Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden příklad za všechny.Starostu soudit za velezradu.to mužem rovnou sudeťákům vše vrátit...

http://usti.idnes.cz/petice-modlany-arabove-skupuji-pozemky-fc6-/usti-zpravy.aspx?c=A150422_162724_usti-zpravy_alh#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
  • Nech Putina Putinem tady máš Babiše a další.
  • Z EU se stala zločinecká organizace na likvidaci původního obyvatelstva.
    My tu máme také likvidátory českého národa v čele s Diensbierem, Halíkem a spol.
    Chudáci naše děti. *16* *16* *16*
  • Pročetl jsem si příspěvky a mám pocit,že se tento národ probouzí z hujerství nastoleném zde v roce 1989.Dnes vidím,že východní Evropa byla bohatá.Postavil jsem se proti rušení oplocení a chtěl víc hlídaných přechodů,aby sem nemohl vlézt nebo vylézt kdejaký gauner.Byl jsem označován bolševik,komunista a já nevím jak.Ani jedno jsem nikdy nebyl,ale byl jsem pragmatik,který vevidí věci jenom černo bíle.Článek je psán tendečně a nehledá příčiny tohoto stavu v Evropě.USA,která chce hrát za každou cenu prim je založena a nejen ta na zbrojní výrobě,která je hybnou silou ekonomiky stejně jako výroba automobilů.Celé divadlo kolem cesty presidenta do Moskvy na oslavu konce II.s.v. je úplně zbytečné,protože skutečný konec byl 9.5.1945 osvobozením Československa,proto se divím proč oslava není u nás.Další
    byl demonstrativní přejezd pár obrňěných aut s pár vojáky v oblastech,které USA nikdy neosvobodila a další hysterie je při přejezdu tzv.vlků na motorkách a ne na válečných vozidlech.Stačilo málo ,naložit obrněnce na vlak ,vojákům ukázat naší krásnou vlast a v Plzni ukázat,kde bojovali jejich dědové.Jednoznačně říkám spoléhejme se sami na sebe a zdá se mi ,že to již mnozí chápají.Prdítko jako my vysokou politiku neovlivní.
  • Ten článek je úžasná montáž... Zaměňuje v některých důsledky a příčiny. Nevyváženost, podsouvání těch "správných" postojů - zakročit na Ukrajině.....
  • To je ale ten účel, proč USA tak činí. Vše, co oslabí ostatní svět, posílí je. Proto rozvrtaly celou Afriku a Ukrajinu a teď si mnou ruce jaké má Evropa problémy. Mimochodem, jsem přesvědčen, že kdyby se nějaká loď s uprchlíky objevila u jejich břehů, tak ji bez milosti potopí s odůvodněním, že musí chránit své území před potencionálními teroristy.
  • Austrálie již opatření proti nelegálním imigrantům zavedla a jsou účinná. Takže se EU může poučit a nemusí se její politici několik let scházet na desítkách sumitů a prázně plkat. Nic nedohodnou, akorát vždy někdo začne argumentovat tím, proč by to nešlo a aby jsme náhodou někomu neublížili.
  • Nedávno jsem četl jakousi prognózu, že do roku 2030 bude v Evropě desetina obyvatelstva islámského vyznání. Čili zde vznikne muslimská enkláva velikosti Německa. Co to znamená je jasné. Evropa nebude čelit napadení zvenčí, jako tomu bylo v případě tureckých nájezdů v minulých stoletích, ale přímo ve svém středu bude mít desítky miliónů odhodlaných a vyzbrojených islámských bojovníků. A to v době, kdy sama nemá téměř žádné armády, kdy evropští muži neumí zacházet se zbraněmi, neprodělali žádný vojenský výcvit a budou tak bezbranní jako králíci. To bude evropský konec. A možná, že ti, kdo tady teď tak brojí proti Rusku, do něj budou sami prchat, aby si zachránili holý život. Neboť Rusko bude jedinou silou, která bude schopná muslimské invazi čelit.
  • Bílý Evropan=chráněný druh.Po několika desítkách let budeme žít jen "v rezervaci".
    Tmaví,šikmoocí a jinak odlišení zdr budou vládnout.Pouze bude zajímavé,kdo na ně bude dělat?
    V dndšní době ale nevidím sebemenší důvod někoho "živit".Když si to doma jižané rozmlátí,tak ať si v tom žijí.Nám by také nikdo nic nedal.Ostnaté dráty hol byly k něčemu a patrně se k nim zase vrátíme. *16* *1*
  • Když porovnám porodnost místních a přistěhovalců a jistých tzv. nepřizpůsobivých jedinců tak je podle mě všem jasné jak to tu bude za pár let vypadat :D, bílej Evropan mimořádná výjimka:D :D
  • váš příspěvek vzbuzuje vážné podezření na to, že sáím žijete z příspěvků a pokud se mne týká, raději než rasistovi vašeho zrna, přiospěju uprchlické matce
  • evropská kultura stojí na antice, vše ostatní se přifařilo - a pozor pochází to ze zemí nyní zmítaných konflikty, původní nositelé těchto ideí, i když mají již jiné náboženství, jsou válkami zasaženi.

Desatero samozřejmě čmajzla ze starých babylonských textů, křesťanství je stejné zlo jako každé jiné náboženství, jako islám, jen - naštěstí - v Evropě nemá bezprostřední vliv na politiku...zatím
  • podstatné je na vašem sdělení toto: Pravda vše se odehravalo v jejich domovinach. , protože tak to bylo, a války, takové hrozné a vražedné tam prostě nebyly, přečtěte si nějaký cestopis po arabských nebo afrických zemích z osmdesátých či ještě počátku devadesátých let... klid a mír

kapitalismus a jeho touha kumulovat , ten rozeštval lidi a vede k válkám
  • jak souvisí občanská válka na býv. Ukrajině a na území býv. Jugoslávie s přistěhovalectvím?

snad jen tak, že kosovští Albánci ukradené území tak úřasně řídí, z něj masově prchají. Jinak by Evropa zabránila exodu z Afriky nejlépe tím, kdyby přestala zasahovat zejména vojensky do jejich vnitřních věcí, přestala, jako slouha USA vyvážet válku. O uprchlících z Libye, Sýrie, Iráku jsme před tím neslyšeli

to podle mne neníé žádná tolerance, ale špatná zahraniční politka
  • Je zvláštní. USA rozvrtali celou severní Afriku, Blízký výchd a nyní se pustili do Evropy. Ale ke stěhování národů se nehlásí vůbec. Jsou ticho. Hlavně je zajímá Ukrajina. Nakonec to v Evropě dopadne tak jak všichni píšete. Postupně se staneme menšinou a multikulturalisté se rozprchnou po celém světě. Východní Slovensko je zářným příkladem jak porodnost změní strukturu obyvatelstva.Zde již mají navrch ti, kteří žijí z rodinných přídavků a sociálních dávek.
    To jsme dopadli. Ve vlastní zemi musíme chodit po špičkách kolem cikánů, ukrajinců a vietnamců. Jen tak dál Trasparenci International a Člověk v tísni a slavná EU..
  • sona.krenkova.3
    Stačí se podívat na počty přistěhovalců a jejich porodnost.
    EUropan se stává menšinou na vlastním kontinentu.

Proč bereme nelegální utečence? Přeci pokus o nelegální překročení hranic je
    trestným činem. Zavést námořní blokádu a nelegální lodě nevpustit.

Arábie a Afrika jsou pořád v chaosu. Pořád je tam u moci nějaký diktátor a když padne
    všechny kmeny válčí mezi sebou. Ať si tam konečně udělají pořádek nebo
    ať strádají dál. Nikdo jiný to za ně neudělá.
  • Pohřbí Evropu její patologická tolerance?...To už je spíše s křížkem po funuse.., protože se to už se vší parádou nezvratně děje a i kdyby se to hned zítra zastavilo, tak poběží ještě celé generace setrvačnost tohoto všeho "multikulti obohacení"..a ty co už tu jsou, nikdo, nikdy a nijak odsud normálním způsobem už pryč nedostane ! Tihle používají totiž parazitní a velice agresivní, salámovou metodu v cestě nejmenšího odporu u obyvatelstva v tom co si kdo ještě nechá či už nenechá líbit i princip úplně stejný, jako "naši pracovití a přínosní nepřizpůsobiví"...My se vám budeme tak dlouho přizpůsobovat, až se NÁM nakonec "VY" !.. budete muset přizpůsobit !.. Řešení je pouze už jen to tvrdé a nekompromisní či dokonce bohužel možná i krvavé a kruté s cílem, buď oni a nebo my !, protože Evropa se zřejmě dosud nepoučila z historie našich předků co za to svojí krví a velmi draze i platili s odkazem, poučením i důrazným varováním !.. že.. úplně cizí"hosté" i jejich problémy, víra i zvyky se k sobě běžně domů a dokonce i do své spíže i ložnice netahají..!!! Česky se tomu říká.., za dobrotu, na žebrotu..
  • naprosto souhlasím
  • řečeno ošklivě ale něco na tom je
  • teda za komančů stačilo aby se kdejaký vůdce stal přátelem ML učení a prachy a zbraně už se hrnuli zdarma.Pravda vše se odehravalo v jejich domovinach.
    Komanče bych nechal u ledu a to ještě nevěděli jak si s kapitalismem můžou rozumět viz oligarchosoudruh Putin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit