Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kupujete si papriky? Tak to hlavně neříkejte sousedům. Protože bohatství a luxus se u nás neodpouští p.Veselsen. Takže návrat o 33 let zpátky,zásluhou neschopných vládnoucích politiků v čele s Fialou.

• goyim

"Tento Uralský kmen si neváží života a žádných kulturních hodnot."

Zato ti největší vítači afroislámců, ti co tleskají cenzuře, ti, co prosazují 50 pohlaví a rodiče 1 a 2, ti, co vybělují zločiny USA páchané po celé planetě, ti, co redefinují slova a historii, jak se jim hodí do krámu, ti si váží kulturních hodnot...😂

• goyim

Spíš neobratný troll se ozval. Nakydat v diskuzi kýbl ad hominem a obvinění bez důkazů a pak pokračovat potrefenou husou, abych si ty bláboly jakože "prokázal"..... to je hodně slabý trolling...😂

"požadující trest pro novodobého Adolfa Hitlera neboli pro Vladimíra Putina "

Jak řekla světová kapacita Noam Chomsky: Srovnávat Putina s Hitlerem je úroveň Orwellovského fanatismu...😂

• To je reakce na místě. Už jsem nic od pana Jégla nečetl ani nepamatuji.
    Kdysi se s námi dělil o své myšlenky. Teď co dělá pro investiční server, už je to jinak. 

• Tedy oni jsou hlava. Jak oni na všechno přijdou. To asi fištrón po tatínkovi. 

Hnusák? Docela příjemné od velikána vašeho kalibru. 

• mun.go

Když už se nechal zvolit prezidentem, tak by se měl především postarat o to, aby občané jeho státu nemuseli jezdit nakupovat jinam. 

On snad není občan a je mu to jedno?

Být já zvoleným prezidentem, tak bych se styděl jezdit nakupovat za hranice.

• mun.go

Citujte nějakou očividnou lež ...

• KIMCID

No rozhodně pokračuj a mám pravdu :D

• Jak už jsem napsala - jsi zakomplexovaný, vulgární chudák...

• veselsen. 

Definujete prosím " Očividné lži" a "vlastizrádné proruské existence"

Mimochodem to, že vám občas"smáznou" příspěvek se může stát. Ovšem pokud se vám to děje pravidelně, nebude to tím, že máte jediný a správný názor. Nejspíš jste postižen propagandou, v tom lepším případě, v tom horším, promiňte, budete nejspíš psychopat.

https://fb.watch/idqkCmo9WV/

• KIMCID

Z tvé reakce mám pravdu já. Nic k tématu a jen opravuješ. Nudná hnusná baba ,nic víc nejsi.

• KIMCID

Taky si to o tvém příspěvku myslíme.

• KIMCID

Ty jakožto potrefený b l b co jede na tendenční vlně a ještě obhajuje komunistu :D

• Z tvé reakce se dá usoudit, že mám pravdu...😀

Jinak - nejsem učitelka a už vůbec ne zapšklá, jen jsem dávala ve škole pozor...

• Trapný příspěvek rusofilní onuce

• Potrefený hnusák se ozval :-) To, že nejsme v Moskvě, vás očividně štve.

• Ale no tak. Emoce na pochodu. Ukažte mi toho mužíka, který by dostal chuť na polovinu z Vás. Brrrr, to je představa. 

• Upalujte na Seznam. Tam je to modřó žluté dle libosti. Jakýkoliv jiný názor znamená doživotní stopku. Demokracie po Vašem? Nejsme v Moskvě, to je fakt, ale ani v Kyjevě. 

• josef.chmela

Perfektní postřeh, tleskám.😂😂😂

• josef.chmela

Zato tobě někdo znásilnil hlavu a Rusové to určitě nabyli. Důsledky vidíme ve tvých psaných nesmyslech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit