Přejít na výpis diskuzí
Polsko i Slovensko hlásí výrazné snížení dodávek plynu. Moskva to popírá
11.9.2014 | Ondřej Neufus
114 příspěvků
-
By mělo hlásit výrazné zvýšení spotřeby plynu.
-
-
??? Nechapu. *8* *16* *16*
-
-
Ono je docela podivuhodné, že jim vůbec ještě něco dodávají.
-
-
Je to velmi podivuhodné!
-
-
Pravděpodobně chtějí bratři Ukrajinci naplnit své zásobníky plynu a to zadarmo.Už dříve ukázali,že na zlodějnu jsou mistři.Buďto chybějící plyn EU zaplatí,nebo Putin ukáže celé EU čemu se v Rusku říká zavírací den.
-
Se stejně divím, že se jim ještě něco dodává!
-
Je spodivem, že jim ten plyn ještě dodávají. To se teda divím.
-
dobře vám tak šmejdi, nemáte podvádět!!!
-
tak a je to tady, chybějící plyn nahrazuje Polsku Česko ( píšou ta na E15), Polsko přerušilo, údajně z technických důvodů , revers plynu na Ukrajinu, Slováci zatím ne, takže v zimě budeme mrznout se Slovákama a Ukrouši se nám budou tlemit u teplých kamen
-
BEZ peněz do hospody nelez.
-
-
Bez mozku do KSČM vlez!
-
-
To mluvíš o sobě a jak jsi vlezl tak jsi vyletěl a zastavil ses až v zadeli USA. *1*
-
že tu vládnou dneska vychcaní mozkové a nevím co měli v mozkovně ti co cinkali klíči *10* dobře vám tak, teď už máte co jste chtěli *1* *1* *1*
-
-
vychcani mozkove.....Coz velmi casto jsou vcerejsi "nositele cervene knizky"........ *3* *1* *1*
-
Copak se ti stalo chudáčku? Kdopak ti ublížil? Postěžuj si, ono se ti uleví. No povídej.
-
-
že jsem podle tebe chudáček, který mohl mít 3000,- Kčs důchodu a měl auto, chatu, rekreace zadarmo, bezúročné půjčky, benzin za 8,- Kčs a zbyl mi jen družstevní byt a Kolemjdoucí *12* kouká jak by mi ho ukradl ... vlez mi na záda debílku ... mam to za pár *1* *1* *1* přešil jsem tenhle marasmus *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Já se divím že se ještě vůbec něco dodává.
-
-
Já se divím ještě víc, že se vůbec neco dodává!
-
-
Mezinarodni smlouva je jiste nekde na stole a mereni dodavek ma nejaky system a platby taky, to je jako u normalni firmy, takze se da snadno dokazat kolik plynu se dodalo a podle toho jednat
-
-
Jiste i s cenotvorbou. A jestli psonci "plati" jako chochli nedivil bych se, kdyby je stejne jako chochly "urizli". A docela se pobavim,az psonci budou chtit plyn dodany chochlum zaplatit. *1*
-