Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bůůůů, bůůůů, škyt, škyt!!!

    Havloidům se hroutí svět!

    Hahahahaha

    • Havloidi jsou dávno v propadlišti dějin,tady se hroutí svět obyčejných lidí pod úřednickou botou a škodu z toho budeme mít všichni.A to jsem si myslel,že nemůže být nic horšího než Paroubek.

  • proboha kdo už toho hajz.a zastaví?

    Lenin řekl: "Revoluce bez šibenice je blbost".A jakou měl pravdu!

    Neodsoudili jsme vraždy při odsunu,neodsoudili jsme vraždy 50.let,neodsoudili jsme ruskou okupaci,neodsoudili jsme Husákovy fízly,neodsoudili jsme Klause a jeho parazity a dnes tu máme zloděje a udavače který jen škodí a škodí a i toho jsme osvobodili.

    Dámy a pánové-až zase bude revoluce,neberme si klíče na cinkání,přinesme si provaz!   

    • Tvůj výčet je přesně ukázka účelové argumenatce.Vytrhnout z dějin jen to co se mi hodí a na základě takto deformovaných faktů definovat jen ten jediný správný názor.

      Státní zástupce rozhodl dle svého, to on se bude zodpovídat a nemyslím si že máš lepší podklady pro tvá tvrzení než tento erudovaný člověk. Jenže ty máš velký problém s uznáním autorit. Tvé autority jsou ukřičení "umělci" z ulice , ktaří nemají ani vzdělání a ni funkci a to je deklasuje. pokud prestaneme respektovat úřední postup moci výkoné , tak se můžeme vrátit před středověk. To že něco vykřikuješ a zdůvodňuješ to vulgaritou neznamená , že je to pravda.


      • Ale kdepak,ten můj výčet nestraní vůbec nikomu,kritizuju levici i
        pravici,i nás Čechy,takže opravdu nevím komu tím účelově straním.Tady jde o to,že Babiš vytvořil z právního systemu labyrint,ve kterém si
        nikdo (až na něj osobně)není jistý před šikanou úředníků.A to už není Prosekuce=uplatnění práva ,nýbrž  Perzekuce= zneužití práva.Deformita našeho právního řádu je zrůdná v dostupnosti práva pro jedny a
        nedostupnosti pro druhé.Pokud nemáte 2,3 a více tisíc na každou hodinu
        advokáta,zákony pro vás neplatí,nedomůžete se jich-jak asi? Mimochodem jde o
        fašistickou praktiku-Žid nesmí podat žalobu,protože je Žid.Já nesmím
        podat žalobu,protože nemám na advokáty .Prostě jde o finanční
        diskriminaci,jejím opakem jsou pak boháči-Babiš třeba-kteří mají těch práv víc
        .A otázka přijímání autorit v demokracii nemůže být dána násilným vnucováním ,to by pak byla autokracie a ne demokracie.A to je další jev Babišismus=pomalé nastolování policajtůry a nadvlády úřadů.

    • KIMCID

      přesně taky si to o Kalouskovi myslím

  • Obávám se, že v listopadu 89 nikdo necinkal klíči za stupidity typu EET či zákazu kouření v hospodách. Ti, co tyto stupidity schvalují, zradili ideály svobodné společnosti a projevili své nepřátelství vůči hodnotám demokracie.
    • KIMCID

      Ty co v roce 89. cinkali klíčema od bytu,o něj už dávno přišli :D

    • Jsem pro svobodu jako nikdo jiný ,ale né na úkor ostatních a úž vůbec né za moje peníze. Platím daně tak je plať taky!!!  Chceš si ničit zdraví ,tak si ale plať všechny léčebné náklady z toho pramenící.Proč bych měl platit lečení tvých závislostí???? Každý rok Vás  kuřáku odejede na pravdu boží cca 12tis. Ani náhodou to není ze dne na den. Předchází tomu dlouhodobé léčení a operativní zákroky všeho druhu a to platí ti co se o sebe starají. Je to sobecké .To nemluvím o tom , že každý kuřák až na velice malé vyjímky , otravuje ostatním život od rána do večera.

      • Proto po celá staletí existovaly hospody, které byly zároveň kuřárnami. Zaběhlé zvyklosti zlikvidovali kulturní barbaři a sobečtí nýmandové a nepřátelé demokracie. Nikdo nikdy nebyl nucen k tomu, aby vysedával v kuřárnách a ničil si své zdraví. Zákaz kouření je první krok do zákazové totality.
        • Kouření je záležitost min. století V 18 století jsis platil své lečení. Proč mám platit tvé poškození zdraví?????

  • Bůůů, bůůů, vzlyk, vzlyk

    • Nebrec - za svuj zpackany zivot si muzes sam...

      Ani nakladak koblih ti nepomuze...

      • Nebreč hlupáku!

  • "Sliby se slibují, blázni se radují."

    V daném případě by místo "blázni" bylo vhodnější "kobliháři". 😛

  • "Stále platí to heslo poplatné za dob socialismu: "Kdo nekrade, okrádá rodinu". A jde to i bez vedoucí úlohy strany ve společnosti.

    Těch, kteří neplatí daně a rozličné stanovené poplatky, tak, jak by měli, znám spoustu. Ani jeden nestrádá. Naopak, daří se jim velmi dobře. Mají nové domy, pozemky, nová auta,  v rámci volna -celoročně, odlétají na zahraniční rekreace, apod.  Jenže, tito "chudáci" okrádají stát a tedy všechny ty, kteří daně platí řádně. Takže je naprosto v pořádku, když stát vyvíjí činnost směřující k omezení těchto daňových úniků.  A takřka perlička, znám také spoustu takových, kteří se živí poctivě, nekradou. a nešidí stát. 😈 

  • Nase strana a vlada dela skutecne vse pro drobne podnikatele, jak slibila - vse, aby krachovali...

    A pivo a jidlo v restauracich take levnejsi neni a nebude - jak sliboval koblihar po zavedeni EET...

    A dane jsou stale vyssi, i kdyz koblihar sliboval, ze se zvedat nebudou...

    A to nemluvim o cenacph potravin, energii...atd...atd...

    • Každý kdo má pracovní sml. platí daně a nikdo se ho na nic nepltá!!!  Proč si myslíš , že podnikatel je něco více a má být od této povinnosti oproštěn.  Kdyby jste nepodváděli a neodkláněli příjmy , tak by nebyla nutnost zavádět tento bič na "podnikatele". Kdekoliv se hnu po evropě, tak dostanu účtenku a bez keců. Jen zde jste se naučili , že když můžu někoho odrbat tak to udělám. Myslí si snad někdo , že  podnikatel  nevyužívá služeb státu ???(od základní školy až po zdravotnictví ) . Podnikat je člověk který si uvědomuje sounáležitost se systémem a proto se podílí na společných nákladech. Ten kdo neplatí daně je vyžírka a zloděj.

      • Nic jsi nepochopil...

        • pod tíhou tvých argumentů jsem .....

  • KIMCID

    Zrušil bych amorální dědickou daň.

    • Je na čase podívat se na daňové úlevy!!!

  • Kdo nepodváděl stát na daních se nemá čeho bát!

    • Wolfcastle

      Kdepak kdo nedaval uctenky nebude je davat dal a ti co je dávali budou muset platit kvalitni mobilni internet 24/7 + servis EET pokladnicky 24/7 + pokladnicku a pribude jim dalsi prace s papírováním další registrace někam atd. je to jen otravné přínos 0

      • Lžete již v základě sdělení. Podle https://www.etrzby.cz/cs/co-kdyz-neco-selze :

        Pokud nelze dlouhodobě evidovat tržby elektronicky pomocí internetového připojení k síti (např. chata v horách bez možnosti jakéhokoliv internetového připojení), může správce daně na základě žádosti poplatníka a po ověření jeho tvrzení ohledně absence internetového připojení povolit evidovaní tržeb ve zjednodušeném režimu. V takovém případě bude mít poplatník i nadále povinnost vystavovat účtenky, avšak data o těchto evidovaných tržbách musí odeslat nejpozději do 5 dnů od uskutečnění evidované tržby.

        V případě, že nepůjde odeslat datová zpráva s údaji o evidované tržbě on-line z důvodu krátkodobého výpadku spojení, může poplatník vydat účtenku bez fiskálního identifikačního kódu přiděleného systémem Finanční správy. Poplatník pak musí odeslat údaje o této transakci do systému Finanční správy bezprostředně po obnovení spojení, nejpozději do 48 hodin od uskutečnění evidované tržby.

        Otázkou je, kdo dnes nemá internetové připojení a zda dnes v ČR nabízí některý operátor jiné připojení než 24/4.  

        Atd.

      • No ono se ti to jednou nevyplatí , malá kontrola dodržování zákonu a jsi na ulici. podle tvé úvahy by chom měli zrušit všechny zákony protože se vždy najde někdo , kdo je porušuje!!!  Nedáš účtenku jednou dvakrát  pokuta a pak zákaz jak prosté.

      • Nesmysl, kvůli něčemu/někomu se EET zavedlo. Nebudeme si nalhávat, že před EET byli všichni poctiví. Zaměstnanci odvádí vždy a vše a v plné výši! Takže na každýho stejnej metr!

  • KIMCID

    No s tímhle fakt nesouhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit