Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to všecko velice podivuhodně. Já se ani nestačím divit, že jim Rusko vůbec ještě něco dodává!
    • I já se tomu velice moc divím.
  • Na Slovensko i do Polska ho mohlo přitéci skutečně méně. Ale k žádný z nich přímo s Ruskem nesousedí. Otázka tedy zní odkud kam ho teče méně? Z Ruska, nebo z běžně plyn kradoucí Ukrajiny? Tj jsme klesli už tak hluboko, že se bratříčkujeme jen s vrahy vlastních obyvatel a zloději plynu jiných? Kdyby to chtělo Rusko udělat, tak zavře rovnou všechen a ne že si nechá nadávat za to, že dodalo o pár kubíků méně a ještě jen někomu. Jen tupec tomu může uvěřit.
    • I mě se to zdá být velmi podivuhodné!
  • Když se podíváte do Iráku, tam cestu humanitární pomoci dláždí bombardovací letadla Spojených států a je to tak zvaně v pořádku. Jestliže jede konvoj pomoci Ukrajincům, kteří jsou ohroženi na životě stejně jako běženci v Iráku, je to nesprávně. A teď druhá moje poznámka. Jestliže má Rusko na západní hranici vojáky, je to přeci legitimnější, než když mají Spojené státy své vojáky v Polsku, Bulharsku, Německu nebo Pobaltí. Proč mohou mít Spojené státy takto rozmístěné vojáky a Rusové nesmějí mít podle vlastní vůle rozmístěné vojáky na vlastním území?
  • To se divím, že Poláci neodebírají plyn od USA. Musejí to tam mít dobře prozkoumané, když jim lezou do zadku. Když sankce, tak sankce. Polákům bych nedal nic zrovna tak jako Ukrajincům.
  • No já být Rusákama tak Polákům řeknu že jestliže nepřestanou se lhaním a bezdůvodným očerňováním tak jim zavřu plyn nadobro a ostatní zboží co tam dovážejí tak ať si nabouchaj taky ! A ono by je to přešlo ! Ať si topí jablky křupani .
  • fašistická zlodějská ukrajina si dělá zásoby z cizího
  • Poláci jsou nebezpečným vředem EU!

    Chtějí další sankce proti Rusku ale současně u EU škemrají o pomoc za ztracené obchody.
    Takže prázdné gesto s tím že škodu jim uhradí ostatní členové.

    Poláci jsou arogantní neschopní se smířit s faktem že už nejsou velmocí. Tato země
    věřila že odrazí útok Hitlerovců. Ona SSSR nepotřebuje. A jak to dopadlo že?
    kdyby ta Rudá armáda nepřišla tak Polák a Čech jdou do plynu nebo otročí na Sibiři.
    • Trošku jste to zmatlal, Lojzo ! Polsko bylo velmocí možná za dob Polsko-litevského státu, potom už ne. Ano, Poláci věřili, že si to s Říší rozdají - na rozdíl od Čecháčků, kteří se "podělali" (možná i doslova). Pokud to nevíte, tak RA již bojující Polsko 16.9.1939 "zezadu" zákeřně vojensky NAPADLA (dostudujte si - ad pakt Ribbentrop-Molotov atd. !). Pokud nepočítám důstojníky, které SSSR prostřednictvím svých vojsk NKVD nechal sprostě povraždit (Katyň, Bykovňa aj.), tak v lágrech na Sibiři byli JIŽ OD r. 1939/40 pozavírány desetitisíce polských vojáků a dalších obyvatel Polska ze zabraného území. Takže tady laskavě neblábolte trapné nesmysly a doučte se raději látku, o které máte potřebu tady tak "zasvěceně" psát !!! *7*
  • Třeba by stačilo, kdyby Ukrajina zaplatila Rusku za odebraný plyn. Potom by se uvidělo kdo je haj zl vyděračský. Takhle jsou pořád Ukrajinci zloději plynu a neplatiči. Nebo by si snad nechal stejnou taktiku líbit třeba náš polostátní ČEZ, aby s ním někdo po odebrání energie vyjednával o ceně a neplatil?
  • Válka, co je proti USA, to je terorismus, co je proti Rusku, to je boj za svobodu a demokracii, viz. mírumilovný Majdan...
  • To jsou zase bláboly. *7*
    Víte jak to je ve skutečnosti? Cituji:
    "Polská ropná a plynařská společnost PGNiG tvrdí, že se dodávky ruského plynu do Polska přes ukrajinské a běloruské území snížily o 45%. Vysvitlo ale, že jde o snížení v porovnání s požadovaným množstvím. Gazprom prohlásil, že nesnížil dodávky Polsku, ale není povinen uspokojit požadavky odběratelů nad smluvní objem."
    Polopaticky:
    Rusové plní dodávky jak mají podle platné smlouvy. Jenomže Poláci si zažádali o víc, aby mohli krmit Ukrajinu a syslit do zásobníků, čemuž Rusko asi nějaký čas vyhovělo. Část plynu berou Poláci i přes Ukrajinu, pokud se tam něco ztrácí, měli by se zeptat svých miláčků v Kyjevě. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit