Přejít na výpis diskuzí
Pohled do smradlavé kuchyně Primy nikomu nevadí. Vlastně naopak...
3.6.2016 | Tomáš Chalupa
317 příspěvků
-
dobrý den pane BTW, Gáyjínkování bude zase v plném proudu, supéééééér
-
absolutní souhlas, také jsem šel náhodou kolem a byl tu celkem klid, strašně nám chybělo gájínkování, je dobře že jsi tu zas
-
já bych si zase chtěl vzít Pamelu Anderson, ježíš marja jak můžete být s takových nul jako je Kalousek a nějací sluníčkáři takhle podělaní ? ať si melou co chtěj, to že jim dáváte pocit této moci ji akorát nahráváte na jejich rádoby důležitost
můj soused chce taky přijmout milion černošských dívek, a ?? -
Po dlouhý době běžím okolo a co vidím, mrdkohlt Semjon Gayínek zde strávil se svými multinicky o5 stovky hodin bez spánku, inu tenhle blbej teplouš už jinej nebude!!!
CHICHI, PCHE !!!
Koukám, že jsem ťal do teplouše!!!
YEAH !!! -
Janicko ja vim, ze touzis po hnedem ocasku, tak si k nim zajed aspon do Nemecka
-
To se pletes, ty cerne pusinky tu chteji nasi havloidi a slunicka vcetne top09. Schwarzenberg by jich vzal tisice a kdyby byl prezidentem tak bych jich vzal statisice. To vis Vopenkova to potrebuje furt.
-
To je pravda a kdo ty podminky v Africe po staleti vytvarel ? Cesi ? Vase rodina ? Nebo jenom Britove, Francouzi, Italove, Nemci, Belgicane, Portugalci, Spanele ztratili ucelove pamet a volaji po nasi solidarite ?? Jinak diktatura je ve vami milo
vane Saudske Arabii, ktera nevezme ani nohu, protoze je chuda !! -
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405478-v-nemecku-resi-problem-co-s-nezletilymi-manzelkami-migrantu.html
-
A proto je u každého komentáře ČT *1* *1* *1*
-
Primu jsem nikdy moc nemusel, ale teď jí miluji. Jen tak dál, když naši "politici" jsou neschopný. Primo, děkuji Jaroslav25 *1*
-
No, daleko víc parazitujete vy, než lidi, kteří se jen snaží dostat z podmínek, které si pitomí čecháčkové nejsou ani schopni představit. Kdybyste žil v Eritrejské diktatuře, defakto jako otrok bez žádné možnosti zlepšení, asi byste mluvil jinak.
-
A to kvalitně.Protože jediná se nebojí realisticky informovat o smečkách afrických vykuků kteří se tady snaži vnutit na gumových člunech.Kompletně tuhle odhalila surrealistickou představu letecky státem dopravených vyžírek, že tady budou jen tak bydlet, přesněji parazitovat, popíjet kafíčko a klábosit.A my jim budeme baštit jejich kabaret o válečném ohrožení ..... Zakuklení předstírači uprchlíků se tady pořádně spletli.Ale zas v sousedním Německu našli hloupou pomocnou ruku.CO NEVIDĚT sežerou ruku.Jak Otesánek. Prouprchlíčtí štváči z nějakého umouněného periferního plátku se pořádně spletli.Hodili špínu, ale TV Prima výrazně posílila.A štváči jsou všem pro srandu.Tady není zájem ani vůle vykrmovat parazity.
-
přééééésně
-
Kalousek si může mlejt co chce, když na to nemá vliv, to je jako kdyby Franta Játro tu chtěl přestěhovat půl Afriky do ČR, Kalousek je nula bez možnosti to jakkoliv ovlivnit ty vymytej mozku
-
kdo jako se těší ? vy banda největších poseroutků ? OK tak zalez pod deku, my chlapi se o to postaráme
*7* -
Novočesko brzy opustí prašivou unii a spolu s Ruskem vytvoří stát tam kde jsme v roce 1989 skončili, soběstačný, prosperující a svobodný
-
Kalousek a jeho strana pokud víš vlastně nevíš tu pakáž v čr chce.
-
co to meleš o Kalouskovcích ty demagogická nulo, co to s tím má společného? ty černý držky tu nechce nikdo tak tu nemel tu svojí pomatenou propagandu
-
Těšíme se v Čr na právo šarija
-
Prima řekla pravdu a Kalouskovci z Čt se mužou potento.