Přejít na výpis diskuzí
Polsko i Slovensko hlásí výrazné snížení dodávek plynu. Moskva to popírá
11.9.2014 | Ondřej Neufus
114 příspěvků
-
To se nesmí kamarádit se zloději a dojde jim ho dostatek. Proč se neuvádí odkud jim ho přišlo málo. Zase se bere polopravda a lži podvodníku jako fakt.
-
já se vůbec rusku divím,že těm zmrdům z EU za to všechno co jim dělají,vůbec něco posílají
-
-
Já se Rusku divím ještě víc, že jim vůbec něco ještě posílají.
-
-
Polsko by se mělo připravit na variantu, že z Ruska už taky nemusí dostat vůbec nic a tak by měli začít trénovat prdění do vlastních trubek...
-
Prasečenko si asi tajně napustil něco do foroty *1*
-
Uz je to tady. Ukrajina si dela zasoby na zimu. *1* *1* *1* Jen blbi plati,ti chytri maji vse zadara jako ALAN ze serialu Dva a pul chlapa *1* *1*
-
-
"Zajimavy" pohled. Takovy "cesky". *3* *1* *1* *1* *7*
-
taky si myslím.....
-
-
A co jste si mysleli - UK Rusům neplatí a ti přeci nebudou podporovat dodávky přes jiný stát.
Mimochodem - což se z našeho tisku a zpráv nedovíte - své smluvní závazky vůči Pšonům plní v plné míře. -
-
Ta svoboda tisku (noviny apod.) je u nás relativní pojem, víte !? Podobně i TV, vč. té placené "televize veřejné služby". Ale jsem obecně zklamán z internetu, který se původně deklaroval, pokud si to dobře pamatuji, jako "svobodné a nezávislé médium" !
-
-
Se nedivim,ze maji jen polovinu plynu,kdyz ta druha je na ukrajine, *1* *1* *1*
-
-
Já se nedivím ještě víc, že mají jenom polovinu plynu, když ta druhá je na ukrajině. *1* *1* *1*
-
-
Podivuhodné hlavně je, že nikdo odpovědný dosud neuvádí, kde je chyba. To přece nemůže být tak těžké odhalit, kde "na trase" utíkají tisíce kubíků plynu !!! *7*
-
-
Proč myslíte, že ukrajinská vláda odmítla instalaci měřidel na ukrajinsko-ruské hranici, jak požadovala Moskva?
-
-
Tak já, možná na rozdíl od vás, opravdu neznám podrobnosti mezistátní smlouvy o tranzitu zemního plynu mezi RF a UK. Asi by nikdo nebránil (ani nemohl), aby si Rusové pár metrů PŘED hranicí instalovali své měření (Ukrajinci to samé u sebe - pokud ne, jejich problém).
-
-
-
no jo, když neprodá, tak neprodá, ale Poláci jsou známí lháři a na Ukrajinu a aspoň kus jejího území mají pořádnou chuť, takže se snaží konflikt eskalovat
-
„Moc Ruska může být podlomena pouze oddělením Ukrajiny. Je třeba ji nejen odtrhnout, ale i postavit proti Rusku, poštvat proti sobě dvě části jednoho národa a pozorovat, jak bratr bude zabíjet bratra. Za tímto účelem je třeba najít a vyškolit zrádce v řadách národní elity a s jejich pomocí změnit uvědomělost jedné části velkého národa do takové míry, že ten bude nenávidět všechno ruské, nenávidět svůj rod, aniž by si to uvědomoval. Vše ostatní je otázkou času.“ Toto jsou slova, která před 130 lety řekl německý kancléř Otto von Bismarck. Toto je politická podstata ukrajinské krize.
ps.pro ty, co nepobrali rozum to však je zbytečné uvádět *3*