Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cyklisti i střízliví si většinou za nehody mohou sami způsobem svojí jízdy a ne chlastem někteří se v provozu chovají jak hovada.Pamatuji doby když jsem jezdil jako profi řidič tak byla každá hospoda v místech kde se hojně jezdilo na kolech obležená bicykly a ti cyklisti v té hospodě jistě nepili jen limču a kafe a nepamatuji že by se nějak zvýšila jejich nehodovost.Faktem je že nebyl takový provoz ale taky nebyli žádné cyklostezky a veškerá jízda na bicyklu se odehrávala na silnici.
  • asi jsou všichni cyklisté *1*
  • Povolila bych jim to jenom na cyklostezkách. V momentě, kdy vjede na silnici, šup z kola a pěkně po svých. Argument, že všude nejsou cyklostezky, neberu, tak prostě nepijte alkohol. Jde totiž i o to, že když vám spadne cyklista pod kolo, poznamená vás to na celý život. I když víte, že jste to nezavinili. Takže tak.
  • Bude zajímavé sledovat další vývoj Śkromachova nápadu, který vznikl jistě v ovíněném stavu a možno i tehda v bazénu, které bylo vidět na facebooku. Musí se mu ale uznat jedno, a to jistě zná ze své zkušenosti, že jezdit kolem po stezkách přes vinohrady a búdy není jenom tak. To se nedá odolat nevypít sklínku-dva dobrého vína. Proto se zdá dosti logické, že za milióny postavené cyklostezky přes vinohrady a vinné sklepy by neplnily úplně svůj účel, kdyby se jimi jenom tak projíždělo. Víno, vinohrady a vinné sklípky, tak jako hospody, patří do naši kultury, ať to chceme, nebo ne. Já bych hlas dal pro, pokud by to platilo pouze na vedlejších komunikacích a do silnic III. třídy a obcí.
  • Senát zrušit.
  • Sám si dopravam pivo a víno, ale raději bych si chtěl moci koupit konopnou mast v lékárně a alkohol bych oželel , klidně jako omamnou a psychotropní látku poškozující organismus. Místo povolení léčivé látky povolují skodlivou.
    • ... ano, přesně o tvé třetí krabici vína dnes jsem psal, Tome :)))
  • Jsou jen dvě možnosti, buď povolíme určitě množství alkoholu na kole, nebo se postaráme, aby se dodržoval stávající zákon o nule. Stav, který je teď, tedy, že se alkohol na kole nesmí, ale většina si dá pivo, nebo sklenku vína, sedne na kolo a jede, je špatný a takový zákon je pouze pro srandnu králíkům.
    • pro srandu králíkům je většina zákonů, dopravní předpisy nevyjímaje. Jsou tu od toho, aby se porušovaly. *1* *1* *1*
  • Konečně!Kdo jezdí na kole,tak ví,jak je příjemné si dát po nějaké štrece pivko.
    Všude na cyklostezkách bývají nějaká občerstvení a to pivko je fakt osvěžující.
    Je potřeba rozlišit nás cyklisty od vesnických opilců cyklistů co se válej po škarpách.Kvůli těmto pitomcům pak trpí všichni,kdo má cyklistiku rád a má ji jako relax.
    Jestli bude0.8,tak bude 0.8!Kdo bude mit 0.9 ať má smůlu,bez pardonu!!!
    Já jsem 100% pro!
    • Tak si zajezdi, vrť se domů, osprchuj se a vyraž pěšky na to osvěžující pivo. My řidiči aut to tak taky děláme a je to celkem v pohodě.
      • Přesně tak!
    • S tím se dá souhlasit, ale o pivu PO "štrece" to není. Tento zákon je o pivu (a nejen pivu) PŘED a PŘI "štrece" a to je sakra rozdíl.
  • ... bezmoc opovrhovaného nejmenovaného primitiva je odměnou za mou inteligenci :)))
    ... on se ten debílek pokaždé přihlásí, má velké štěstí, že nechápe, jak ubohý je hnůj :)))
    • vyskoč a zameč
    • ale no tak.Přeci certifikovaným hnojem jsi tady TY. A zas napiš jak si "užíváš". Copak prase má pocity? Jsi přehnal.Ne?
  • ... hlasující nevzdělanec nikdy nezklame a nikdy tím svou omezenost nikam neposune :)))
    • ... viz primitiv statistik, hlasy póvlu jsou potvrzením mých jednoduchých pravd o spodině :)))
      • konečně jdeš jednou v pravý čas. A teď zameč....
      • ááá chátra se hlásí o slovo? Odpad z chlívku by chtěl být slyšet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit