Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nenamáhejte se , Robert nejenže neumí počítat ( kde by se to taky naučil ) a vůbec netuší co slovo pointa znamená ale to mu nebrání neustále tapetovat stajný text který mu někdo napsal na papír a položil na stůl .
  • Věčně ožralého Zemana by už raději neměli nikam pouštět . Stačí , že dělá věčně ostudu doma . No a Bakala ? Co je Zemanovi do toho jestli si nechal něco na horší časy ??? Jistě nechal ale není důvod aby se o to s někým dělil . Podnik je podnik a ne charitativní zařízení .
  • ... a co to s tím mám co dělat? .... pointa je kde?....
  • Nebuď sprostý prasáku, tvá matka byla coura když tě tak vychovala, dobytku. *12* *12* *12*
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!. *14* *14*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!. *14* *14*
  • Tak si pan prezident udelal moc hezky vylet za nase penizky... Jen zbytecne tlachat s jinymi pupkaci... Tak snad se byl aspon podivat u "curajiciho chlapecka"... Nechapu proc si stezoval na nejake cigaretove problematice, pri ktere prijde o praci asi "jen" 1500 lidi... To mi prijde jako naprosto zbytecne, protoze Brusel se na to z vysoka vys... Misto toho, aby se zaobirali napr. problemem Ostravskeho kraje, kde hrozi nezamestnanost asi 3000 lidem.... *10* *10* *10*
  • Dotace potřebuje číro,aby se mohl válet mezi svými kapříky *1*
  • To je pravda. Ale na vytvoření toho druhého Švýcarska jsme měli šance v r. 1918 a ty jsme díky náckovi Benešovi a jeho poskokům propásli. Nakonec sem východostepní nájezdníci zavlekli svoje asiatské vzyklosti a udělali z nás vykradenou, zotročenou a zdecimovanou gubernii. A pokračují v tom dál.
  • Výběr daně z cigaret převyšuje náklady na léčbu následků kouření včetně rakoviny. Čili pojištěnci jsou dotováni kuřáky. Co se úmrtí týče, nebezpečnější je rakovina tlustého střeva a konečníku, poté infarkty způsobené mj. obesitou. Místo boje proti cigaretám a kuřákům by se tedy spíše mělo vytáhnout do boje proti uzeninám, tlačenkám, kolínkám, ovárkům a jiným pochutinám. Tedy, ne že by to EU nezkoušela. Ale na žrádlo jsou lidi extra hákliví a v ČR vůbec.. Což je vtipné vzhledem k tomu jaký hnůj tu nadšeně kupujete...
  • Když chtěli po Napoleonovi, aby zakázal kouření tabáku tak jim řekl : Ano, ale najděte mi jiný tak výhodný zdroj daňových výnosů. Na okraj. Příspěvek kuřáků do státního rozpočtu činí na spotřební dani a DPH a dani z příjmu výrobců celkem 70 mld., léčení kuřáků 20 mld. *11*
  • Jistě, bydlení a služebnictvo má zadarmo, dopravu až na vrchol Snežky taky a na tlačenku s cibulí, na hrušovici a na cigára mu to stačí.
  • To je úroveň!!! Chová se jak ožralé hospodské h.vado. Ale co bycho čekali: feťák alkoholu, nikotinu a dřív komunismu a marihuany.
    Má ovšem pravdu, že podnikání znamená prosperitu když se daří a krach když se neumí nebo se nedaří. A samozřejmě to riziko nese podnikatel a nemůže chtít, aby mu ze svých daní přispívali občané.
  • To jsi se brzo probral. Dotace ze státního rozpočtu a hlavně z EU dostávají soukromé firmy. již dlouho. Chudí přispívají bohatým, aby se měli dobře. *11*
  • Hezké gesto, asi už má tolik nakradeno, že hoty prachy nezruinují. *11*
  • Dík za foto tvojí rodiny. Vidím, že jste se vyspali do růžova.
  • Vytře si pr...el s tebou cikáne tečko, a to již brzy!!! *12* *12* *12*
  • Tím si tedy jist rozhodně nejsem. Bakala je jenom "vychcaným zlodějem", jinak inteligence má asi tak jako Bush mladší.... VŠ dělal v Plzni za 14 dní, že ano ??? Ale hlavně je jedním z nejhorších syčáků, a hanbou naší země !!! To je mu ovšem jedno, ale o to hůře se mu jednou bude umírat...
  • Černé plíce havířů se nazývá "antracoza" (není to od slova antrax) a jde o zaprášení plic uhelným prachem. Zdravé to samosebou být nemůže, ale plíce po ukončení expozice z dolu pomalu regenerují, i když se nedoléčí do původního stavu plic. U kouření je to horší, vdechovaný kouř obsahuje přes stovku složek karcinogenních, z toho je nejhorší dehet. Regenace plic je pomalá a trvá asi dvacet let, pokud tedy je dotyčný odolnější vůči rakovině plic. Ale v menším počtu ji mohou dostat i nekuřáci, faktorů je více, lékaři toho píší dost. Problém kouření je drogová závislost na nikotinu a dokud je člověk relatívně zdráv, tak souhlasí s lékaři, ale kouří si dál, Zákaz některých druhů cigaret nic neřeší, kuřáci, kteří nehodlají přestat kouřit si seženou kuřivo ať již z dovozu, či pašované, nebo si mohou pěstovat i tabák doma, ale to ani není řeba , pokud zákaz se týká jen několika druhů cigaret. Podporovat kouření ale rozhodně nelze. Takže souhlas s Kamilem...i když to neplatí pro tu ignoraci kouření...
  • Maminku živím (přilepšuji jí) já, a mě živí takoví duševní prosťáčci, jako ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit