Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh Bilak byl Rudý vlastizrádce a mělo by se to vytesat na jeho náhrobek!!
  • Která stanice KGB vaše hlášení přijala? Informujte laskavě veřejnost.
  • Pane idiot, jděte si lhát jinam, stále jen ukazujete, co jste za debila!
  • Stejně jako anonym, nelžete, jen když se spletete hnoji uslintanej!
  • Sebevědomí psychopati dnes dělají managery. Imbecilní, tupí, arogantní, ale sebevědomí! Přesně jako vy a váš fotr!
  • A inteligentního zjevu, proto jste nikdy nic nedokázal nulo!
  • Opakuji znovu, že si s Vámi nehraju!
  • Tak kritizujte až budete v obraze! Pokud tedy umíte číst!
  • Nahlášeno!
  • Kryple, na něco jsem se Vás hnoji ptal, Koukejte laskavě odpovědět! Dokažte mi, kdy jsem okradl nick, Vy psychopate!
  • Takže každý, kdo není vlastizrádce, zloděj, vrah a dobytek je soudruh, tak to potom ano!
  • Nahlášeno! Vy ovarová hlavo!
  • Opakujete se psychopate!
  • Protože má monokly.!
  • Toho tečku vždycky vyfackuje nějaký Plzeňák a pak se tady pár dnů neukazuje.
  • On už kozy nepase, ale jednu si nechal, tu miluje.
  • Jo on myslí toho pasáka koz od Plzně, říká si tečka.
  • Myslíš tečku??
  • Cikán u soudu - výsměch

http://magazin.aktualne.cz/obrazem/video-excesy-a-trapasy-politiku/r~0c97cc58716711e497f0002590604f2e/r~60ae55bea84f11e3ba4c0025900fea04/
  • Jo, ELECTO, ještě k tý tvý fotce. Do focení a zpracování fotek (dříve klasický, pak digitální) dělám pár hezkejch desítek let, když jsem začal vytvářet www stránky, ty jsi ještě říkal hovn. papů (a asi dosud). A když jsi tak znalej zákonů, můžeš mi konkrétně říct, co je na novym o.z. špatnýho? Nebo jsi se vo tom dočet od nějakýho debila v halo novinách? Buď prosím konkrétní, když chceš tedy vážně diskutovat a ne jen nadávat (zákon nevytvářel Pospíšil, ale zkušení právníci).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit