Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taku dala a ještě si aj zaspívala.
    Kdo volí Fišera je b.....rant!
  • Fišer je v..l !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jak tady včera vážení psal jeden Franta v závěru svého názoru,tak to se mi moc líbilo. Tedy přrovnání zakřiveného Fischerova nosu k jeho povaze či jinak,charakteru osoby. Jaký zakřivený nos, taková zakřivená povaha. A rovněž beru i ty další kritiky,o kterých si myslím, že jsou na pováženou, aby se jeden takovýto pán zajímal o postavení presidenta. Je fakt, že kdo nic nedělá, nic nezkazí a z toho chce být hezkej. Jo,beru a chápu. Někam jsem se dostal,měl jsem kliku tak proč bych toho v současné době nevyužil. No jó, co ale potom s takovým charakterem v čele? Ono stačí se podívat na dnešní výsledky krajských voleb. Kdo všechno šel volit? A čeho se kdo mohl dočkat? Samozřejmě,že se potom nikdo nesmí divit,že ty povolební šachy jsou takové,jaké jsou. A protestovat proti těmto rošádám? Lidi, nebuďte bláhoví. Co jsme chtěli, to máme. Tak to bude to samé s volbou presidenta. A vůbec bych se nedivil, když by byl zvolen potetovaný Franz. Já jej tedy volit budu.Proč? Protože to bude jen ukázka vyjádření názoru na dnešní politiku těm, kteří nás dostali tam,kde jsme. Klíče tomu nepomohou. A ruku na srdce,koho chce kdo volit.Jaký je tu výběr. Když vynechám ty tři ale přesto. Je to Japonec,potetovamný fešák,uslintaný důchodce, jeden brebta,namyšlený ODS-ácký suverén,šedá myš,neprůbojná úřednice, kritička,sice fešná,ale nezralá a neskromná, snaživý běžec,který vylezl odněkud z nory,již výše uvedený chytrolín.O dalších to nemá ani význam se zde zmiňovat. A teď babo raď.
  • Každý čech má svůj rozum a podle toho by měl i volit. Jen je problém že hodně lidí o takových věcech není informováno. Předávání takových informací by měla být pro média povinná
  • Před dvoumi roky se zdražovala elektřina díky zdražení na burze.Tak ať si tu svou elektřinu prodávají taky na burze.Jsem zvědav kdo si ji za ty peníze bude ochoten koupit.Nebo dnes už se na burze nenakupuje. V případě dotací, ten kdo je schválil ať si je taky zaplatí. Nevím proč by to měl za něj platit občan
    • Proč si nemohu koupit elektřinu přímo u výrobce. Já žádnou sluneční energii užívat nepotřebuji. Doma svítím jen večer a v noci
  • Zase jste na to skočili, to je jen zakrytí jiných aktuálnějších problémů.
    Kolik asi dostal milionů od ČEZu.
    Za postavení fotovoltaiky si majitel zaplatil, stát mu něco garantoval, teď se toho zbavuje a přenáší svůj závazek na občany.
    Ať stát zruší dotaci sobě (čezu) a hned má o polovinu menší příspěvek na fotovoltaiku, co to je za nesmysl a hospodaření, plati sám sobě dotaci ????!!!!!
    To jako kdybych manželce řekl, že když bude kupovat v tescu, tak ji 50% přispěji !!!
    Tupci už začněte myslet !
    *2* *5* *10*
  • 6e je to zlodějina o tom se ví už od začátku. Mělo být o tom referendum a ne okrást občany bez možnosti obrany
  • Dotace na fotovoltaiku musel někdo navrhnout a to také parlament schválil. Byli tedy první informovaní a chopili se dobrého kšeftu. Ten kdo zaváhal a nepodílí se na dotacích to svádí na prezidentského kandidáta. Ať dotace platí kdo je schválil. Nevím, proč by je měl platit někdo jiný.
  • AŽ PŮJDETE K URNĚ PŘI VOLBÁCH vzpomeňte si na to co vás trápilo.Potom s čistou hlavou volte.Tady můžete psát pořád dokola své odsudky,které však nemají žádnou váhu a účinnost.
    • Jen naivní člověk věří,že volby něco vyřeší.
  • mellys
    ...Nebaví Tě platit za elektřinu, za plyn ?
    Zálohy a zase zálohy a pak zlodějská faktura, a eventuelní odpojení nebo exekutor.Nebud hloupej!!! Přestan investovat do kravin a…Pořid si fotovoltaiku a gratis si ohřívej svůj zadek! Zahodˇ tlustý ponožky, kabáty a Larisy.Už žádný zamrzlý okna, abys nepropásl jest-li se to venku už mele…Otevři si okna dokořán, pustˇ do domu čerstvej vzduch, hlavně pravdu a lásku, svýho psa a kočku.Vyraz dveře s každým, kdo Ti bude nabízet levné připojení na elektriku a plyn.2,5kw Ti bude stačit, přitáhni si slunce, třeba i zamračený, které je zadarmo, do domu.Koupíš si např. 13panelů po 200watech, dáš je na střechu, svedeš slunce do bojleru, ten Ti ohřeje vodu a čerpadlem /z baterie /ji dotlačíš do trubek a radiátorů a můžeš čučet na telku.Matka Ti uvaří kafe /z baterie /a můžeš čučet z okna,na souseda, jak táhne káru s předraženým uhlím a dřevem,a pak to hází lopatou do sklepa a řeže a štípe,do tý doby než si uřízne ruku nebo se praští sekerou do hlavy.A přikládá furt do kamen,a škrtí jističe,pojistky,děti,a matku,za to ,že má malej důchod...Všude cedule…zavírejte dveře, okna a větrat jen na jaře! Matka Ti uvaří oběd,vypere,vyžehlí,/z baterie/a mužeš čučet z okna, jak výběrčí daní u souseda počítá kolik má na elektroměru, aby mu vzápětí poslal
    nehoráznou fakturu za předraženou elektriku.Ty budeš taky čučet, ale na svůj elektroměr, abys viděl, kolik jsi už ušetřil.Všichni budou chodit okolo Tvý střechy a budou Ti ty Tvý panýlky tiše závidět.Do druhýho dne máš od nás panely v garáži.Tak rychle objednávejte, A hlavně to nikomu neříkejte!!Tel 607 561 582 Nic pro lidi bez vlastního názoru. Nebo si opravdu myslíte,že to někdo vyřídí za vás??? Posledních 50ks.
    • MELLYS TY FIŠTRÓNE dobrý fór jak za dax napsat reklamu.Ještě tak sehnat blbce,kteří uvěří v ty kecy.
      JAKO FÓR ALE DOBRÝ.
      • mellys
        Dík za pochvalu, kecy nekecy, představ si ale ,že kdyby si to ted všichni dali na střechy...tak celej čez i s plynárnama může jit do hajzlíku...možná bys pak potkal,od nich na pracáku i bejvalýho manažera...pokud bys ho nepotkal na Bahamách
        to samý, kdyby si lidi vybrali z bank prachy...samozřejmě že nemyslím ...s kuklou na hlavě...Ale at tak nebo onak, dvacet jich je už od rána pryč.
        • Tak to je sice velmi krásná představa, ale zřejmě jsi dost naivní a neznalý rozměru problému !!! Kdyby sis dokázal trochu propočítat reálnou spotřebu energie v republice a spočítal plochu střech domů a výtěžnost slunečních panelů, dostal by ses do velkého průseru, pokud bys spoléhal jenom na sluneční kolektory !!!
          Jsem pro sluneční panely na domech, ale ne tím způsobem, že budu nehorázným způsobem podporovat jenom omezený počet lidí, kteří dnes zabírají velmi úrodnou půdu, které by si měl stát vážit ! Již jsem se dostal k mnoha rozjetým projektům slunečních elektráren a vím, jak se na tom dalo zbohatnout. Sami politici na tom získali obrovské prachy!! Včetně Paroubka, který by měl jít do basy za ty špinavé prachy, které on a jeho nejbližší dnes získávají právě díky zavedení velkých dotací na sluneční elektrárny !!!
          Chce se mi z toho blít !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit