Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A taková to byla silná koalice, která se opírala o skálopevnou většinu ve sněmovně. Alespoň to tak tvrdili Němcová, Benda i Kalousek s Gazdíkem. A vida, stačil vánek a ta skála odlétla jako kus papíru. Ještě by si někdo dovedl představit vládu oné bývalé koalice s Němcovou v čele???
  • Tato kobylí hlava je nesympatická již od pohledu.Když pak otevře hubu a začne jednat,
    hanba vystřízlivět. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Za to ty musíš být ožralý krasavec!!!!
      • Nejhorší je,když důležité zakomplexované koze chybí orgasmus! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Koupená 8 denní ministrině a její spolek je ostudou politiky,
  • O Pík by měl být natočen celovečerní film, pro velké poučení !
    • ... to o tobe nelze natocit ani reklamu na dezinfekci do hajzlu, debilku
      • Že ji máte rád vám neberu, ale nemusíte mi nadávat. Kdybyste věděl, co si (nejen já),
        o vás myslím, nedalo by se to publikovat.
  • Do práce s tebou holka do práce
    • ... neni hloupa jako ty, neblbni
  • Doufám, že nyní bude zatčena a odsouzena k vysokému trestu za zločiny proti tomuto národu.
    • Já bych ji odsoudila k podmínce, ale ke vrácení všeho nakradeného a úhradu škod. Zůstala by s celou rodinou a holým zadkem. Svobodně by se mohla rozhodnou jestli bude bydlet pod mostem nebo v parku na lavičce. Je tady přece ta slavná demokracie.
    • ...ahoj Termíku ... *14*
  • Domnívám se,že Peake,za svůj podíl na zbídačení této země,má v Česku,pro budoucnost,velice špatné vyhlídky.Až se ti zbídačení vyřítí do ulic,tak se s těmi co tuto zemi zbídačili mazlit nebudou.
  • Vymaštěnec má jméno Korektor.Beztak je to rodina tady s obecní blbkou.Vždycky se najde nějaké mačo co se i hlupaně takového kalibru zastane.A to je dobře.Bude větší sranda.Vymaštěnec bojuje za každou cenu za očistu tady Karolinky.Zasype to tady spoustou nosných myšlenek.Takových podvraťáckých které by na veřejosti ze strachu nikdy neřekl.
  • Divím se,že ta opice vám stojí za nějaké komentáře,ať už ji přestanou pořád strkat do zpráv,nikdo už na ni není zvědavý,já teda určitě ne.
  • Korektora ignorujte,to blbce nejvíc naštve když jsou jeho reakce bez ohlasu,vždyt je to vůůůl nebo to je z jeho strany jen způsob zábavy.Pokud to ale myslí vážně je mi jej líto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit