Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo nepodváděl stát na daních se nemá čeho bát!

    • Wolfcastle

      Kdepak kdo nedaval uctenky nebude je davat dal a ti co je dávali budou muset platit kvalitni mobilni internet 24/7 + servis EET pokladnicky 24/7 + pokladnicku a pribude jim dalsi prace s papírováním další registrace někam atd. je to jen otravné přínos 0

      • Lžete již v základě sdělení. Podle https://www.etrzby.cz/cs/co-kdyz-neco-selze :

        Pokud nelze dlouhodobě evidovat tržby elektronicky pomocí internetového připojení k síti (např. chata v horách bez možnosti jakéhokoliv internetového připojení), může správce daně na základě žádosti poplatníka a po ověření jeho tvrzení ohledně absence internetového připojení povolit evidovaní tržeb ve zjednodušeném režimu. V takovém případě bude mít poplatník i nadále povinnost vystavovat účtenky, avšak data o těchto evidovaných tržbách musí odeslat nejpozději do 5 dnů od uskutečnění evidované tržby.

        V případě, že nepůjde odeslat datová zpráva s údaji o evidované tržbě on-line z důvodu krátkodobého výpadku spojení, může poplatník vydat účtenku bez fiskálního identifikačního kódu přiděleného systémem Finanční správy. Poplatník pak musí odeslat údaje o této transakci do systému Finanční správy bezprostředně po obnovení spojení, nejpozději do 48 hodin od uskutečnění evidované tržby.

        Otázkou je, kdo dnes nemá internetové připojení a zda dnes v ČR nabízí některý operátor jiné připojení než 24/4.  

        Atd.

      • No ono se ti to jednou nevyplatí , malá kontrola dodržování zákonu a jsi na ulici. podle tvé úvahy by chom měli zrušit všechny zákony protože se vždy najde někdo , kdo je porušuje!!!  Nedáš účtenku jednou dvakrát  pokuta a pak zákaz jak prosté.

      • Nesmysl, kvůli něčemu/někomu se EET zavedlo. Nebudeme si nalhávat, že před EET byli všichni poctiví. Zaměstnanci odvádí vždy a vše a v plné výši! Takže na každýho stejnej metr!

  • KIMCID

    Zrušil bych amorální dědickou daň.

    • Je na čase podívat se na daňové úlevy!!!

  • Obávám se, že v listopadu 89 nikdo necinkal klíči za stupidity typu EET či zákazu kouření v hospodách. Ti, co tyto stupidity schvalují, zradili ideály svobodné společnosti a projevili své nepřátelství vůči hodnotám demokracie.
    • KIMCID

      Ty co v roce 89. cinkali klíčema od bytu,o něj už dávno přišli :D

    • Jsem pro svobodu jako nikdo jiný ,ale né na úkor ostatních a úž vůbec né za moje peníze. Platím daně tak je plať taky!!!  Chceš si ničit zdraví ,tak si ale plať všechny léčebné náklady z toho pramenící.Proč bych měl platit lečení tvých závislostí???? Každý rok Vás  kuřáku odejede na pravdu boží cca 12tis. Ani náhodou to není ze dne na den. Předchází tomu dlouhodobé léčení a operativní zákroky všeho druhu a to platí ti co se o sebe starají. Je to sobecké .To nemluvím o tom , že každý kuřák až na velice malé vyjímky , otravuje ostatním život od rána do večera.

      • Proto po celá staletí existovaly hospody, které byly zároveň kuřárnami. Zaběhlé zvyklosti zlikvidovali kulturní barbaři a sobečtí nýmandové a nepřátelé demokracie. Nikdo nikdy nebyl nucen k tomu, aby vysedával v kuřárnách a ničil si své zdraví. Zákaz kouření je první krok do zákazové totality.
        • Kouření je záležitost min. století V 18 století jsis platil své lečení. Proč mám platit tvé poškození zdraví?????

  • Dobře udělali, ještě by mněli zrušit veškerá osvobození a vyjímky.

  • proboha kdo už toho hajz.a zastaví?

    Lenin řekl: "Revoluce bez šibenice je blbost".A jakou měl pravdu!

    Neodsoudili jsme vraždy při odsunu,neodsoudili jsme vraždy 50.let,neodsoudili jsme ruskou okupaci,neodsoudili jsme Husákovy fízly,neodsoudili jsme Klause a jeho parazity a dnes tu máme zloděje a udavače který jen škodí a škodí a i toho jsme osvobodili.

    Dámy a pánové-až zase bude revoluce,neberme si klíče na cinkání,přinesme si provaz!   

    • Tvůj výčet je přesně ukázka účelové argumenatce.Vytrhnout z dějin jen to co se mi hodí a na základě takto deformovaných faktů definovat jen ten jediný správný názor.

      Státní zástupce rozhodl dle svého, to on se bude zodpovídat a nemyslím si že máš lepší podklady pro tvá tvrzení než tento erudovaný člověk. Jenže ty máš velký problém s uznáním autorit. Tvé autority jsou ukřičení "umělci" z ulice , ktaří nemají ani vzdělání a ni funkci a to je deklasuje. pokud prestaneme respektovat úřední postup moci výkoné , tak se můžeme vrátit před středověk. To že něco vykřikuješ a zdůvodňuješ to vulgaritou neznamená , že je to pravda.


      • Ale kdepak,ten můj výčet nestraní vůbec nikomu,kritizuju levici i
        pravici,i nás Čechy,takže opravdu nevím komu tím účelově straním.Tady jde o to,že Babiš vytvořil z právního systemu labyrint,ve kterém si
        nikdo (až na něj osobně)není jistý před šikanou úředníků.A to už není Prosekuce=uplatnění práva ,nýbrž  Perzekuce= zneužití práva.Deformita našeho právního řádu je zrůdná v dostupnosti práva pro jedny a
        nedostupnosti pro druhé.Pokud nemáte 2,3 a více tisíc na každou hodinu
        advokáta,zákony pro vás neplatí,nedomůžete se jich-jak asi? Mimochodem jde o
        fašistickou praktiku-Žid nesmí podat žalobu,protože je Žid.Já nesmím
        podat žalobu,protože nemám na advokáty .Prostě jde o finanční
        diskriminaci,jejím opakem jsou pak boháči-Babiš třeba-kteří mají těch práv víc
        .A otázka přijímání autorit v demokracii nemůže být dána násilným vnucováním ,to by pak byla autokracie a ne demokracie.A to je další jev Babišismus=pomalé nastolování policajtůry a nadvlády úřadů.

    • KIMCID

      přesně taky si to o Kalouskovi myslím

  • Nase strana a vlada dela skutecne vse pro drobne podnikatele, jak slibila - vse, aby krachovali...

    A pivo a jidlo v restauracich take levnejsi neni a nebude - jak sliboval koblihar po zavedeni EET...

    A dane jsou stale vyssi, i kdyz koblihar sliboval, ze se zvedat nebudou...

    A to nemluvim o cenacph potravin, energii...atd...atd...

    • Každý kdo má pracovní sml. platí daně a nikdo se ho na nic nepltá!!!  Proč si myslíš , že podnikatel je něco více a má být od této povinnosti oproštěn.  Kdyby jste nepodváděli a neodkláněli příjmy , tak by nebyla nutnost zavádět tento bič na "podnikatele". Kdekoliv se hnu po evropě, tak dostanu účtenku a bez keců. Jen zde jste se naučili , že když můžu někoho odrbat tak to udělám. Myslí si snad někdo , že  podnikatel  nevyužívá služeb státu ???(od základní školy až po zdravotnictví ) . Podnikat je člověk který si uvědomuje sounáležitost se systémem a proto se podílí na společných nákladech. Ten kdo neplatí daně je vyžírka a zloděj.

      • Nic jsi nepochopil...

        • pod tíhou tvých argumentů jsem .....

  • Blbost v tom Čechystanu jen kvete. Dám v bistru kafe a k tomu dostanu kus papíru. Proč ne, lesů máme dost a tak dřeva na papír je také dost a když bude papíru málo, tak se to ovčanům někde omezí.

    • mun.go

      No - někde k tomu ještě dostanete sušenku ...

      Jinak (už jsem to tady psal) - na Slovensku zcela běžné 10 let před zavedením téhož v ČR.

      Legislatíva SR - registračné pokladnice

      Jenom to neměli online. Teď už ano ...

      Z elektronických registračných pokladníc (ERP) sa stanú online registračné pokladnice (ORP). Podnikateľom sa však rozšíria možnosti: pokladnicou bude môcť byť nielen klasická ERP, ale aj tablet, mobil, počítač či VRP. Od 1. apríla 2019 sa museli k systému pripojiť všetky novovzniknuté prevádzky a nové pokladnice (tí, ktorí prvý raz začali po 1.4. evidovať tržbu), všetky ostatné subjekty postupne do 30. júna 2019. Od 1. júla 2019 musia byť na systém eKasa celoplošne napojení všetci podnikatelia.

      eKasa - online napojenie všetkých pokladníc na portál finančnej správy

      • No tu sušenku sním. Ale co s tím papírkem? Je malý, na nějaké poznámky to nestačí a na vytření p....e už vůbec ne. 😀

  • "Sliby se slibují, blázni se radují."

    V daném případě by místo "blázni" bylo vhodnější "kobliháři". 😛

  • Bůůůů, bůůůů, škyt, škyt!!!

    Havloidům se hroutí svět!

    Hahahahaha

    • Havloidi jsou dávno v propadlišti dějin,tady se hroutí svět obyčejných lidí pod úřednickou botou a škodu z toho budeme mít všichni.A to jsem si myslel,že nemůže být nic horšího než Paroubek.

  • Tleskám voličům slovenského führera .A ted si toho užijte.A ted ještě vyšší daně a více koblih!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit