Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady nejde jen o fotovoltaiku, tady jde o víc! Vždyť stačí jeho neprůhlednost financování jeho kampaně. A to není sám. Kde jsou jeho vazby na své kamarády, kterým připravuje fleky. A jaké jsou názory tohoto člověka na penzijní reformu, kde se uvedl svou vetací na podporu důchodců. Prostě již i tak malé negativní střípky,které pomalu se dostávají navenek, jen negativně poukazují na charakter tohoto člověka. A jak to dopadne v případě jeho volby do funkce presidenta? Tragicky.Příměr je tu jasný. Jak se zvonilo s klíči v listopadu 89, jak jsme si slibovali tu pravou demokracii, kterou uzurpovala banda zlodějů,flákačů,vydřiduchů,lotrů, bezejmenných vyděračů,kmotrů,dohazovačů kšeftů, prostě svoloč, která se jen přiživuje na všech lidech, kteří nesou na hrbu všechny ty dluhy a ztráty, které pánové Nečas a Kalousek dohánějí navýšením DPH a všeho, co se dá jen navýšit, aby se tak zalepily díry,které přinášejí jen ty naše fin.ztráty. K těmto se už velmi dobře připojil i ten "velmistr-ministr" Heger,který připravuje dále více přitaženými šrouby deklasovat ten normální lid. Proti němu byl 1000x zatracovaný Julínek milionovej... Takže vážení, nejsem komunista, ale chci jen zde připomenout jedno Fučíkovské motto,"Lidé bděte" a já k tomu přidávám, " a kopejte je do prdele". Nenechat si všechno líbit. Všeho do času. Jak říkali naši dědkové. "Nikomu nerostou stromy do nebe".
  • 6e je to zlodějina o tom se ví už od začátku. Mělo být o tom referendum a ne okrást občany bez možnosti obrany
  • A to u toho "průseru" byl sám??? Když se o tomto "průseru" ví, kdo co a jak, tak proč ten "průser" a škoda z něho není už nahrazena v plné výši a od všech, co se na tomto a každém jiném průseru podíleli? ....vem si třeba úvěr a neplať! To je pak "průser" nejen pro toho dotyčného, ale i proty ostatní kolem něho, co s tímto úvěrem nemají nic společného! Je to výsměch nám všem! Proč se o tom jenom mluví, když se o "průserech a průserářích" ví?
  • Já bych mu ani tak hrubě nenadával. Já mu jen vyčítám zásadní věc. Když byl dosazen po dohodě "všech" stran na "překlenutí" určitého času, tak prakticky nic nemohl pokazit ze své vůle, protože k jakékoli "akci" musel mít požehnání vlivných politiků,kteří jej na křeslo předsedy dosadili. A o tom to je. Prostě byl jsem,nic jserm prakticky nemohl ani pokazit a tak nyní z toho jenom budu požívat "osoh", jak by řekli bratři Slováci. A že jsem byl komunista? Vždyť o to tu nejde.Vemte si Dlouhého, Zemana. i když k tomu se již vyjadřoval sám Waltr Komárek, když byli zašití všichni na jednom dobře placeném "bydle". A že dnes se tito pánové ohání svými rádoby světobornými názory, je jen pro ty, co nepamatují nebo mají krátký rozum a nevidí si na špičku nosu.A jestli si vidí svou ohnutou špičku nosu i ten, o kterém se tady diskutuje? Nechci být jízlivý,ale ono to souvisí s názorem na serióznost takového člověka...
  • AŽ PŮJDETE K URNĚ PŘI VOLBÁCH vzpomeňte si na to co vás trápilo.Potom s čistou hlavou volte.Tady můžete psát pořád dokola své odsudky,které však nemají žádnou váhu a účinnost.
    • Jen naivní člověk věří,že volby něco vyřeší.
  • Hele Honzo, s tím jeho financováním jeho kampaně je to asi takhle.Aspoň co jsem slyšel já. Něco málo se pustí mezi lidi, aby se finace zlegalizovaly a něco se zapře. Jako je to v té naší písničce. "Něco zaplatíme,něco zapřem". Takže teď jde jen o jedno. Kolik a kolik. A jinak,vono je to stejně zbytečný. Jestli uvede či neuvede. Tady se zašvindlovalo daleko více peněz a nikdo s ničím nechce hejbat. Takže vo co de,ne?
  • Fischer je kariéristický prase který se prodává za funkce a peníze. Dal se ke ksč. V roce 89 se zase napojil na falešné demokraty a židovské finanční kruhy. Tento potkan má jako sponozora mediálního magnáta kterej dostává milionové zakázky od státu a díky tomu jako mnoho jinejch kmotrů v této zemi bohatne a doslova nám tu rozkrádaj stát za bílého dne.
    Spíše je s podivem kolik hlupáků v této zemi ho chce volit. Pro mě je každý kdo tomu gauneru dá svůj hlas vlastizrádce.
    Tady o těchto věcech maj naše média psát na prvních stránkách ale to¨nemůžou.
    Plíživá totalita skrytá za maskou demokracie se nám tu rozlézá jako rakovina.
    • ... co to je ten sponozor, tupane?
    • a koho budeš volit ty??? Zajímá mě který kandidát vyhovuje takovým brilantním politologům,.. *15*
      • Budu volit komunistu, pokud tam bude.
      • Z těch současných nicek nebudu volit nikoho zvědavče. Tento kriminální stát potřebuje revoluci a naprosto brutální vládu tvrdé ruky která se nebojí vzít železný koště a ten bordel smést na jednu hromádku. Znárodnit neprávem získané majetky a potrestat viníky současného stavu který je podle mě dále neúnosný.
        Volba těchto figur neřeší naprosto nic. A to ani ve volbách do PS a senátu.
        • Systém je špatný, demokracie tohoto tipu u nás nefunguje, jednoznačně nastolit diktát!
        • Bravo komunisto, to nemáte jiný program ? 60 let pořád jedno a to samé a vždycky je to na a jedno velké h*vno!.
          • V exkrementech všeho druhu se tu topíme od listopadu 89 *1* *1*
            • No preci mamrd ''antiparoubek'' *12*
            • ... tipni si, chudáku, kdo z nás dvou zde smrdí pořád :))))
  • Inu Trržní hospodářřství, jak to propagoval pan Havel. Trrh a konkurrence vše vyřeší, Ovšem jeden na to dostává "pro svý známosti" od státu, ergo nás všech a jinej se s tím pere sám. To se to pak konkuruje.......
  • Nechapu,jak se toto bezpaterni *12* muze vubec podivat obycejnym lidem do oci,a navic chtit,aby zrovna jeho volili do uradu prezidenta! *12* *16* *12* *12* *12*
    • ... ty zde smrdíš nejvíc, ubožáku :))))
    • Nechápu,proč by český národ měl volit člověka židovského vyznání? Nebo je to taktika mezinárodního židovstva?
      • Netáhlo přijede lobovat nebo děkovat za naší blbost .
      • Je vedlejsi,jestli se narodil jako zid,nebo cech.Horsi je dotycneho povaha,a ta je priserna!
        Pripomina 'Mysliciho uprimne'
  • Dotace na fotovoltaiku musel někdo navrhnout a to také parlament schválil. Byli tedy první informovaní a chopili se dobrého kšeftu. Ten kdo zaváhal a nepodílí se na dotacích to svádí na prezidentského kandidáta. Ať dotace platí kdo je schválil. Nevím, proč by je měl platit někdo jiný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit