Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si nejsem jistý, zda má Evropa nějaké hodnoty, které může chránit. (Teda vyjma prachů, ale ty mají jen takovou hodnotu, jakou má hodnotu člověk, který je má.)
  • http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/skandalni-pomaha-eu-budovat-ukrajinske-koncentraky/


    asi to není tolerance, co západ Evropy pohřbí
  • nebo nechce za pána Evropana? Amíka? ta naše demokracie je jen šidítko, protože jako všude vládnou oligarchové
  • přesně celé tlačeni FR,VB a USA za podpory OSN zavést v arabských zemích demokracii vyustilo v občanské války a jen posílilo ještě větší verbež.
    arab má vždy nad sebou pána tak to bylo a bude protože jinak to nefunguje.
  • Článek by byl dobrej, kdyby sama Evropa - nebo její evropsko-americké vedení už před válkou vysídlováním židů a po válce zabráním území pro stát Izrael ío všechno nezzpůsobili. Bohužel ta laciná pracovní síla po válce se rozrostl a tolerantní zákony to dorazily. sorry ..
  • Zabili jste Kadáfího tak tady máte pár facek co to způsobilo do té doby to tam fungovalo. *13*
  • jistě by tam i zůstali, kdyby po několik staletí nebyli podrobováni našim iodiotským a násilným nápadům
  • S článkem nesouhlasím. To, že jsme nechali příliš brzy zbytek světa, aby se staral sám o sebe? Vždyť to je hloupost. Naopak, vojáky posíláme po celém světě, podporujeme hloupé sankce, podporujeme humanitární bombardování, chceme bojovat s terorismem, který u nás není či diktujeme naše pojetí demokracie jiným státům. Jen ta věta "Evropanům už nezbývá nic jiného než se zbavit iluze, že žijeme v mírumilovném světě a v míru s kulturami, které přitom nejsou ochotny spolupracovat." Všechny tyto státy nechtěly v minulosti nic jiného než mír, obchod a klid. To my ten klid narušili. My je začali umravňovat, měnit, vyzbrojovat či napadat, takže to, že dnes utíkají k nám, je zcela logické, Amerika je daleko, my blízko a samozřejmě že u sebe doma neválčíme. Takže pokud máme řešit příliv uprchlíků, je potřeba začít přímo v jejich zemích, a to tak, aby jejich země fungovaly tak jako dříve a oni neměli důvod utíkat.
  • To zas byl článek, jeden velký blábol. Možná dobře myšleno, ale blbě podáno. Nakonec nesouhlasím s myšlenkou, že bychom měli vůbec někoho přijímat. Spíš podporovat vlastní lidi, rodina jako základ státu a porodnost.
    Černoušci ať si zůstanou u sebe doma.
  • A čím je chceš zavřít?Když jsme hranice hujersky bouraly.Největší blbost před kuponovou privatizací.
  • A přitom jen stačilo napsat, že nemáte rád multikulturalismus, nemusíte to zakrývat rádobysluníčkovým článkem. ;)
    Ale problém není v multikulturalismu - na tom je a historicky vždy byla Evropská kultura postavena. Problém je právě v jeho nedostatku, což má za následek rozdílné postavení etnik na trhu práce, tvorbu ghett, násilnosti, nenávist. Spolu se sociálními problémy je to výbušný koktejl, který už několikrát vybuchl. Ono se není čemu divit, že se mladí lidé bez práce a bez naděje na úspěšný život, což je dnešní mantra smyslu života, obrátí proti systému a proti společnosti. Ale tací tu budou vždycky, i kdyby tu nebyl jediný imigrant. Vždycky bude někdo tvořit spodek společnosti, proto bychom měli tvrdě bojovat za to, aby se ti lidé vespod nedostávali do situace, kdy už nemají co ztratit. Zatím děláme spíš opak. ;-)
  • Svět muslimských zemí ve srovnání se zeměmi západní kultury je diametrálně odlišný.A to se nevygenerovalo mezi obyčejnými lidmi obou světů.Za tuto anomálii nesnášenlivosti může chamtivost k přírodním produktům,které jsou nepravidelně rozloženy ve světě.A zde již hrají velkou roli politici obou stran.A vyvinulo se to do tákové fáze,že hrozí celosvětový spor,který může spustit sebezničující válku.Multikulturizmus,fenomén minulého období, končí v troskách,neboť jeho charakter se změnil.Exodus obyvatel z chudších oblastí,navíc rozvrácených válkou,je největším nebezpečím v novodobých dějinách.Když se Evropa nebude tomuto fenoménu efektivně bránit-bude jenom planě mudrovat-dopadne špatně.Nechci předjímat jak špatně.
  • do čeho se ještě tiskali namontuje, není známo, ale jako autor článku je to jenom udržování se v pozornosti k nevědomým *1*
  • Pohřbí Evropu její patologická tolerance? Ano, jednou, a nebude to zadlouho, pohřbí. A nebude to vina celé Evropy, ale pouze těch, co patologické názory na přistěhovalectví mají, nynější vládní strany v EU - socialisté a lidovci. Když tak touží po cizincích ve svých zemích, tak ať si je nastěhují domů. Příjmy, které mají mohou na ně utrácet. Myslím si to, a přitom nejsem ani rasista ani xenofob. Ale co teď do Evropy přichází, jednou nás zahubí.
  • Jak rozumně poznamenal Zeman,připojení EU k Rusé federeaci je náš sen a já si myslím,že by se tím vyřešil i problém s utečenci kteří si chtějí Evropu podmanit. *3*
  • To není letargie jako taková, to je letargie účelná. Tak hloupý člověk, mimo politika nemůe být. Je to organizováno nad politiky, ti jsou jen loutky, je to organizované vymření Evropy, jejíž obyvatelé už nic moc navíc nekoupí. Kdyby chtěli tak ty hranice dávno zavřou, všechny kroky směřu k přímému opaku, k podpoře uprchlíkům do Evropy.
  • Evropa je hlavně neskutečně zkorumpovaná.., ale jinak než právě v těch arabských zemích, nebo alespoň to tak vnímám já, zhoubně. Je to strach lidí, řešit korupci. Nechápou, že dneska si pomůžou kamarádem a zítra ten kamarád sedá na letadlo, což dřív lehce nemohl, a uteče daleko odsud. Krátkodobě si pomůžou obyčejní lidé, ale dlouhodobě pomohou tomu jednomu procentu, které si s nima bude tahat jako s loutkami. Je to nemoc vidět dál. Když se bavíte s někým, kdo se sem vrátil po letech, tak Vám rovnou řekne, že mu lidí připadají jako po lobotomii.
  • Evropa bohužel nemá v současnosti politika, který by měl nejen vizi výhledu co se může stát, když EU zaplaví miliony negramotných či pologramotných příživníků jdoucí za hlasem politiků EU. Evropa přijme cca xx milionů muslimů. Takovýto politik patři rovnou před soudní tribunál, neb vyvolává domněnku, že je tady přímo čekáme. Vždyť sami si neumíme vyřešit otázku našich příživníků, kteří doslova parazitují na neschopnosti našich polistopadových politiků cokoliv v této oblasti vyřešit. To co blekotal Sobotka že poskytneme letadlo Kasa, 10 milionů a 60 odborníků je doslova nepochopení celé spletité a velmi závažné situace, která Evropu doslova sžírá. Okamžité uzavření hranic Evropy, pod pohrůžkou potápění plavidel, likvidace převaděčů i jejich člunů, a vytváření humanitárních středisek vně Evropy. Jinak stará dáma Evropa skončí a původní obyvatelstvo bude musulmany vyhnáno.
  • Bohužel nám vládnou různí Zaorálkové, Diensbierové a jim podobní.
    Tak se zamysleme a v příštích volbách to vyřešme. *16*
  • v.kubica
    Nás nehubí tolerance, ale strach něco řešit, nebo vůbec - mít konflikt. Bojíme se říct - my u vás nesmíme mít křesťanské kostely, vy u nás nebudete mít mešity, my u vás nesmíme do mešit a jinde třeba s sukních, vy u nás nebudete chodit v těch hábitech. Evropa je připosraná z trochu tvrdších sankcí proti menšinám, protože to je přece diskriminace - už s tím jděme někam a zatočme s nimi nebo skončíme všichni s podřezanými krky. Věřte mi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit