazákovi křídla. Přes ANO se nechal vynést do Bruselu. Jinak by nikde a u nikoho neměl šanci. Nyní pěkně zaopatřen se proti domovské straně postavil. Samozřejmě, že teplé místečko neopustí. Pěkný had se z něj vyklubal. Aby ne. Rodina poctivého komunisty vygenerovala pěkného záškvaru. Zasedal v představenstvu OKD i RPG byty. Pěkný životopis. Kdepak.Kdo je jednou záškvarou, zůstane záškvarou nafurt!
  • Našim voličům napovídá výsledek voleb v Rakousku, kde už mnoho občanů vystřízlivělo z merkelovského migračního opojení.
    • To samé bude tuto sobotu u nás,kdy po sametovém podvodu vystřízlivělo již mnoho občanů.Volíme KSČ a její tvrdé jádro.Dost bylo lumpáren a manipulací
      • Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu

        KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKOSLOVENSKA BYLA ORGANIZACÍ ZLOČINNOU A ZAVRŽENÍHODNOU obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému...
        • a přestaň se jich bát. :-)
        • Myslíte??? http://psychologie.doktorka.cz/v-cr-je-nadprumerny-pocet-sebevrazd
        • Proto ten komunistický převrat?
  • Kalousek vyje jako hyena, poněvadž ví, že má imunitu, tak uráží a kope kolem sebe!! Doufám , že mu to voliči spočítají a do parlamentu se již nepodívá !! Ty panáky si již bude muset kupovat jako my obyčejní lidé za své a né za 10 kč v bufetu parlamentu.
    Tento ožralej lhář,stejně jako nechutnej Fiala,bylo by pro ně nejlepší,kdyby nyní,kdy budou opouštět Sněmovnu,raději aspoň jednou v životě se rozhodli napravovat škody,které napáchali.
  • Neuniklo mě že nám media předhazují Piráty když máme dalších 30 stran,.A rozhodně mě neuniklo že se tam nedostane Top09 a to je dobře. *3*
    • proto nesleduju nic jiného než aeronet a sputnik, tam je pravda
      • Váš problém co čtete ,váš problém čemu věříte.
  • Jestli se v těchto dnech někdo v Česku válí smíchy, jsou to komunisté. S pobavením sledují politickou bitku, v níž proti sobě stanuli na jedné straně prezident s ministrem financí a na straně druhé předseda vlády se zbytkem politické scény s výjimkou KSČM. Předáci KSČM také dobře vědí, že na současné politické bramboračce, která běžnému voliči dávno nemůže chutnat, mohou jen vydělat – a to na úkor svého hlavního soupeře, kterým je ČSSD. Stačí trochu poodstoupit a vymezit se proti chaotické bitvě, z níž musí být divák dávno unaven.
    Hraje se tu o ČEZ.
    Ústřední postavou v této hře není nikdo z jejích viditelných protagonistů, ale bývalý šéf ČEZ Martin Roman. Právě za jeho éry česká politika prorostla se společností ČEZ do takové míry, že bylo téměř nepředstavitelné, aby tento politicko-ekonomický kartel padl. Jenže pak se na politické scéně objevil Babiš, který se společností ČEZ nikdy neměl nic společného, a „malér“byl na světě.Teď navíc hrozí, že po příštích volbách získá Babiš nad společností plnou kontrolu. Proto vidíme to dojemné objetí Miroslava Kalouska s Bohuslavem Sobotkou, kteří nemohou být tak hloupí, aby si neuvědomovali, že jejich náhlá vzájemná láska, až neskutečně dojemná shoda a společný postup v deptání a dehonestaci Andreje Babiše musí v jejich vlastních voličích vzbuzovat minimálně podezření, že tady není něco v pořádku. Je to zoufalá snaha uhájit dobytý prostor proti konkurenci a zakonzervovat monopolní pozici dosud bezchybně fungujícího kartelu.To si mimochodem dobře uvědomuje i prezident Zeman, který umí společenské nálady správně přečíst a odhadnout sílu jednotlivých názorových skupin. Proto se také v tuto chvíli postavil na Babišovu stranu a jde proti Sobotkovi.
  • Stačí si pamatovat název jediné strany, která nechce dovolit aby se sem valili migrující zločinci a tou je SPD Tomia Okamury. Ostatní strany jsou buď ty zločinecké z doby před rokem 1989 nebo ty co vyrostly jako houby po dešti a slibují vám modre z nebe a pak si ho nechají sami a vám zvýší daně. V této situaci jsem si všiml zajímavého plakátu vylepeného v našem městě. Je na něm tento text "Zaplatil jsi daň z práva na život?". Je to plakát hudební skupiny, ale tento text pochází z arabštiny, kdy tuto daň za svůj život platí mezi muslimy lidé jiného náboženství. Tato skupina by si zasloužila nakopat pořádně do zadku až by vzala hubou o zeď.
    • Snad jsou schůdnější Svobodní než poblázněnej Japonec z Prahy. To by jsi teprve viděl, jak by prachy ze státní kasy roztočil Tomio jeden ušišlanej.
    • i ty kecale národní *15* , hláška : "Zaplatil jsi daň z práva na život?" je z filmu Fantomas
  • Ať žije vzkvétá Komunistická strana Čech a Moravy česká parlamentní politická strana!
    • No jo no, totální kretenismus je holt taky vlastnost, že ano.

      Každej komouš je dobrý - 2,3m pod zemí jako hnojivo.

      M.j. - už jste zjistila např. zda v německém parlamentu zasedá NSDAP - to by byl pane bolševický kvikot. A přitom stejným ne-li horším bestiím si stačilo za název své zrůdné zločinecké organizace přimalovat směšné M. No jo holt jme v českém švejkystánu.
  • Osobně já k volbám nepůjdu a taky proč? Dávat 1 000 Kč svým hlasem a potom další roky žádné ze stran nedám. Každé hrábě hrabou k sobě a takto hrabou všechny strany, které se od roku 1989 dostaly k moci. Kde jsou ty biliony korun co byly rozkradeny na úkor všech občanů tohoto státu. Nikdy se nic nevyšetřilo a vše bylo pěkně zamaskováno, pokud se někdo ozval, tak byl hezky umlčen a to i za podpory médií. Všechny schopné podniky a zisky z nich odcházejí do zahraničí a tento lid je pouze otrokem zahraničních firem za nuznou mzdu kterou mu platí. Všechny vlády pro to aby se měl lid tohoto národa lépe neudělal vůbec nic. Stačilo pouze zvednout minimální mzdu jako je to v sousedních státech na západ od nás. Komu nahrávají vlády od roku 1989 ať si každý udělá svůj obrázek o lidech co nám vládnou.
    • Kdo k volbám nejde nemá pak právo držkovat .
      • víme sajmon, nemá
        • víme sajmon my
  • Koho (NE)volit. Jistý Babiš (ANO) se chvástal úspěchy naší (jeho) slavné ČSSD-ANO-KDU vlády.
    Tak jaké jsou ty nejlepší: Stále se zrychlující spirála zdražování potravin.Jiná kvalita potravin pro nás, jiná pro zápaďáky. Díky pro EU patolízalství- invaze tzv. migrantů-produkt
    zahraniční politiky USA. Poškozování ekonomiky tzv. sankcemi proti Rusku. Podpora fašistického puče na Ukrajině. Následně díky patolízalství k NATU zavlečení země na pokraj války. Jistý soudruh Stropnický ( opětovně ANO) nejdříve upsal naši armádu pod velení Bundeswehru, přímého nástupce německého fašistického Wehrmachtu ( tedy v přímém rozporu s Versailleskou smlouvou). Tentýž soudruh Stropnický(ANO) spolu s naší slavnou vládou zatím dovršil tyto "úspěchy" "Návrhem na působení sil a prostředků rezortu Ministerstva obrany v Litvě, Estonsku, Lotyšsku a Polsku v rámci Posílené předsunuté přítomnosti NATO /sněmovní tisk 1121/". Po značné šavlovačce v parlamentu se těmto výtečníkům podařilo dne 12.7.2017 pomocí 119 tzv. poslanců prohlasovat ( legalizovat) naši spoluúčast na válečných zločinech NATA v dobrodružství na hranicích Ruska.
    Pro tento zločin svorně hlasovali poslanci za ANO( až na dva) spolu s jejich úhlavním (ne)
    přítelem Kalouskem (TOP09) a ODS. Pochopitelně soudruhy z ČSSD(až na šest) a KDU nevyjímaje.
    KDU s Bělobrádkem- agentování pro US International Visitor Leadership Program( IVLP), tedy US vynález, který hájí zájmy zahraniční politiky USA. Pověstný hřebíček do rakvičky si výtečnický spolek nynější tzv. vlády zatloukl s čachrami okolo těžby lithia.
    Tak toto volit, když tzv. pravice se znemožnila již dříve? Kdo tedy zbývá k volbě? Logicky: KSČM a Okamura.
    • Realisté
      • jediné řešení je umírněný stalinismus pod vedením Miloše Zemana *3*
  • pěkně to natřel hetman Čunek prezidentovi. Nezaplatím výlet! Ale že to říká zrovna předseda obecních vyžírek. Těch vyžírek , kterým jako celé cirkvi budeme v restitucích platit miliardy za "sebraný" majetek. Ano ten majetek, který si tito extrazloději přikrádali od lidí a shromažďovali po staletí. Aniž by na něco sáhli pracovitou rukou. Tak toto si partička černoprdelníků nechává znovu zaplatit. To je nám nejednou šetrnost. Profesionální a veřejní zloději jsou před volbami takoví šetřílci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit