Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/praotec-zarkavi-temny-rytir-bagdadi-odkud-se-vzal-islamsky-stat-268775/?pravidla

Něco pro simču
    • Já jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak jsi GAY spíše ty BTW.

Neoháněj se pravidlama Tiscali které hrubě porušuješ Ivane. Podvádíš s hlasováním.
      Podvádíš s IP adresama takže tu píšeš i přes blooknutí od Admina za sprostá slova.

Jsi vulgární a komolíš moje jméno. Jasně porušuješ pravidla protože nerespektuješ
      jinou přispěvatelku na debatě.
    • A pro Semjona Gayínka:

NELŽETE

Diskuse, ve kterých se lže, nikam nevedou. Možná vás někdy bude lákat přifouknout si fakta nebo zveličit nějakou historku. Nikdy byste ale neměli vědomě lhát.
      !!!!! I přes anonymitu našich diskusí je také zakázáno vydávat se za někoho jiného. !!!!!
  • Už seš nudnej semjone simčo saláme. Jdu dělat něco užitečného. Všem diskutérům přeji hezký večer, jenom semjonovi hezkej pobyt na uzavřeným. *3*
    • Já jsem holka Simona. Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se jdi léčit.

Ano už skutečně s tím semjonováním jenom nudíš. Jsi tak stará ohraná deska
  • Největší chybou bylo že v roce 1989 nebyl z těla našeho národního organismu
    vyříznut vřed zvaný KSČ: Ten se tak jako rakovina dále rozlézal po celém těle.
    Zaostálému barbarskému Rusku je třeba přinést demokratické světlo poznání,
    Naučit je jíst příborem, smrkat ne do rukávu ale do kapesníku - atd.

Dnes jsem založila stranu NSDAP - M. Písmeno M navíc dokazuje že jde o zcelanovou minulostí nezatíženou stranu. Pokud by to snad policii ČR v žoldu Kremlu nešlo
    pod Stalinský knírek tak má smůlu. Založila jsem ji po vzoru KSČ - M:
    • Holčino, hlavně k tématu diskuse. Tak blboučký závět typu - nejhorší jsou mravenci komunisti a ti můžou za ISIL. Na tyto rozumy chodíš asi do Práglkavclu, když tam děláš návštěvníkům madraci?
    • Jen abys jednou, dědku, ještě nestál v prvomájovém průvodu a neřval, ať žije KSČ jako za mlada!!! *12* *16* *12*
      • Simona je mladá holka. Vadí ti to tiradore? Pak se jdi léčit holkofobe *1* *1*
    • No ty si nsblbka a vem sebou příznivce ksč a tvoje fašouny a jděte sežrat kapsle do nějakeho bunkru v Berlíně.Teda ne že by na prvním odstavci nebyla pravda ale ten druhej stojí za to.
    • no nebyl vyříznut ale mysli si to dál
  • čekám tunu humoru na téma pátek třináctého v paříži

https://charliehebdo.fr/index.html
    • Pravda, v případě ruského letadla ho měli habaděj. Teď je asi přešel, mamlasy.
  • Víme jen jedno Amerika podporovala v Syrii umírněnou opozici jak finančně tak materiálně. A ta utekla k IS. *9*
  • Koukám,že Simon Smraďoch je ve formě. Smraďochu máš vyměněnou pemprsku, aby si neměl posraný to svoje kolečkový křeslo. Ty musíš po sobě žrát ty svoje hovna, jinak bys smraďochu tak nevyváděl.
    • Já jsem holka Simona. vadí ti to? Tak se jdi léčit holkofobe
  • Jeden z nejznámějších amerických televizních moderátorů Larry King zahájil práci v televizi Russia Today, sdělila šéfredaktorka RT Margarita Simonjanová. Pořad se má jmenovat Larry King Now.
    Číst všechno: http://cz.sputniknews.com/czech.ruvr.ru/2013_05_29/Larry-King-je-moderatorem-Russia-Today/
  • Kam vstoupí noha nebo politika američana jen smrt a zmar.
  • Protože jsem hnusná a nikdo mne nechce tak tu neustále prudim....
    • "Krást nicky je nečestné a nesportovní" Mirek Dušín
    • Ty snad kradeš nicky, proč? *1* *1* *1*
      • Vy kradete nicky a lžete - nic jiného než lhát vraždit a krást vy komunisti ani neumíte
    • To je tvůj problém Rusáku. Navíc jsi i hnusný zloděj nicků.
      Až se dostanou k moci islamisté tak ti useknou hnáty. To chmátakům jako jsi ty dělají
  • Prokuratura Nizozemí popírá zprávy, které se objevily v řadě ukrajinských médií o tom, že podle závěrů mezinárodní skupiny kriminalistů bylo letadlo Boeing 777 letecké společnosti Malaysia Airlines, které se zřítilo na východě Ukrajiny, sestřeleno raketou protiletadlového raketového kompletu Buk patřícího ruským ozbrojeným silám.
    Číst všechno: http://cz.sputniknews.com/czech.ruvr.ru/news/2015_03_05/RT-v-Holandsku-popiraji-tvrzeni-ukrajinskych-medii-o-boeingu-4256/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit