Přejít na výpis diskuzí
Peake rezignovala na cáru papíru. Získali jsme ho
13.8.2013 | red
95 příspěvků
-
Na Karolínu jsou jakákoliv vyjádření zbytečná,slepice která politicky zanáší,v soukromí nevím ale já ještě vidím.
-
Peake
Jagues
Němcová
Parkanová
Bartošová
Drtinová
To jsou hvězdy naší doby. -
Ono by to nestálo ani za drobný komentář.Dokonce to tak nějak zní i charakterně.Ale!Je to zase jenom jedna z dnes už už běžných "kouřových clon" všech těch "vyvolených".Však ona prohlédne a pod hlavičkou potřeb národa a jeho lidu se pokusí o nějaký restart.Ta dáma,pro krátkost svého aktivního působení v politice jistě ještě nesplnila všechny úkoly svého zadání.A ty základní ekonomické pojmy,má dáti,dal jsou v tom našem loutkoherectví pro jeho loutkovodiče rozhodující.
-
-
No, je ochotna dělat "děvečku pro všechno", má i ten důležitý "pracovní nástroj", tak to se někde uchytí jako Nagyová...
-
-
Je neuvěřitelné, kam tato republika dospěla! Peaka, která nikdy nepracovala (vyjma rozjezdu advokátního koncipienta, pouhý rok z tříleté přípravky na advokátní praxi), přebornicí pouze na plkání a lži, pracovat se učila ve vládě a jak se jí to dařilo jsme všichni viděli. Ve státě, kde se výběřové řízení koná i na uklízečku je fakt neuvěřitelné, jací nýmanti se stávají ministry...
-
Pošlete 50,000 konzerv z nepotřebných ódesáků a 30,000 konzerv z vyřazených topáků.
Topácké označte "to Dogs", aby nedošlo k záměně.
Děkuji -
-
Seš imbecilní bolševickej zoufalec - taktéž zloděj i nicků!
-
-
A nejvíc mně na tom štve, že to je moje nicka, kterou jsem vymýšlel celý týden!
Já za to nemůžu, že jsem trochu opožděnej! -
-
Trochu? Seš opožděnej tak akorát, jako každej komunista.
-
-
To si tam povídáš sám se sebou? Ty seš už vožralej i v práci? Dostaneš dvouměsíční STOPDÍRU !!!
-
-
To mi nevadí, STOP SPOZ ji má teplejší!
-
-
-
-
-
-
Roním slzy,
-
tak co vy modrý hov a da , to se te dámy nezastanete, byla ministryní obrany co vůbec nejmín pokazila.
-
-
diky Kalouskovi se ma tak dobře bojoval za ni jako "Lev! *
-
-
Volne misto pro Peake je v SUVERENITE.Uz se tam dere Klaus-bylo by lepsi,kdyby odjel na Slovensko s Livii a uz se nevratil. Bobo opet vylezla z diry,citi prachy.
-
Volil jsem Zemana ,ne pro jeho morální odborné aj.kvality ale proto,že jsem se musel rozhodnout mezi Milošem a Karlem.Tak at se dnes Miloš neohání kolik dostal hlasů od lidí.
Byla to volba 50 na 50
*5* *1* -
... primitivove zde a v redakci tiscali se nikdy k zadne srovnatelne rezignaci ani nedostanou