Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak rozumně poznamenal Zeman,připojení EU k Rusé federeaci je náš sen a já si myslím,že by se tím vyřešil i problém s utečenci kteří si chtějí Evropu podmanit. *3*
  • To není letargie jako taková, to je letargie účelná. Tak hloupý člověk, mimo politika nemůe být. Je to organizováno nad politiky, ti jsou jen loutky, je to organizované vymření Evropy, jejíž obyvatelé už nic moc navíc nekoupí. Kdyby chtěli tak ty hranice dávno zavřou, všechny kroky směřu k přímému opaku, k podpoře uprchlíkům do Evropy.
    • A čím je chceš zavřít?Když jsme hranice hujersky bouraly.Největší blbost před kuponovou privatizací.
  • Evropa bohužel nemá v současnosti politika, který by měl nejen vizi výhledu co se může stát, když EU zaplaví miliony negramotných či pologramotných příživníků jdoucí za hlasem politiků EU. Evropa přijme cca xx milionů muslimů. Takovýto politik patři rovnou před soudní tribunál, neb vyvolává domněnku, že je tady přímo čekáme. Vždyť sami si neumíme vyřešit otázku našich příživníků, kteří doslova parazitují na neschopnosti našich polistopadových politiků cokoliv v této oblasti vyřešit. To co blekotal Sobotka že poskytneme letadlo Kasa, 10 milionů a 60 odborníků je doslova nepochopení celé spletité a velmi závažné situace, která Evropu doslova sžírá. Okamžité uzavření hranic Evropy, pod pohrůžkou potápění plavidel, likvidace převaděčů i jejich člunů, a vytváření humanitárních středisek vně Evropy. Jinak stará dáma Evropa skončí a původní obyvatelstvo bude musulmany vyhnáno.
  • v.kubica
    Nás nehubí tolerance, ale strach něco řešit, nebo vůbec - mít konflikt. Bojíme se říct - my u vás nesmíme mít křesťanské kostely, vy u nás nebudete mít mešity, my u vás nesmíme do mešit a jinde třeba s sukních, vy u nás nebudete chodit v těch hábitech. Evropa je připosraná z trochu tvrdších sankcí proti menšinám, protože to je přece diskriminace - už s tím jděme někam a zatočme s nimi nebo skončíme všichni s podřezanými krky. Věřte mi.
    • Evropa je hlavně neskutečně zkorumpovaná.., ale jinak než právě v těch arabských zemích, nebo alespoň to tak vnímám já, zhoubně. Je to strach lidí, řešit korupci. Nechápou, že dneska si pomůžou kamarádem a zítra ten kamarád sedá na letadlo, což dřív lehce nemohl, a uteče daleko odsud. Krátkodobě si pomůžou obyčejní lidé, ale dlouhodobě pomohou tomu jednomu procentu, které si s nima bude tahat jako s loutkami. Je to nemoc vidět dál. Když se bavíte s někým, kdo se sem vrátil po letech, tak Vám rovnou řekne, že mu lidí připadají jako po lobotomii.
  • Jeden příklad za všechny.Starostu soudit za velezradu.to mužem rovnou sudeťákům vše vrátit...

http://usti.idnes.cz/petice-modlany-arabove-skupuji-pozemky-fc6-/usti-zpravy.aspx?c=A150422_162724_usti-zpravy_alh#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
  • Z EU se stala zločinecká organizace na likvidaci původního obyvatelstva.
    My tu máme také likvidátory českého národa v čele s Diensbierem, Halíkem a spol.
    Chudáci naše děti. *16* *16* *16*
  • Pročetl jsem si příspěvky a mám pocit,že se tento národ probouzí z hujerství nastoleném zde v roce 1989.Dnes vidím,že východní Evropa byla bohatá.Postavil jsem se proti rušení oplocení a chtěl víc hlídaných přechodů,aby sem nemohl vlézt nebo vylézt kdejaký gauner.Byl jsem označován bolševik,komunista a já nevím jak.Ani jedno jsem nikdy nebyl,ale byl jsem pragmatik,který vevidí věci jenom černo bíle.Článek je psán tendečně a nehledá příčiny tohoto stavu v Evropě.USA,která chce hrát za každou cenu prim je založena a nejen ta na zbrojní výrobě,která je hybnou silou ekonomiky stejně jako výroba automobilů.Celé divadlo kolem cesty presidenta do Moskvy na oslavu konce II.s.v. je úplně zbytečné,protože skutečný konec byl 9.5.1945 osvobozením Československa,proto se divím proč oslava není u nás.Další
    byl demonstrativní přejezd pár obrňěných aut s pár vojáky v oblastech,které USA nikdy neosvobodila a další hysterie je při přejezdu tzv.vlků na motorkách a ne na válečných vozidlech.Stačilo málo ,naložit obrněnce na vlak ,vojákům ukázat naší krásnou vlast a v Plzni ukázat,kde bojovali jejich dědové.Jednoznačně říkám spoléhejme se sami na sebe a zdá se mi ,že to již mnozí chápají.Prdítko jako my vysokou politiku neovlivní.
  • Ten článek je úžasná montáž... Zaměňuje v některých důsledky a příčiny. Nevyváženost, podsouvání těch "správných" postojů - zakročit na Ukrajině.....
  • Nedávno jsem četl jakousi prognózu, že do roku 2030 bude v Evropě desetina obyvatelstva islámského vyznání. Čili zde vznikne muslimská enkláva velikosti Německa. Co to znamená je jasné. Evropa nebude čelit napadení zvenčí, jako tomu bylo v případě tureckých nájezdů v minulých stoletích, ale přímo ve svém středu bude mít desítky miliónů odhodlaných a vyzbrojených islámských bojovníků. A to v době, kdy sama nemá téměř žádné armády, kdy evropští muži neumí zacházet se zbraněmi, neprodělali žádný vojenský výcvit a budou tak bezbranní jako králíci. To bude evropský konec. A možná, že ti, kdo tady teď tak brojí proti Rusku, do něj budou sami prchat, aby si zachránili holý život. Neboť Rusko bude jedinou silou, která bude schopná muslimské invazi čelit.
  • Když porovnám porodnost místních a přistěhovalců a jistých tzv. nepřizpůsobivých jedinců tak je podle mě všem jasné jak to tu bude za pár let vypadat :D, bílej Evropan mimořádná výjimka:D :D
    • Bílý Evropan=chráněný druh.Po několika desítkách let budeme žít jen "v rezervaci".
      Tmaví,šikmoocí a jinak odlišení zdr budou vládnout.Pouze bude zajímavé,kdo na ně bude dělat?
      V dndšní době ale nevidím sebemenší důvod někoho "živit".Když si to doma jižané rozmlátí,tak ať si v tom žijí.Nám by také nikdo nic nedal.Ostnaté dráty hol byly k něčemu a patrně se k nim zase vrátíme. *16* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit