Přejít na výpis diskuzí
Polsko i Slovensko hlásí výrazné snížení dodávek plynu. Moskva to popírá
11.9.2014 | Ondřej Neufus
114 příspěvků
-
fašistická zlodějská ukrajina si dělá zásoby z cizího
-
Podivuhodné hlavně je, že nikdo odpovědný dosud neuvádí, kde je chyba. To přece nemůže být tak těžké odhalit, kde "na trase" utíkají tisíce kubíků plynu !!! *7*
-
I já se tomu velice moc divím.
-
A v pekle prý mrzne ! *3*
-
Je to všecko velice podivuhodně. Já se ani nestačím divit, že jim Rusko vůbec ještě něco dodává!
-
Já se Rusku divím ještě víc, že jim vůbec něco ještě posílají.
-
I mě se to zdá být velmi podivuhodné!
-
já se vůbec rusku divím,že těm zmrdům z EU za to všechno co jim dělají,vůbec něco posílají
-
Na Slovensko i do Polska ho mohlo přitéci skutečně méně. Ale k žádný z nich přímo s Ruskem nesousedí. Otázka tedy zní odkud kam ho teče méně? Z Ruska, nebo z běžně plyn kradoucí Ukrajiny? Tj jsme klesli už tak hluboko, že se bratříčkujeme jen s vrahy vlastních obyvatel a zloději plynu jiných? Kdyby to chtělo Rusko udělat, tak zavře rovnou všechen a ne že si nechá nadávat za to, že dodalo o pár kubíků méně a ještě jen někomu. Jen tupec tomu může uvěřit.
-
Je to velmi podivuhodné!
-
Prasečenko si asi tajně napustil něco do foroty *1*
-
Ono je docela podivuhodné, že jim vůbec ještě něco dodávají.
-
Já se nebudu divit ještě víc až jim ty kohoutky úplně zavřou!
-
To se nesmí kamarádit se zloději a dojde jim ho dostatek. Proč se neuvádí odkud jim ho přišlo málo. Zase se bere polopravda a lži podvodníku jako fakt.
-
Je spodivem, že jim ten plyn ještě dodávají. To se teda divím.
-
Se nebudu divit, až jim ty kohoutky ůplně zavřou.
-
Se stejně divím, že se jim ještě něco dodává!
-
Já se nedivím ještě víc, že mají jenom polovinu plynu, když ta druhá je na ukrajině. *1* *1* *1*
-
Já se divím ještě víc, že se vůbec neco dodává!
-
Se nedivim,ze maji jen polovinu plynu,kdyz ta druha je na ukrajine, *1* *1* *1*