Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět bláboly,ptám se,cui bono?Všichni víme že Bém je spratek který má zlodějinu v krvi bez ohledu na okolnosti a ODS je strana,která tyto darebáky ještě podporovala a stále podporuje.Vždyt je spousta lidí,kteří mají možnost a nekradou.S tím se člověk musí narodit a ODS je navíc skvělá sekta která takovým lumpům dává velké možnosti v tomto směru.
  • Koukám, že se sexy mozek před eurovolbami předvádí...čím nás ještě oslní?
    • Kuevník a hňoupek s putkinovským rozhledem, nemrava a nečestný muž, filosof Paroubek,
      ať zaleze nněkam...
  • máme takové neskonalé štěstí že se k moci a vládě nad námi sápou zástupy stranických aparátčíků, kteří usilují "jen a pouze o naše blaho" a my lůza sprostá a nezvedená si toho nevážíme A CHCEME SI VLÁDNOUT SAMI BEZ BANKROTÁŘSKÝCH ZLODĚJSKÝCH STRANICKÝCH SEKT srdce mi krvácí nat tímto nevděkem...

http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • Když pominu pana Béma, Paroubkovi víc posype EP než obnovenej živnosťák a přednášení na VŠ.
    • No - nebyl a není sám. Dosaďte si tam kteréhokoli kandidáta i ty, co už tam sedí a bude to vše fuk. Každej jen hrabe ten svůj unijní Jidášskej groš a odkejve za něj všechno.....
      Bodejť. Dnešní hlavní heslo je - pro peníze všechno......
  • ostapkotab
    jak to,ze to zkurv€ny *12* zase otravuje ???!!! *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Předpokládal jsem, když se tolik oháněl Marťany, že se bude ucházet o místo v jejich parlamentu, kde by určitě zapůsobil jeho objevnými názory a myšlenkami. Jeho žena by si mohla otevřít i knihovnu kde by se prodávaly Rathovy i Klausovy knihy, když u nás nejdou vůbec na odbyt (když jsem se v London ptal po nějaké Klausově knize, knihkupec se s prosebným pohledem otočil a já jsem jej dále neobtěžoval, u nás jej mají na seznamu Levné knihy spolu s toaleťákem).
    Tak ti Jyrko je třeba jen popřát, aby jsi našel někoho, kdo tě podpoří, na Marsu bys to měl snažší, když jsi tvrdil při volbách, jak Marťani za tebou stojí
    • ... a mohl by si s sebou vzít na Mars Staníka Grosse, Šárka s kámoškou by tam mohly otevřít erotický klub pro Marťany...
  • ... Tiscali, už ukliďte toho chudáka, snižuje návštěvnost vašich stránek :)))
  • Proč neprozradil co zkazilo jeho?
  • ParouBack ten at mlci! *11* *12*
  • Sibyla Paroubková pravila......... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit