Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řikej si mě, jak chceš, mě muže urazit jen inteligent a to ty pa bl be rozhodně nejsi. Říkám to co většina lidí a na to Kreml nepotřebuju, ale ty se asi bez EU ani nevyděláš na toaletě.
  • Volám na pomoc ambasádu RF. Sám to nepřeklikám.
  • lrkfa
    Nech te ironie :-))
  • lrkfa
    Vis co je fasista ?
  • lrkfa
    Schapiruv troll zavidi, prejdi k nam a muzes chlastat s nami.
  • lrkfa
    Vy opisujete od protektoratniho ministra propagandy Emanuela Moravce - zidobolsevicke nebezpeci. Bojujte :-))
  • Zatímco mí milí trollové celou noc chlastali.
  • *1* *1* *1*
  • Právě pro tu pravdu nenávidí ruští fašouni ČT!
  • lrkfa
    Jak videt slunicka a kavarnici z CT pres noc meli sichtu :-))
  • Tak že má jen hubu prazdných keců jako ty.Ale fakta žádné.
  • Přeci se s tebou nebude zahazovat, Sultane Radovide Putnoide...
  • Neřekne ani jeden jen tupě papouškuje co ji čt a pan kalousek vybl..e!
  • Prosim cituj nám nějaký ať víme přesně
  • Přesně tak, bohužel v čele těchto ruskofašistických kolaborantů stojí Zeman, který svými proruskými výblitky rozeštvává českou společnost.
  • Pokud chcete pravdu a vyváženost, sledujte ČT. Je ale fakt, že ruskofašistickým kolaborantům se ČT nezamlouvá.
  • Ruskofašističtí kolaboranti nemají rádi ČT.
  • lrkfa
    Peroutka se z emigrace tezce navazel do Julia Fucika a jake k tomu mel dukazy? Na rozdil od Peroutky byl Fucik nacisty popraven. Tim je receno vse !!
  • Novináři by se neměli řídit dle toho, co po nich někteří lidé chtějí, ale měli by vždy informovat objektivně. Pokud majitel nařídí, aby se o něčem informovalo nějakým způsobem, a novináři to přijmou, je to špatně.
    Bohužel, v ČR obecně není zvykem informovat objektivně.
  • „Nedokázal jsem si představit, že někdo může takto zmrvit situaci, kdy proti sobě jdou skupiny, které jsou stoprocentně po celou dobu situace monitorované a mezi tím nechají pouze osm policistů v čepicích. Při útoku těchto dvou skupin do sebe by policisté dopadli špatně,“ říká i teď Vítek. Hned po vyslovení svého názoru ještě v únoru rezignoval Jiří Vítek na pozici předsedy Unie bezpečnostních složek. „Měl jsem informace, že ministerstvo nebude jednat s Unií bezpečnostních složek, když člověk, který nějakým způsobem mediálně poškodil policii, bude ve vedení, což jsem samozřejmě akceptoval. Nechtěl jsem poškozovat zájmy hasičů a policistů, které jsem v té době zastupoval.“

Daněk: „Dovolte mi politovat ty, kteří namísto faktům věří konspiračním teoriím.“

Mediální reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Ještě v únoru týdeník Policie.cz přinesl obhajující text na adresu policistů. Upozorňoval na to, že vzhledem k demonstracím 6. února v hlavním městě vyvstaly spekulace, že zakuklená skupinka útočící na levicové aktivisty v centru Prahy byli policisté. Mluvčí Policie ČR Jan Daněk spekulace jednoznačně popřel s tím, že šlo o radikály. „Jednalo se o radikální extremisty,“ řekl. Policie vyvracela i to, že je podezřelé, že obě skupiny oddělovali jen obyčejní policisté, nikoliv těžkooděnci.

„Praha zažila něco, co zde zase dlouho nebylo. Velké množství demonstrací v jednom městě, velké množství lidí na řadě míst v centru Prahy i v okolí Hradčan a Klárova. Jednoduše řečeno – i když byli na akci staženi policisté prakticky z celé Prahy, nebylo v jejich silách, aby na každém místě stáli policisté ze Speciální pořádkové jednotky, laicky označovaní za ‚těžkooděnce‘,“ podotýkal Daněk s tím, že nebyl jediný reálný důvod k tomu, proč by policie v dané situaci chtěla vyvolávat incident, když neměla dostatek sil ani prostředků, kterými by jej následně zvládla.
    Závěrem pak dodal: „Dovolte mi politovat ty, kteří namísto faktům věří konspiračním teoriím šířeným po internetu a sociálních sítích. Jako by se veřejně nevědělo, jak různé hlouposti se poslední dobou šíří. Ať už se jedná o jakákoliv témata...“

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit