Přejít na výpis diskuzí
Peake rezignovala na cáru papíru. Získali jsme ho
13.8.2013 | red
95 příspěvků
-
Hej, rudořitnící, už jste poslali tu pětikorunu na KLDR? Nezapoměli jste na své soudruhy, kteří vám tam, v tom komunistickém blahobytu, umírají hladem? Tak nechte lhaní a plaťte!!!
-
-
ty to musíš v té své makovici mít pěkně vymatlané....
-
Ne, protože chystáme se založit Lidové milice. Pak si pro tebe přijdem a ta budeš posílat na KLDR 5 tisíc !!!
-
-
Vím, co vy rudí teroristi dokážete; tohle by vám šlo - vraždit!
-
-
Ty víš "kulový", jsi moc mladý blbeček, co přísahal věrnost KCHÁRJUGEND !
-
-
-
-
Itálie 1920... Mussolini... fašismus
Německo 1933...Hitler... nacismus
Česko 2013...Zeman... ??? -
-
... jsi ubozak bez vzdelani a charakteru, ale to vi kazdej
-
-
Antiparoubku,ty fetacka K U N D O,tahni uz do HAJZLU dobytku a parazite!
-
-
... chci to, ale kvuli luze jako ty to nemohu,mensim debilum jako ty udelat nemohu
-
-
Korektore dej těm blbečkům pokouřit, pořádně !!! *3* *3*
-
Neopukuj v jedne fetacke vete 5x jedno slovo.
-
-
-
-
-
... ta hloupa p*ca Not CSSD fakt objizdi celou diskusi a hlasuje, se poseru smichy
-
... vypatla jako treba Not CSSD nejsou sto pochopit, jak krasne Karolina signalizuje svetu, co vse je v legracnim Cesku mozne
-
Na hajzlpapíru?
-
Tak co komouší, posíláte pětikoruny? Nic vám nebrání poslat i víc, vaší dobročinnosti a vašemu soudruhumilství se meze nekladou.
-
-
Ty blbe o čem vlastně mluvíš?
-
Ty pitomče, nenapsal jsi tam adresu k nám domů! Kam to mají posílat, když nevědí kde bydlíme! Já ti to spočítám, až se vrátíš z práce!!!
-
-
Z práce se určitě nevrátí, je to tečka, Pišta Žiga, kikán který žije z dávek!! *15* *2* *1*
-
-
Ten o práci nikdy nezavadil!! Ha Ha.
-
-
-
-
Politická kultura VV byla ... no, asi taková, jako výpověď paní Peake. V tu dobu jsem fakt nevěřil tomu, že se to skutečně děje. Ano, teď je to taky divoký západ, ale podle mě je ta nejhorší doba pryč. A to nejsem fanoušek jednoho nebo druhého. Ale raději už klid, než přijde nějaký vytýkací dopis o tom, že jsem si pustil pusu na špacír.
-
Má svoje plus i mínus. Plus za to, že podala rezignaci, Mínus za to, že nedávno při hlasování o nedůvěře bývalé vládě založila nevolenou paskvilní stranu složenou z odpadlíků VV, která vládu podržela...