Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte jediný a správný názor? 

https://sp.rmbl.ws/s8/2/Q/w/v/x/Qwvxe.caa.mp4?u=0&b=0

• KIMCID

Ty jdi do prd.le a to rychle .Nelíbí se ti to nečti to  a nereaguj. Na zapšklé učitelky, takové íči jako ty nikdo není zvědav. Už z důvodu že nedávají nic k tématu. Protože sice umí češtinu ,ale jinak jsou blbé jak troky!

• josef.chmela

Je mě jasné, že vám zamrzlým "demokratům" nejde pod nos jiný názor než je ten váš - zaručeně pravý, správný a jediný, který musí všichni akceptovat a vynášet až do nebes. Každá odchylka od vašeho názoru je braná jako dezinformace a útok na tu vaši demokracii. Ale to jsi na omylu. Jsem rád, že Tiscali alespoň trochu umožňuje diskuzi, ikdyž ne ke všem článkům a spoustu diskutujících omezuje zákazy.

Ten, kdo má stále plnou hubu demokracie lidských práv, by měl být souzen za šíření dezinformací.

• Promiňte, že jsem tak smělý, znásilnili Jardu nebo Janu ?

• Kde vidíš Jégla...

• ...ti Ivani...

Vem se s jarda - jana za ruku a běžte na doučování českého jazyka ...

• ...Ivani řádili...

• KIMCID

Fuj tolik nenávisti k soudruhu genrálu Pavlovi :D

• V poslední době mám dojem, že Tiscali má ruské majitele. Tolik prostoru, kolik ve zdejších diskuzích dostávají vlastizrádné proruské existence, mají snad jen v Parladementních listech. Očividné lži se zde veřejně a beztrestně prezentují a názory požadující trest pro novodobého Adolfa Hitlera neboli pro Vladimíra Putina jsou mazány.

• J+J - děkuje se ti za lekci z dějepisu. Potrénuj JČ. Muselo to být v Berlíně tvrdé. Ale zas tak aby se psalo "Ivani řádily jak" snad ne? Aktuálně u nás řádí zdivočelá UKáčka. Předstírají chudáky utečence. Drtivá většina je jich od slovenské hranice. Po těch  z Kyjeva se naučili především mít pořád nataženou ruku. Ale trvalo to, než se v Praze rozhodli jim přitnout penězovod. Samozřejmě, že kulturní hodnoty NULA. Ale vůle vetřít se do EU obrovská.

• Určitě se něco takového stalo, ale kde se to nestává, když je válka? Takže seš jenom obyč. tupec.

• KIMCID

Je vidět že tě Nováku komunisti dobře vycvičili,když hájíš komunistu Pavla

• KIMCID

Pardox komunista obhajuje Banderovce.A pak se tu v diskusi najdou ti, co budou hájit zájmy tohoto komunisty a zelené gumy.

• KIMCID

No je vidět že výsledkem těch 10 Ivanu jsi ty.

Každopádně ty Ivani byli i ti Ukrajinci.

Ten soudruh co teď sedne na hradě, by je před rokem 89. vítal 

• KIMCID

Jak říkají si ♦️

• Kolik z vás diskutujících zažilo Ivana na vlastní kůži ,přál bych vám aby k vám domů vtrhlo 10 nemytých Ivanů,znásilnilo manželku před vašimi očima a kdyby toho bylo málo tak ještě vaše dcery!Toto poprvé odzkoušeli v roce 45 na příkaz Stalina, když museli civilní obyvatelé Berlína nechat otevřené dveře a Ivani řádily jak pominutí!Tento Uralský kmen si neváží života a žádných kulturních hodnot.

• Nezklame. 

Je vidět, že jsi mladší ročník ,takže jsi prachobyčejný troll!

• Jistě pane Jegl.

• GENAU!!

• Správně,za usa a cisaře Bidena a jeho rodinu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit