Přejít na výpis diskuzí
Polsko i Slovensko hlásí výrazné snížení dodávek plynu. Moskva to popírá
11.9.2014 | Ondřej Neufus
114 příspěvků
-
By mělo hlásit výrazné zvýšení spotřeby plynu.
-
-
??? Nechapu. *8* *16* *16*
-
-
fašisti z kyjeva kradou plyn ve velkém a takové z m r d y my podporujem,je mě hamba za tuto republiku
-
-
Nevim za koho se stydis pokud nejsi Ukrajinec.Ale i na Ukrajine ziji poctivi lide.
-
-
Jen to nejsou ti ve vlade v Kyjeve a jejich patroni z rad ukrajinskych/i neukrajinskych/ oligarchu
a z tamnich nacku.
*3* *8* *8* -
já vím ,třeba hrdinové z východní ukrajiny
-
-
-
Kdyby nebyla eueueu debilni, tak by se to nestalo. Dobre vam tak.
-
BEZ peněz do hospody nelez.
-
-
Bez mozku do KSČM vlez!
-
-
To mluvíš o sobě a jak jsi vlezl tak jsi vyletěl a zastavil ses až v zadeli USA. *1*
-
že tu vládnou dneska vychcaní mozkové a nevím co měli v mozkovně ti co cinkali klíči *10* dobře vám tak, teď už máte co jste chtěli *1* *1* *1*
-
-
vychcani mozkove.....Coz velmi casto jsou vcerejsi "nositele cervene knizky"........ *3* *1* *1*
-
Copak se ti stalo chudáčku? Kdopak ti ublížil? Postěžuj si, ono se ti uleví. No povídej.
-
-
že jsem podle tebe chudáček, který mohl mít 3000,- Kčs důchodu a měl auto, chatu, rekreace zadarmo, bezúročné půjčky, benzin za 8,- Kčs a zbyl mi jen družstevní byt a Kolemjdoucí *12* kouká jak by mi ho ukradl ... vlez mi na záda debílku ... mam to za pár *1* *1* *1* přešil jsem tenhle marasmus *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Co komušista, to blb. Důkazů je zde požehnaně!
-
-
"Komusista" je ten co zustal nebo ten dnes s podsivkou nahoru, nebo oba? To aby bylo jasno!
-
-
Oba (všichni).
-
-
komunisté jsou super na rozdíl od komušistu, to jsi nevěděl?
-
-
jedna verbež !!!
-
-
Svatá pravda!
-
-
V podstatě nic se nemění... za socíku jsme věděli, že rusákům se věřit nedá... jak je vidět nezměnili se
-
-
Svatá prostoto...
-
-
souhlasím.. svatá sprostoto
-
-
-
Každý chcíplý komunista je pro lidstvo přínosem!
-
-
Kdybys tam mel alespon ...pro lordy.......
-
-
golubčíci fašounský! Gavnó priďót! Zyklon B si čmuchejte, tak jak jste to dělali jiným před 70ti lety!!!
-
Třeba by stačilo, kdyby Ukrajina zaplatila Rusku za odebraný plyn. Potom by se uvidělo kdo je haj zl vyděračský. Takhle jsou pořád Ukrajinci zloději plynu a neplatiči. Nebo by si snad nechal stejnou taktiku líbit třeba náš polostátní ČEZ, aby s ním někdo po odebrání energie vyjednával o ceně a neplatil?
-
A co jste si mysleli - UK Rusům neplatí a ti přeci nebudou podporovat dodávky přes jiný stát.
Mimochodem - což se z našeho tisku a zpráv nedovíte - své smluvní závazky vůči Pšonům plní v plné míře. -
-
Ta svoboda tisku (noviny apod.) je u nás relativní pojem, víte !? Podobně i TV, vč. té placené "televize veřejné služby". Ale jsem obecně zklamán z internetu, který se původně deklaroval, pokud si to dobře pamatuji, jako "svobodné a nezávislé médium" !
-