Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin není žádný fackovací panák!!Když jsem včera slyšela naše poslance pravicového spektra, zvedal se mi žaludek! Faleš, lež, zloba,žádná fakta! Že jim to s těmi sankcemi proti Rusku nevyšlo tak, jak si mysleli - ještě přitvrdit,nevyspytatelné chování Porošenka, co chtějí? Je my líto Slováků, ti to pocítí dříve než my.
    Vůbec se tu nepíše o mezinárodní ostudě, kterou způsobyl Hudeček. Již přišla tvrdá odpověď. A t chce ještě kandidovat na primátora ! Hnus.!
    • Putin je pouze fašista, a tak si ho jako soudruha nenecháte přece hanobit, že?
  • Divím se , že se jim ještě něco dodává. *15*
  • moskvě je to šumák jestli haličští bratři stahujou polským bratrům plyn,tři měsíce bez teplý vody už je nebaví,co teprv až přijde zima....
  • Už se to vysvětlilo na Ukrajině byly objeveny plynové komory blízko Kyjeva.Prasenko to dementoval, prý to nejsou plynové komory, ale nové domy pro uprchlíky z Novoruska.
    • děláš čest svému jménu...? Takhle se posílají skazky a povídky do éteru, kde lid hlúpý-vezdejší to vezme jako fakt... neověřené informace. Takovouto informaci,,, podobného typu poslali ruští separatisté... ukrajinci-fašisti ukřižovali dítě a pak matku usmýkali za tankem.... Přineslo to hodně nenávisti a násilí.. Když se to pak prošetřovalo, tak se zjistilo, že to byl účelový výmysl. Ale posloužilo to věci- vyostřit konflikt. Každý se tady svobodně vyjadřuje, ale jeho svobodné vyjadřováíni je dané pouze tím, jaké informace se k němu dostanou a jakým uvěří... Co zbývá? Nezapomínat na to, že jsme snad ještě lidmi a že lidský život je jejdinečný bez ohledu na národnost, vyznání.... Ale když se hází špína, tak se přece dá použít vše.... problém zkomplikovat, rozmazat, zahalit polopravdama... Jediné , co se z tohoto konfliktu dá dobře rozpoznat je to, že rusáci zabrali Krym...vojáci z Ruska bojují na Ukrajině, že jsou separatisté vyzbrojováni Putinem. Proto! Neschvovávejte se za kchárl...soudruhu Visarionoviči S.
      • pro Alenku specielne:
        https:/Vk.com/club 74837577
        a
        http:/novysmer.cz/index.pttp?option=com content &view= article&id 1594
    • Sice se prezentujete jako "de blb", ale přesto bych s termínem "plynové komory" raději moc nežertoval ! V ČR např. máme (podzemní) zásobníky plynu.
      • Rozdil mezi ceskymi a ukrajinskymi plynovymi komorami/zasobniky/ je i v tom, ze v CR narozdil
        od Ukrajiny/vyjma nekterych jedincu neuznavajicich cikany/ premier statu nemluvi o obcanech
        sveho statu jako o podlidech /nebo ne-lidech/ jako Jasenjuk na Ukrajine, a ZATIM jsem v CR nezaznamenal politickeho analytika, ktery by mluvil o tom, ze je nutne obcany sveho statu
        dilem vyhubit a dilem poslat do filtracnich taboru, jako Dmytro Tymcuk. *16* *16* *16*
  • tečka potřebuje vždycky jednou za čas pořádně vylískat, potom je pár dnů hodný, minule jsem ho potkal v Kauflandu v Plzni na Lochotínské, a tak jsem ho vyfackal že mu tekla červená, prosil mne ať ho už nechám, pustil jsem ho a chvilku dal pokoj, ale za pár dnů se otřepe a otravuje zase, nyní se mi vyhýbá velkým obloukem a už dlouho jsem ho proto nepotkal,,,
  • golubčíci fašounský! Gavnó priďót! Zyklon B si čmuchejte, tak jak jste to dělali jiným před 70ti lety!!!
  • Ale já nejsem debílek. Já jsem komunista a po mámušce napůl Rus!
    • Prvni jsi, druhy mozna a treti jedine v osme generaci.. *4*
    • Ze které oblasti? Já jsem Rus čistokrevný.
  • Každý chcíplý komunista je pro lidstvo přínosem!
    • Kdybys tam mel alespon ...pro lordy.......
  • V podstatě nic se nemění... za socíku jsme věděli, že rusákům se věřit nedá... jak je vidět nezměnili se
    • Svatá prostoto...
      • souhlasím.. svatá sprostoto
  • Divim se, ze jim vubec neco davaji a nedodavaji vsechno pres Nordstream.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit