Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po roce 89 zkazilo většinu lidí jediné - peníze. Všixchni hrabou a kradou. Převlečení kariérní
    komunisté jsou dnes podnikatelé a exekutoři.
    Slušný člověk který se do tržních zlodějen nezapojil je považován za hlupáka a tzv. neúspěšného. Zatímco smetánka společnosti bohatne na zlodějnách jako jsou Promopro
    kuponová privatizace ...

    Splnil se sen kmotra Václava Klause že peníze jsou nadřazeny zákonům i morálce.
  • béma ,klaus, jiné privatizéři a zloději zkazila- benevolence policie nechut soudu a státního zastupitelství něco vyšetřit natož někoho poslat za mříže .a to se dějě do dnes nikdo nemá s ničeho strach ,nic se jim nestane .v číně by měli kulku v zátylku ,ono to jinak nejde ,nelze donekonečně krást a to beztrestně jak je u nás zvykem .bém .ježek jejich spousta jsou toho příkladem.
    • Ona to nebyla ani tak benevolence policie, to, že její část, která byla zkorumpovaná a politiky dosazená na klíčové posty, aby nic neřešila a jejich zlodějiny kryla a část, co to řešit chtěla, ale byla záhy zlikvidována, protože mafiánská justice to jistila , když náhodou policie něco zjistila. Nečas to na Novinkách i Parlamentních listech v sobotu řekl přesně - chtěl Šlachtu odvolat, protože prý nedostatečně pracoval proti lihové mafii , ale už to nestihl, Šlachta byl prostě rychlejší a padl šmejdský tandem Nečas-Nagyová a další. Tak to dělali vždy, kdy politici byli prostě rychlejší a zlikvidovali policisty, kteří konat chtěli. Je třeba totálně odlangerizovat policii. To byl ten problém, proč to nešlo. Politici si to zařídili. Jen si vzpomeňte jak Langr při druhé volbě Klause na prezidenta křičel Ičko před kamerami , což ČT zaznamenala, na Bursíka, že když nebude zvolen Klaus tak bude hodně lidí bručet . Poslanci byli korumpováni, dostávali dopisy se zlámanými tužkami, nábojnicemi, hrozilo, že prezidentem bude Švejnar .Ti zlodějští šmejdi potřebovali na závěr tu skvělou amnestii, kterou jim Klaus nakonec zajistil, ne? Kvalitní policisté tehdy měli požádat o pomoc občany, aby jsme ty šmejdy smetly, protože v tu dobu to jinak nešlo, ale jde o to, kolik statečných občanů by se v našem předposraném národě našlo.

      Když si Langr usmyslel, tak nakonec seděl za tykadla Tykadlák Smetana, protože policie podléhala Langrovi a jeho manželka v justiční mafii to potvrdila a ani ta všeobjímající amnestie od Klause se Tykadláka nedotkla a velkým obloukem se mu vyhnula. Tak to tu jelo , protože my občané jsme to tak nechali celé čtvrt století.
      • Pavla Béma, ale i ostatní politiky zkazili voliči a "poddaní", kteří akceptovali aroganci, nekompetentnost, plýtvání prostředky, které v potu tváře "poddaní" musí odvést ve formě daní.

        Při "demokratické" volbě Klause to vypadalo, že je konec-Topolánek byl celý nesvůj, Mirka se třásla o teplé "méstečko", Ivan vyhrožoval...
  • !!!!co zkazilo Pavla Béma!!!!
    Nejenom Pavla Béma ale celou popřevratovou garnituru! Neznám politika už od obecní úrovně,který by nekrad a nebo aspoň "malá domů"! Je to všechno o systému/režimu/.Je to holt kapitalismus a ten jimý nebyl není a nikdy nebude!!!
    Krad´ starý Mates jako straka,
    u bohatce, i u žebráka.
    Pak, nerozmýšleje se dvakrát,
    dal do pokladny vše, co nakrad.
    A nápis zhotovil si na to:
    Soukromé vlastnictví je svato!
  • Jirka šuplík se hezky pochválil. Jenom škoda, že ty dotace na zemědělství, které domluvil máme poněkud nižší, než ostatní státy EU, takže nemůžeme konkurovat zemědělcům Rakouska, Německa a dalším v řadě. Tak mně napadá, nešlo o záměrnou likvidaci a ten v*l se ještě chválí!
  • Už zase hledá koryto, tentokrát v EP? *12* *16*
  • Koukém že Jyrka hovoří tak,jako když už má židli eurokomisaře jistou.Už pochopil,že tady mu růže nepokvetou,lehkoživkama se to tady jenom hemží.Jyrko,my jsme nezapomenuli kolik stála tvoje traktace a kolik bylo odpuštěno tomu hoteliérovi !
  • Sexy mozek rejžoval kde se dalo i s tím Bémem oposmluvně , stejně jako tehdy jeho spolustraníci Hulínský - ten si jen v dozorčích radách oposmluvně vyrejžoval 19 milionů , Březina a spol. také nestrádali. A nyní by hájil naše zájmy za velké prachy- obyčejných občanů ČR v EU - no , kdo z vás to občané má - to byla ta jeho posvátná věta. Tak nic Paroubku a že vláda ČSSD je dnes hvězdnou pěchotou srálbotků s vrchním srálbotkou Sobotkou to víme i bez tebe.
    • Když si ho tam ti obyčejní občané ČR zvolí, tak bude rejžovat.
  • Béma zkazili odeesáci včele se zločincem Klausem a socani v čele s Paroubkem, když žral melouny plnou hubou a už ani nemlaskal.
  • Bingo! To se povedlo.V jednom jediném titulku jména dvou vyhlášených certifikovaných hnojů.to se opravdu málokdy povede.Jasně že to klukům trvalo než se na tuto pozici propracovali.Pavlík Bému to měl snažší.Tomu padaly od huby takové perly že to šlo nějak samo.Vajíčkový Král Jirka se musel snažit ale dotáhl to.A zejména dotahuje nyní kdy chce být vidět.Pořád.Nesmírně by ovšem zabodoval kdy vyzkoušel třeba od orloje zda už umí létat.To by o něm napsali všichni.Bohužel max v ten den letu.
  • ... ta prasečí hlava již nikoho netáhne, není vhodný ani do polického kabaretu :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit