Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi stejný k o k o t jako ten tvůj NIC jakési tupé sebestředné podrazácké prolhané ožralé slintající chrchel - prý "prezident" zeman.
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii! *14* *14* *14*
  • I D I O T E !!!!! *7*
  • Dotace si rozdělují především na krajích a tak si lebedí socani s komouši. Těžko Topolánek přiděluje dotaci a cyklostezku . Takže trochu jste do nedomyslela .
  • Klaus a Zeman jsou jen dva nadutí chovanci z Prognosťáku - ústavu vedeného poradcem Fidela Castra. Oba přesvědčení, že navzdory svému mizernému komunistickému vzdělání, můžou rozdávat rozumy na kterékoliv světové univerzitě. *1* *1* *1*
  • Poněkud si protiřečíte a nevyjadřujete se jasně . Váš otec byl určitě slušný člověk a nepochybuji o tom . Nicméně vy o sobě nic podobného tvrdit nemůžete protože NIKDO slušný nemůže nikdy a za žádných okolností volit komunisty . Tož neplkejte .
    P.S. Čím se živíte ?
  • Vzhledem k tomu , že uhlí je nyní téměř neprodejné ( černé ) tak bych netvrdil nic o zlatých a diamantových slepicích . Mohl bych se nyní dopustit i vulgarismu na váš účet ale to se mi příčí .
  • Byla to Zemákova rodná ČSSD, kdo všem navzdory daroval Bakalovi OKD a s ním 100 miliard. Teď má ten trychtýř na Becherovku, co s ním hází šavli,zas plný trapných bonmotů.
  • to nebyly slzy, ale zbytky tvého řiďoučkého mozku ti vytékaly z jinak duté hlavy plné prázdných otvorů. *1*
  • P.S. Kdo v životě neubližuje jiným a žije tak aby se za sebe nemusel stydět bude klidně i umírat a možná i s úsměvem na rtech . Vzpomeňte na slova z písně " Odcházelo se mi hezky z tohoto světa " . To ale asi nebude váš případ .
  • Jako kolovrátek . Rozkrást , rozkrást , rozkrást . Umíte něco jiného ? V dané situaci byla RYCHLÁ privatizace jediným řešením . Po rozpadu RVHP nebylo CO vyrábět a KAM to vozit aby to někdo koupil . Umíte si představit až by krachovaly podniky jeden za druhým a byly majetkem státu ? I kdyby je rozdali úplně zadarmo bylo by to přijatelné řešení . No a to co se přeci jenom povedlo získat nacpal Zeman do krachujících bank a vyhodil oknem . To si ale jistě umíte spočítat když obchodujete na burze .
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající BLB, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!.
  • Ty prase jsi prolezlý AIDS tak se na to vyprdni a piš si závěť, odkaž svou pastoušku i s kozím chlívkem církvi!! *15* *2* *1*
  • No vida, jsi to ty, nebo ukradený nick ??? To je hřebíček na hlavičku....nevěřím svým očím, samé bláboly a najednou jasná pravda...
  • Já se smál Kalouskovi jak blekotal nesmysly v ČT, bez hlavy a paty a pak šup - šAVLI NA ZEM... Kameraman se snažil uhnout, seč mohl, ale on mu poblil i kameru. Zeman neblil !!!
  • Až budeš umírat, tak se přijď představit, jakým záříš štěstím...
  • To tedy jsou, mě už otravují natolik, že nikdy si nic z těchto reklam určitě pořizovat nebudu, mohou mi být ukradené. Odhaduji podle vašeho článku, že ty reklamy jsou i pro vás tak tak odpuzující jako pro většinu uživatelů fóra, že jsou to jasné antireklamy - otravné svinstvo !!! Bodejť by ne, když zadavatelé jsou tupci neznající základní pravidla reklam - nepodbízivé šoty, které zaujmou svým příjemným vzhledem. Namísto toho jsou tu až sprosté a agresívní hovadiny, čtenáře hlavně obtěžující !!!
  • Tedy plkáš tady hlouposti.Myslím,že ti to Tatjána dala dobře.Já jsem syn slušného podnikatele se stoletou tradicí až do r.1949.Ale dnes budu volit komunisty ,protože ten co ho obhajuješ je obyčejný hajzl.Kvalitní podnikatel si nechává rezervy na horší časy.Lumpové ne!
  • tady na tiscali jsou ty reklamy opravdu otravné až agresivní...nic se nemá přehánet *5*
  • S tím naprostý souhlas, Bakala se chová naprosto tržně - kapitalizace výnosů a socializace ztrát a s nikým se dělit nebude. Proto ti co řídili stát si měli vidět dál než na špičku nosu a měli si ve strategických podnicích i v podnicích hodnoty zlatých a diamantových slepic nechat svůj podíl. Ovšem protože šlo výhradně o zloděje první třídy a de luxe, tak něco takového nebylo na pořadu, proto jsme protransformováni a proreformování do té banánové republiky dokonce i bez těch banánů a v potravinách jsme nesoběstační, proto dovážíme již více než 50% a tím se skvěle zadlužujeme v desitkách miliard korun ročně, tedy i takto navyšujeme svůj deficit, protože ta ekonomická j-elita, co nám tu vládla, nám nedokázala zajistit stejné dotace jako mají ostatní státy, proto nás Polsko drtí a to ještě šmejdy s posypovou solí , jedem na krysy, uhynulými a nemocnými zvířaty zpracovanými do jejich potravin. Telička jako tehdejší eurokomisař, Fencl jako ministr zemědělství a i částečně Palas jako min. zemědělství včetně vlády Klause, která stála na počátku vyjednávání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit