Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušit poplatky, zrušit poplatky, zrušit poplatky. Je to napsáno tak , aby to pochopili i absolventi VUMLu.
  • Léčba penízkama.Se tomu říká.Darebáci si tam vysloveně dělají co chtějí.Každý je na ně krátký.Kontroly nařízení?Pro srandu.Zatím mám srandu já z nich .Neplatím jim nic.Chviličku to trvalo-ale podařilo se.V r.2014 si nelze z lidí dělat srandu.
  • Je zajímavé že Nova,Barandov,Prima nevybírají žádný televizní poplatek a jsou programově o 1000% lepší.Asi nezaměstnávají armádu šmejdů co se jen v ČT přiživují a nemají žádné výsledky.
    Jsem pro aby se veřejnoprávní ČT uplně zrušila
    • To by musela naše poslanecká otupělost vyhlásit referendum o zrušení koncesionářských poplatků, které by stoprocentně prošlo. *5*
  • Tady ten prispevek o Zeleznem se moc povedl.A to on se jeste stacil pred lety rozvest s manzelkou co mu byla oporou kdyz nosil bedny jako kulisak v TV.Byla nahrazena nejakou Kony.Mladou.Ale jinak babochlap.S ostre rezanymi rysy.Jak boxer.Ale asi podrzi uvari vypere a hlavne drzi hubu.No a takovy charakter od pohledu medituje z obrazovky a dava rozumy.Treba u nas v praci mame dobrovolny bojkot TV Barrandov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit