Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si nejsem jistý, zda má Evropa nějaké hodnoty, které může chránit. (Teda vyjma prachů, ale ty mají jen takovou hodnotu, jakou má hodnotu člověk, který je má.)
  • http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/skandalni-pomaha-eu-budovat-ukrajinske-koncentraky/


    asi to není tolerance, co západ Evropy pohřbí
  • Článek by byl dobrej, kdyby sama Evropa - nebo její evropsko-americké vedení už před válkou vysídlováním židů a po válce zabráním území pro stát Izrael ío všechno nezzpůsobili. Bohužel ta laciná pracovní síla po válce se rozrostl a tolerantní zákony to dorazily. sorry ..
  • Zabili jste Kadáfího tak tady máte pár facek co to způsobilo do té doby to tam fungovalo. *13*
    • přesně celé tlačeni FR,VB a USA za podpory OSN zavést v arabských zemích demokracii vyustilo v občanské války a jen posílilo ještě větší verbež.
      arab má vždy nad sebou pána tak to bylo a bude protože jinak to nefunguje.
      • nebo nechce za pána Evropana? Amíka? ta naše demokracie je jen šidítko, protože jako všude vládnou oligarchové
  • S článkem nesouhlasím. To, že jsme nechali příliš brzy zbytek světa, aby se staral sám o sebe? Vždyť to je hloupost. Naopak, vojáky posíláme po celém světě, podporujeme hloupé sankce, podporujeme humanitární bombardování, chceme bojovat s terorismem, který u nás není či diktujeme naše pojetí demokracie jiným státům. Jen ta věta "Evropanům už nezbývá nic jiného než se zbavit iluze, že žijeme v mírumilovném světě a v míru s kulturami, které přitom nejsou ochotny spolupracovat." Všechny tyto státy nechtěly v minulosti nic jiného než mír, obchod a klid. To my ten klid narušili. My je začali umravňovat, měnit, vyzbrojovat či napadat, takže to, že dnes utíkají k nám, je zcela logické, Amerika je daleko, my blízko a samozřejmě že u sebe doma neválčíme. Takže pokud máme řešit příliv uprchlíků, je potřeba začít přímo v jejich zemích, a to tak, aby jejich země fungovaly tak jako dříve a oni neměli důvod utíkat.
  • To zas byl článek, jeden velký blábol. Možná dobře myšleno, ale blbě podáno. Nakonec nesouhlasím s myšlenkou, že bychom měli vůbec někoho přijímat. Spíš podporovat vlastní lidi, rodina jako základ státu a porodnost.
    Černoušci ať si zůstanou u sebe doma.
    • jistě by tam i zůstali, kdyby po několik staletí nebyli podrobováni našim iodiotským a násilným nápadům
  • A přitom jen stačilo napsat, že nemáte rád multikulturalismus, nemusíte to zakrývat rádobysluníčkovým článkem. ;)
    Ale problém není v multikulturalismu - na tom je a historicky vždy byla Evropská kultura postavena. Problém je právě v jeho nedostatku, což má za následek rozdílné postavení etnik na trhu práce, tvorbu ghett, násilnosti, nenávist. Spolu se sociálními problémy je to výbušný koktejl, který už několikrát vybuchl. Ono se není čemu divit, že se mladí lidé bez práce a bez naděje na úspěšný život, což je dnešní mantra smyslu života, obrátí proti systému a proti společnosti. Ale tací tu budou vždycky, i kdyby tu nebyl jediný imigrant. Vždycky bude někdo tvořit spodek společnosti, proto bychom měli tvrdě bojovat za to, aby se ti lidé vespod nedostávali do situace, kdy už nemají co ztratit. Zatím děláme spíš opak. ;-)
  • Svět muslimských zemí ve srovnání se zeměmi západní kultury je diametrálně odlišný.A to se nevygenerovalo mezi obyčejnými lidmi obou světů.Za tuto anomálii nesnášenlivosti může chamtivost k přírodním produktům,které jsou nepravidelně rozloženy ve světě.A zde již hrají velkou roli politici obou stran.A vyvinulo se to do tákové fáze,že hrozí celosvětový spor,který může spustit sebezničující válku.Multikulturizmus,fenomén minulého období, končí v troskách,neboť jeho charakter se změnil.Exodus obyvatel z chudších oblastí,navíc rozvrácených válkou,je největším nebezpečím v novodobých dějinách.Když se Evropa nebude tomuto fenoménu efektivně bránit-bude jenom planě mudrovat-dopadne špatně.Nechci předjímat jak špatně.
  • do čeho se ještě tiskali namontuje, není známo, ale jako autor článku je to jenom udržování se v pozornosti k nevědomým *1*
  • Pohřbí Evropu její patologická tolerance? Ano, jednou, a nebude to zadlouho, pohřbí. A nebude to vina celé Evropy, ale pouze těch, co patologické názory na přistěhovalectví mají, nynější vládní strany v EU - socialisté a lidovci. Když tak touží po cizincích ve svých zemích, tak ať si je nastěhují domů. Příjmy, které mají mohou na ně utrácet. Myslím si to, a přitom nejsem ani rasista ani xenofob. Ale co teď do Evropy přichází, jednou nás zahubí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit