Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tapetuj, paranoidní semjone simčo, aspoň tu stopku budeš mít na dýl. Muhehe.
    • Já jsem holka Simona. Se Semjonem tu nudíš jenom ty holkofobe.

Vy používáte sprostá slova takže si BAN rozhodně zasloužíte.
      • Semjone simčo, konkrétně v tvým případě žádný slovo není dost sprostý. *1*
        • Já jsem holka Simona. Vadí ti to? Pak jsi Gay o kterých tu pořád žvaníš

Pokud máš nějakého imaginárního kamaráda Semjona tak se jdi léčit rusofilní holkofobe
  • Odkud se vzal ISIL?
    I Němci si už z těch lží dělají legraci.

https://www.youtube.com/watch?v=712oMasf11A&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=XNGgj0Rhvrs
  • Pokud jste neviděli, stojí to za to…guru pražské kavárny a jeho názory proti ostatním…kam se hrabou Moravcovy povrchní polední plky.

http://play.iprima.cz/partie/partie-15112015
    • Klasika. Všichni jsou blbci a nemají pravdu, jen on má ten správný a jedinečný havloidní a sluníčkářský názor. Je to kchárl vlastizrádce a měl by být souzen a odsouzen.
    • absolutně brilantní *3*
  • Je vůbec možný, aby byl Semjon Gayínek taková kráwa???
    P.S Téměř v každým svým nicku má "BTW" ježíšmarjá on mě snad ouchyl miluje, já se pobleju!!!
    • No jo, už to tak bude. Miluje tě místní magor simča semjon. A má zjevně sadisticko-masochistickou deviantnní úchylku. To ho prozrazuje, že patří k IS salámům. *1*
      • Myslíš, že na toho blbce mají v ústavu zbrojní pas??? Vždyť Semjon Gayínek je nebezpečnější než atomová bomba v rukou teroristů!!!
        • Já nevím, v ústavu ho asi vždycky radši šoupnou za mříž. Možná, že ho právě odtamtud pronajímají salámům za pěknou sumičku, jelikož takovej blb vydá za několik raket. Zkrátka ještě větší hňup, než doufali. Muhehe.
          • Do ústavu patříš spíše ty zlej trolle když ti vadí že jsem holka.
            Tedy TA ne TEN.

Najdi si konečně novou pomluvu. S touhle už neprudíš ale jen nudíš
            • Njn. To není pomluva, ale fakt. To tě tak v blázinci jenom utěšujou. *15* *15*
      • Já jsem holka Simona. Takže TA ne TEN:

Tobě vadí holky takže tě to usvědčuje z Gayismu zlej multinicku BTW rybano trolle
        • Ty seš srandovní, semjone simčo!! *15* *15* *15*
    • Tobě můžou ostatní poděkovat - debata nebude. Dokud se nenaučíš chovat slušně.
      Tobě vadí že jsem holka takže Gay jsi jen ty sám ruská podržtaško
  • Tu ukradenou ropu někdo musí nakoupit, že? A když se převáží v tisícové auto koloně, tak zjistit, kam jede není dnes problém. Když se chce. Zlikvidovat tyto kolony je dílo pro jednu četu, max. rotu vojáků, nebo několik vrtulníků, či jiných bitevníků.

Rusko moudře dočasně ustoupilo, a ponechává na "západu", ať se předvede. To, že se nepředvede, je jasné každému. Takže Rusko po malé přestávce - "dáča dlja ljotčiky", vrátí a zase s tím terorismem řádně pokročí. Politicky Rusko prostě vede prim. To se nedá nijak okecat. Současně tím odchodem na "dáču" Rusko dalo prostor Turecku a Saudům, aby "vychladli" a neudělali velký průšvih. Z USA jistě Putinovi poděkovali, že jim dovolil neztratit tvář.
    Turecko si našláplo na pořádný průšvih a brzy musí v Turecku zvítězit myšlenka, že s Erdoganem (i Davutoglu) to takto dál nejde. Buď Turecko, nebo "oni".
    Problémy s Kurdy také jen porostou...
    Suadové jsou rádi, že se nepustili do žádné akce, jak machrovali, protože by dostali přes "píp" a byl by to jejich konec. Inu horké tupé hlavy...

*16* *16* *16*
    • amén
  • CIA vrazi opět úřadovali tentokrát v Příži
  • Je mne jedno kdo tu v diskusi za koho kope.Ale jedno je jasné IS musí být odstřižen od peněz.Tudíž od prodávání ropy.Což dělá přes Saudskou Arábii(nejvěrnějšího spojence USA).
    • Ten trouba co dal mínus by teď měl poslouchat ČRO. Zrovna o tom hovoří a to do písmene přesně. *3*
  • Dne 12.11.2015 SAA spolu se svými spojenci s Hizballáhu a Iránu osvobodila Al-Hadler a Ai-Eis – dvě velké teroristické pevnosti. To je skutečný průlom. Nyní mají na dosah dálnici z Aleppa do Homsu, která slouží jako hlavní spojovací trasa pro teroristy.

Další průlom se uskutečnil na východní frontě.

Po 2,5 letech SAA prolomila obklíčení Kuweyres letecké základny na východ od Aleppa. Cestu k ní si musela vydláždit mrtvolami stovek teroristů. Při osvobozování také padlo přes padesát vládních vojáků. Čest jejich památce.
  • Ježišmarja, to jsou zas kydy, to snad ani není možný. Něco míň blbýho už tam nemáte? A taky jste zapomněli dopsat na konec, že s příchodem Rusů se chalífát IS zmenšuje a všichni džihádisté se přemístili do Evropy, jejich přepravu organizovalo SSa a zde v Evropě založili ve Švédsku před několika týdny oficiálně další chalífát, jehož činy lze sledovat v současnosti ve Francii, jelikož byly probuzeny jeho vedením francouzské spící buňky. No a v ČR jsou údajně nejméně čtyři nebo pět takových. Příště radši napiště tu o Šípkové Růžence. *11* *12* *11* *12*
  • IS-dítě USA a CIA.....to ví všichni ...kromě sluníčkařů....vivat PUTIN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší