Přejít na výpis diskuzí
Polsko přezbrojuje ve velkém. Spojené státy a EU se perou o zakázky
16.2.2015 | František Strnad
128 příspěvků
-
Tak se nám to tady díky soudružce P. začíná měnit na lacinej B O R D E L *1* *1* *1*
-
-
Tak to bys mě urazil. Jsem hodně drahá dáma. Proto mám cedulku:
rudým dělníkům a jiným sockám vstup přísně zakázán.
-
-
Poláci rádi okupují cizí území. V r. 1938 vyháněli čechy , s vánočními stromy na autě. Teror poláku si ničim nezadal s nacisty. Na východě pak dostali odplatu v Katyni. Kdo si co zaslouží to dostane.
-
Poilská pakáž co si chtěla utrhnout před válkou těšínsko a jedna z armád co nás v srpnu 1968 obsadila.... *7*
-
Do sušenek přidávájí jed na krysy a sušený pukavce,
ale na flintičky mají pšonci špinaví *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Ale to přidávají jen do žrádla na vývoz, pro smradlavé, státem ožebračené české důchodce, sami to přece nežerou...
-
-
Dám se zadarmo každému polskému vojákovi, který si koupí pušku od amerických demokratů *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
I ukrajinskomu tože ??
-
-
Taky dostanou za odměnu od Amerikánů poklepání po ramenou. Tak se jim to líbí, zbrojit, zbrojit a zase zbrojit. Zbrojařské firmy musí vydělávat. Že se Poláci ještě více zadluží, že nebudou mít na investice do infrastruktury, že jim všem poklene životní úroveň? Koho to zajímá. Strašák Ruskem svůj účel splnil.
-
Zbraně na dluh. Hurá *4*
-
Soudružka Simona patrně nikde nepracuje,když může celý den plácat nesmysly na netu. *11*
-
-
A co tu děláte vy pracante. Já pracuji v noci.
-
to je admin tiscali *1* *1*
-
-
Když tady čtu,kdo všechno se pere o dodávky zbraní do Polska,tak mi je jasné,že ten užitečný blb nám přišel ještě s jedním vykládat,že končí naše zbrojovky,že zvítězila pravda nad lží a nenávistí.A výsledek všichni známe.O to tady přece šlo.Mám obavu,že Polsko bude expandovat na Moravu jak to již jednou předvedlo v roce 1938 a 1968 pod záštitou boje proti kontrarevoluci.
-
Budu v Polsku demokraticky šířit svobodu a pohlavní choroby!
Moje frnda, moje zbraň! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Právě si vystihl intelektuální úroveň soudružky Pusinky. Všechny vědomosti a znalosti má pouze v rozkroku. Mezi ušima má vzduchoprázdno.
-
-
No a co? Pro duchovno si můžete dojít do knihovny. Soudružka Pusinka je obdařena vším, co od ženy lze žádat...
*1* *1* *1* -
-
Děkuji za kompliment. *14*
-
-
Hospodský povaleč tak bych vystihla soudruha Soldera já.
-
-