Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na těchto stránkách se nemá cenu rzčilovat, pište rovnou do parlamentu, všechny svoje názory. Tady ty připomínky budou číst jenom Ti kteří zde píší. A né Ti kterým je to adresováno. Tady je adresa stránek: posta@psp.cz, sem pište všechny Vaše připomínky, tady to dostane jednací číslo a proběhne to sněmouvnou.
  • Včera to byla facka na ulici, zítra to bude od jiného mocného kulka do hlavy, a za nějaký čas nálet či poprášení chemií některého zlobivého místa (města) kdekoliv v okleštěné ČR od spojenců z NATO !!!
    A to vše je demokratické , pravicové a kapitalistické od mocných, občany zvolených zástupců ve svobodných pravidelných volbách !!! *16* *16* *16*
  • slizký špinavý zakomplexovaný sobotka nám ještě v tom vládním deliriu schází
    • Kdo je víc slizký,špinavý a zakompexovaný o tom už dlouho vypovídá tvůj nick a zapouzdřená nenávist k levici...Máš to těžký,když byl Paroubek předsedou,tak si měl krvavé oči,teď Sobotka a až přijde někdo nový,tak on. Prostě anti,ať je to kdokoliv,ale je levicový,tak slizký,má bradavici,p...l na dvě půlky...Ach jo!
  • No co...jedna facka...přece se svět nezboří....pan ministr přece musí poddaným ukázat, že pravda se smí říkat, ale ne nahlas. Ve Warnsdorfu naše vláda nechává řezat slušný lidi obuchama a v Praze zase ministři fackují lidi, kteří jim řeknou něco od plic. Kdyby ji ten kluk Kalousovi vrátil, asi by ho na místě popravili. A jak to tak vypadá, bude hůř. Vždyť ti u vesla jsou schopni se nám tlemit do obličeje a okrádat nás a ještě chtějí něco kecat o slušnosti...to je jako by Satan učil Boha desatero. Českému národu opravdu nezbyde nic jiného, než jim nakopat zadky a naházet je do Vltavy - s koulí na noze - a kdyby to hned za pět minut bylo tak je pozdě.
  • jistě je to naprosto nepřípustná reakce, ale stalo se.

    A co řekne ČSSD na výrok svého člena který prohlásil že " ... v noci pracují jen ku_vy a zloději ...". Ať se na mě nezlobí ale tím urazil spoustru pracujicích lidí kteří musí dělat i noční směny a kteří odvádí daně mimo jiné i na platy politiků.

    Jsou všichni na zabití a neměli by moralizovat.
    • Ne,že bych byl advokátem toho výroku,ale ono to bylo myšleno a řečeno trochu jinak! Ale novináři a moderátoři z toho udělaly bič na toho poslance,protože je z ČSSD...
  • Škoda že ten zmetek nepadl na mne.Imunita ne-imunita,pár by jich vyfasoval.
    Já bych mu dal napadení činitele!
    Jen by mne zajímalo,jak se to slučuje s jeho náboženským cítěním?Nebo je to snad v kléru pravidlem? *16*
  • Neni proto omluva, protože násilí vyvolává jen další násilí. Možná byl ten hoch opilí nebo něco bral, ale Kalousek měl štěstí, že se nebránil, kdyby narazil na někoho, kdo dělá bojové uměni nebo box, cokoliv, mohl by dopadnout špatně a zajímalo by mne, jak by se to pak řešilo.
    Kalousek je ministr a tak z toho důvodů si na něj nikdo nedovoli, ale myslím, že kdyby byl mimo politiku dopadl by špatně. Všimám si jak je arogantní, je na sto procent přesvědčený, že si může dovolit všechno, že má moc ve svých rukou a podle toho jedna. Už jenom to, že si dovoli úřadovat ve sněmovně pod vlivem alkoholu a ještě si dovoli obviňovat Ratha, že lže a ten musí platit pokutu, ikdyž celý národ ví, že je ožrala, je to absurdní, je také vulgárni, nebo jak provokoval stávkující, místo aby vyjednaával, tak se jim vysmíval. Mám tušeni, že jednou tvrdě narazi. Zákony by měly platit pro všechny stejně.
  • Obhajovat pokleslé jednání politika může jen člověk stejného ražení či mdlého ducha. Zastáncům stejných postupů zjevně nedochází, že ve chvíli, kdy se facky stanou normou, je jen otázkou času, kdy přijdou sami na řadu.
  • Škoda rány,která padne vedle.A takhle kdyby jí vyťal sobotkovi za jeho věčné debilní kecy,to by byla teprv komedie.
    • U Tebe se táta nikdy netrefil,a tak si dopadl jako otrok nenásilné výchovy!!! *4*
    • Vskutku vhodný nick. Lépe jste si vybrat nemohl...
  • Kalousek je darebák a nemá po mlácení dítěte ve vládě co dělat...to už tady bylo 127.listopadu...Že se nestydí fackovat dítě a ještě cizí...podám na něj trestní oznámení. *12*
    • Dvacetileté dítě? Ten fracek ještě nic nevytvořil, ale jako levičák-neonácek by chtěl někoho věšet. když fracka nezfackoval táta, tak to musel udělat Kalousek.
      • Ty máš kliku! Tebe i kdyby někdo praštil do hlavy,tak nemůžeš mít otřes mozku!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit