Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět bláboly,ptám se,cui bono?Všichni víme že Bém je spratek který má zlodějinu v krvi bez ohledu na okolnosti a ODS je strana,která tyto darebáky ještě podporovala a stále podporuje.Vždyt je spousta lidí,kteří mají možnost a nekradou.S tím se člověk musí narodit a ODS je navíc skvělá sekta která takovým lumpům dává velké možnosti v tomto směru.
  • Kuevník a hňoupek s putkinovským rozhledem, nemrava a nečestný muž, filosof Paroubek,
    ať zaleze nněkam...
  • ... a mohl by si s sebou vzít na Mars Staníka Grosse, Šárka s kámoškou by tam mohly otevřít erotický klub pro Marťany...
  • Koukám, že se sexy mozek před eurovolbami předvádí...čím nás ještě oslní?
  • máme takové neskonalé štěstí že se k moci a vládě nad námi sápou zástupy stranických aparátčíků, kteří usilují "jen a pouze o naše blaho" a my lůza sprostá a nezvedená si toho nevážíme A CHCEME SI VLÁDNOUT SAMI BEZ BANKROTÁŘSKÝCH ZLODĚJSKÝCH STRANICKÝCH SEKT srdce mi krvácí nat tímto nevděkem...

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • No - nebyl a není sám. Dosaďte si tam kteréhokoli kandidáta i ty, co už tam sedí a bude to vše fuk. Každej jen hrabe ten svůj unijní Jidášskej groš a odkejve za něj všechno.....
    Bodejť. Dnešní hlavní heslo je - pro peníze všechno......
  • Když pominu pana Béma, Paroubkovi víc posype EP než obnovenej živnosťák a přednášení na VŠ.
  • ostapkotab
    jak to,ze to zkurv€ny *12* zase otravuje ???!!! *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Předpokládal jsem, když se tolik oháněl Marťany, že se bude ucházet o místo v jejich parlamentu, kde by určitě zapůsobil jeho objevnými názory a myšlenkami. Jeho žena by si mohla otevřít i knihovnu kde by se prodávaly Rathovy i Klausovy knihy, když u nás nejdou vůbec na odbyt (když jsem se v London ptal po nějaké Klausově knize, knihkupec se s prosebným pohledem otočil a já jsem jej dále neobtěžoval, u nás jej mají na seznamu Levné knihy spolu s toaleťákem).
    Tak ti Jyrko je třeba jen popřát, aby jsi našel někoho, kdo tě podpoří, na Marsu bys to měl snažší, když jsi tvrdil při volbách, jak Marťani za tebou stojí
  • ... Tiscali, už ukliďte toho chudáka, snižuje návštěvnost vašich stránek :)))
  • Proč neprozradil co zkazilo jeho?
  • Pavla Béma, ale i ostatní politiky zkazili voliči a "poddaní", kteří akceptovali aroganci, nekompetentnost, plýtvání prostředky, které v potu tváře "poddaní" musí odvést ve formě daní.

    Při "demokratické" volbě Klause to vypadalo, že je konec-Topolánek byl celý nesvůj, Mirka se třásla o teplé "méstečko", Ivan vyhrožoval...
  • ParouBack ten at mlci! *11* *12*
  • Sibyla Paroubková pravila......... *16*
  • !!!!co zkazilo Pavla Béma!!!!
    Nejenom Pavla Béma ale celou popřevratovou garnituru! Neznám politika už od obecní úrovně,který by nekrad a nebo aspoň "malá domů"! Je to všechno o systému/režimu/.Je to holt kapitalismus a ten jimý nebyl není a nikdy nebude!!!
    Krad´ starý Mates jako straka,
    u bohatce, i u žebráka.
    Pak, nerozmýšleje se dvakrát,
    dal do pokladny vše, co nakrad.
    A nápis zhotovil si na to:
    Soukromé vlastnictví je svato!
  • Vřed české společnosti dál pouští hnis.
  • Béma zkazili odeesáci včele se zločincem Klausem a socani v čele s Paroubkem, když žral melouny plnou hubou a už ani nemlaskal.
  • Bingo! To se povedlo.V jednom jediném titulku jména dvou vyhlášených certifikovaných hnojů.to se opravdu málokdy povede.Jasně že to klukům trvalo než se na tuto pozici propracovali.Pavlík Bému to měl snažší.Tomu padaly od huby takové perly že to šlo nějak samo.Vajíčkový Král Jirka se musel snažit ale dotáhl to.A zejména dotahuje nyní kdy chce být vidět.Pořád.Nesmírně by ovšem zabodoval kdy vyzkoušel třeba od orloje zda už umí létat.To by o něm napsali všichni.Bohužel max v ten den letu.
  • Ona to nebyla ani tak benevolence policie, to, že její část, která byla zkorumpovaná a politiky dosazená na klíčové posty, aby nic neřešila a jejich zlodějiny kryla a část, co to řešit chtěla, ale byla záhy zlikvidována, protože mafiánská justice to jistila , když náhodou policie něco zjistila. Nečas to na Novinkách i Parlamentních listech v sobotu řekl přesně - chtěl Šlachtu odvolat, protože prý nedostatečně pracoval proti lihové mafii , ale už to nestihl, Šlachta byl prostě rychlejší a padl šmejdský tandem Nečas-Nagyová a další. Tak to dělali vždy, kdy politici byli prostě rychlejší a zlikvidovali policisty, kteří konat chtěli. Je třeba totálně odlangerizovat policii. To byl ten problém, proč to nešlo. Politici si to zařídili. Jen si vzpomeňte jak Langr při druhé volbě Klause na prezidenta křičel Ičko před kamerami , což ČT zaznamenala, na Bursíka, že když nebude zvolen Klaus tak bude hodně lidí bručet . Poslanci byli korumpováni, dostávali dopisy se zlámanými tužkami, nábojnicemi, hrozilo, že prezidentem bude Švejnar .Ti zlodějští šmejdi potřebovali na závěr tu skvělou amnestii, kterou jim Klaus nakonec zajistil, ne? Kvalitní policisté tehdy měli požádat o pomoc občany, aby jsme ty šmejdy smetly, protože v tu dobu to jinak nešlo, ale jde o to, kolik statečných občanů by se v našem předposraném národě našlo.

    Když si Langr usmyslel, tak nakonec seděl za tykadla Tykadlák Smetana, protože policie podléhala Langrovi a jeho manželka v justiční mafii to potvrdila a ani ta všeobjímající amnestie od Klause se Tykadláka nedotkla a velkým obloukem se mu vyhnula. Tak to tu jelo , protože my občané jsme to tak nechali celé čtvrt století.
  • Když si ho tam ti obyčejní občané ČR zvolí, tak bude rejžovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit