Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky, přesně klepnutý hřebík na hlavičku!
  • Natřel Bakalu? Vždyť Bakala si Zemanem může kdykoliv vytřít prd.l!
  • Z nadpisu článku? " Zeman perlil v Bruselu"... když jsem si jej přečetl, tak marně hledám nějakou jeho "perlu". Mluvil věcně a o aktuálních problémech. Drobné bonmoty o zakouření si v hotelu nevidím jako nějaké "perly", Zeman je svými bonmoty znám, někomu se líbit nemusí, ale tím to není "perla" hlouposti. Mě osobně jeho bonmoty nevadí, neobdivuji je , ale ani nezatracuji. Na perlení byl pašák Bush mladší, který kromě toho, že anglickou královnu postaršil o rovných sto let, tak ještě prohrál IQ souboj s gorilím samcem v Berlínské ZOO. A přitom to byl prezident USA s IQ kolem 80 ( cca hranice debility )...
  • Nerad do toho vstupuji,Zeman má velkou snahu,ale bude mít velký problém.Klaus vše rozdělil po kamarádech,mi si utahovali opasky,díky propuštění vězňů,se krade víc a víc,ale
    jeho nezavřou ani nepotrestají!!! Podporujte Zemana,,je jeden z mála lidí který dělá pro ČR
    co může,,jako první si nechal srážet skoro 70.000?-Kč s platu!!
  • Já práci mám,ale tebe bude maminka živit ještě v padesáti......mám pocit,že jsi spadl z Marsu
  • Ty fakt asi kecáš z hladu ty hloupá....
  • Včera v noci na ČT24 hovořil pan Rouček v souvislosti s Dolem Paskov. Podle pana europoslance se dají zajistit z EU dotace na záchranu dolu. Nějak mu uniklo, že důl vlastní soukromník. Dotace jsou asi všelék na všechno. Pochybuji, že německý daňový poplatník by s nadšením nalil prachy panu Bakalovi. Odmítám, aby i z mých daní byl zachraňován soukromý majetek. Stát by se měl postarat až následně o lidi, kteří si neseženou jinou práci. A jsme u toho, vyplácíme sociální dávky práceschopným mužům a ženám v nejlepších letech a pak když dojde k průšvihu, nejsou na jeho řešení peníze.
  • Zpátečník?A čím jsme byli tak kupředu,když lidi nemají co jíst,protože není práce ty chytrej......
  • no na to vy musela udelat EU vyjimku, pokud udela, tak to bude stejne jenom treba na rok nebo dva...ostatne brat sem takove fabriky jako je tahle je jednim z "genialnich" tahu nasich minulych vlad - fungujeme jako levna pracovni sila a pritom Cesi maji rozhodne navic, myslim, ze pokud maji u nas fabriky Korejci apod., tak uz to o necem vypovida, proc se jim to tady vyplati? Misto toho abychom nasi historickou zkusenost zhodnotili a vlady nekradli a udelali z na druhe Svycarsko, tak si kazdy kratkozrace hrabe jen sam pro sebe a takhle to dopada...
  • jestli se nepletu,tak Zeman kritizoval Bakalu za uzavírání dolu Paskov,takže hňup jsi ty a jestliže má v nemocnici někdo černé plíce,tak je to havíž z dolů.Jde vidět,že jsi nějaký pražský blbeček,který žije na úkor jiných krajů.Kde se šouráš ty,jistě si užíváš když je v Praze průměrný plat o deset tisíc větší nežli třeba na Ostravsku kde jsou hutě a doly.Vy pražácí umíte jen rozhodovat o druhých a kritizovat,ale když vas postaví někam k prácu tak jste neschopni že hele vole.Jsem hrdy za to že Zeman bojuje proti těm Bakalům a nezaměstnánosti,jsem rád,že jsem jej hele vole volil.
  • Jedinej hňup jste tady vy.Pokud vypustíte sdílení názorů demagogů,kteří nevím z jakých důvodů stále tvrdí,že kouření způsobuje ty a ty nemoci a budete se o problém trochu zajímat,pak zjistíte,že nikdy nebyly provedeny žádné relevantní studie,které by skutečně prokázaly vliv kouření na výskyt různých nemocí.A podotýkám,že jsem nekuřák.
  • uplna hloupost to tedy neni, co se tyka zdravotnich rizik, tak je to opravdu alarmujici, proc by meli pojistenci platit na zdravotnim za tuhle zavislost...navic v CR kouri stale vice deti...takze kampan je na miste...co se tyka problemu s horniky, vzdy v takovem pripade hleda reseni stat a majitel, popripade managmant firmy dohromady...udela se sanacni plan, po roce se vyhodnoti a potom se terpve firma zavira, prodava atd. V regionu je to opravdu problem, co budou ti lide delat? Vytvorit tisice pracovnich mist bude nemozne, poroste agrese a kriminalita, jak uz to v takovych oblastech byva...
  • Pro diskutujícího, který tvrdí, že prezident podporuje nemoc z cigaret.

První prezident, který se stará o zaměstnanost lidi. Argument, že tabák škodí, je všeobecně znám a tí, kdo kouří jen tak nepřestanou, přestat to asi není jednoduché, nakonec je to každého volba. V článku se píše o konkrétních cigaretách od Philips Morisu, který sídlí v KH, né o ostatních. A o to tu jde.
  • Ať už jdou s těma protikuřáckýma buzeracema někam. Kdo chce ať kouří a kdo
    nechce ať nekouří. Brusel neustále něco reguluje. Jakou můžem používat žárovku.
    Jak se bude jmenovat konzerva.
    Je to hnízdo nikým nevolených úředníků kteří se za královské peníze zabejvaj
    hloupostma a ztrpčují lidem život. Hlavní moře problémů v podobě rostoucí
    nezaměstnanosti a bohatnutí hrstky zlodějů na úkor chudnutí většiny lidí se neřeší.
    EUropané se méně žení a vdávají. Porodnost klesá ale neustále si sem taháme.
    přistěhovalce kteří mají hromadu dětí. Hloupá sebevražedná pol. EU pokračuje.
  • Podle Zemana jde o „zájem na zaměstnanosti asi 1 500 zaměstnanců podniku Philip Morris v Kutné Hoře a v závislosti na prosperitě tohoto podniku na deseti tisících dalších zaměstnanců“.---především zaměstnanců nemocnic,kde se dušní chcípáci s ucpanými cévami a plícemi černými jako svědomí šourají po chodbách *3* ,to ja fakt záslužná lobby.Zeman je hňup a hňupy přitahuje.Amen *1* *2* *3*
  • Zase dělal ostudu zpátečník a zabedněnec. *3*
    Natřel Bakalu? Čím? Lakem,balakrylem? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit