Přejít na výpis diskuzí
Praotec Zarkáví a temný rytíř Bagdádí: Odkud se vzal Islámský stát
15.11.2015 | Dalibor Olšanský
333 příspěvků
-
Praotec Islámského státu, Abú Musab az-Zarkáví, bojoval v Afghánistánu proti sovětům na straně Talibanu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
je to stále stejné. Americké bankovní a průmyslové kruhy s Anglií a Francií postavily na nohy Hitlera a pustily ho do světa (a pak se hrozně divili, co z toho vzešlo) pak podporovali teroristy v Afgánistánu a opět se teď diví, co se jim vrací....stále stejné...stále stejné.....staré psy novým kouskům nenaučíš.... -
-
A to ještě necelá polovina Francie s Hitlerem kolaborovala (Vichistická), aby to měli posychrované na obou stranách. Kdyby Hitler vyhrál, budou se jako jeho spojenci domáhat své odměny a to samé udělali, i když to dopadlo obráceně.
A to bychom mohli pokračovat s tím Daladierovým papouškem *2*
Kdepak...s Frantíkem radši nic nemít. -
-
bojím se že by jsme se dostali až ke stvoření světa
-
-
němci zase stvořili lenina a revoluici v rusku
-
-
K vítězství nad tak zvaným Islámským státem je nezbytná rozsáhlá koalice s účastí Ruska, prohlásil exprezident Francie, předseda největší opoziční strany Republikáni Nicolas Sarkozy po skončení schůzky s prezidentem Francoisem Hollandem.
Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151115/1676491/sarkozy-likvidace-is-koalice-rusko.html#ixzz3raHK9gtj -
Krátce před teroristickými útoky v Paříži Obama prohlásil, že USA se podařilo „zbrzdit“ IS
Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20151115/1675433/lavrov-brics-antiteroristicka-fronta.html#ixzz3raLRRIBE -
-
jo to tu proběhlo.nomožné je že se jen spletl *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Já nejsem Paříž já jsem Praha,zaplať pán bůh.
-
http://zpravy.tiscali.cz/obama-a-putin-si-potrasli-rukou-a-projednali-syrii-268779
-
Podpluk. KGB pravil, že „ o osudu Asáda rozhodne syrský lid - tradiční Sovětský
podvod. Syraský lid si nemůže určit vládu protože Asadova famílie si je dědičně
předává. Odpůrce zavírá a vraždí.
Tradiční sovětská finta. Udělají volby do kterých ale opozici nepustí.
Lékař Bašír Asád není žádný humanista, v roce 00 převzal po otci pod svojí ochranu asistenta Adolfa Eichmanna, rakouského nacistického válečného zločince Aloise Brunnera, jenž zemřel v Damašku v roce 010 … -
Krvavé masakry tady byly i za komunistů
Podobný případ se stal 10. července 1973 v Praze, kdy dvaadvacetiletá Olga Hepnarová najela nákladním autem do lidí čekajících na tramvajové zastávce Strossmayerovo náměstí. Rovněž ona, stejně jako brodský střelec, zavraždila osm lidí. V obou případech provedli hrůzné činy psychicky narušení jedinci, kteří se chtěli pomstít ostatním lidem za to, že jim ubližovali. Takže může za zločin Hepnarové komunistická společnost, která včas neodhalila její duševní chorobu a frustraci? Ona se totiž na masovou vraždu dlouho připravovala, uvažovala o odpálení výbušniny nebo o střelbu do lidí ze samopalu na Václavském náměstí. Dokonce kvůli tomu začala chodit do střeleckého kroužku Svazarmu. Nakonec tuto možnost vyloučila, protože se bála, že by ji někdo mohl zbraň vytrhnout z ruky.
Proti současnosti je také velký rozdíl v publicitě. O činu Hepnarové se psalo v novinách na dvaceti řádkách někde v černé kronice na straně 4 dole a pouze den po události, nyní jsou brodského masakru plná média a ještě dlouhou dobu to bude zpráva dne. Čili mnozí lidé na autovou vražedkyni také z těchto důvodů poměrně rychle zapomněli.
V každém případě je její zločin důkazem toho, že žádná společnost není schopna se proti takovým příšerným událostem stoprocentně ubránit. A lžou ti, kteří tvrdí, že něco takového se za komunistů stát nemohlo. -
-
ovšem co to má společné s tímhle tématem?
-
-
Komolíte moje jméno Simona na Semjon? Co to má společného s tématem? NIC:
Až začnete dodržovat pravidla slušnosti tak je vyžadujte. Dříve ne
-
-
-
Obranný útok izraelského letectva na Sýrii je v pořádku
Každý stát má právo bránit svoje území, své obyvatele a to platí i pro Izrael. Jestliže se Sýrie snaží dopravit do Libanonu teroristům z Hizballáhu ruské rakety, je to odsouzeníhodný čin. Jsou to Sýrie a Rusko, které vyzbrojováním zločineckých skupin porušují Chartu OSN.
Je kolem toho hodně mlžení, ale podle zpráv západních diplomatů byl cílem izraelského nočního leteckého útoku vojenský konvoj, který vezl syrské zbraně včetně ruských raket SA 17 do Libanonu pro Hizballáh.
Svůj díl na této nebezpečné situaci nese i Rusko, které podle důvěryhodných zdrojů zásobuje muslimské teroristy z Hizballáhu a Hamásu raketami, jež pak v židovském státě zabíjejí žena a děti -
-
co dělá izrael na cizím území bez dovolení?
tobě by se líbilo kdyby se ti soused po zahradě jen tak proháněl a ničil ti jí? -
-
Ruští vojáci jsou na ukrajinském území,
Jsem ráda že souhlásíš že ruské teroristy je třeba postřílet a pověsit.
Na Ukrajinské půdě nemají co pohledávat
-
-
-
IS, IS ??
neznám -
Zakladatelem komunistického hnutí je Karel Marx, arogantní hnusný člověk, který mimochodem silně nenáviděl Slovany.
Vždyť takový zločinec Lenin má na svědomí miliony mrtvých, byl vyhlášeným šiřitelem teroru a jeho nejčastější slova na adresu oponentů byla postřílet, zlikvidovat, pozabíjet.
A Karel Marx byl ideovým původcem – zakladatelem tohoto zločinného hnutí. Byl to člověk mizerných lidských kvalit–sobec a arogantní egoista. V životě nikde nepracoval, nechal se živit kamarádem továrníkem Bedřichem Engelsem a také svoji matku. Ta mu jednou, když už zase u ní žebral o peníze, odepsala v dopise, „víš Karle, bylo by lepší, kdyby ses místo psaní Kapitálu, raději snažil nějaký vytvořit.“
Marxova rodina žila v bídě a čelila opakovaným exekucím. Měla také služku, která byla Marxovou milenkou. A jako správný vykořisťovatel ji zakladatel komunistického učení nedával žádný plat. Inu typické rudé pokrytectví.
Tento rodák z německého Trevíru otevřeně hlásal nenávist mezi lidmi, násilí a zásadu, že majetek nemusí být získán prací, ale je možné ho sebrat tem schopnějším i násilím a za cenu zabíjení lidí. Tomu se ve slušné společnosti říká loupež a vražda! -
-
Simono, běž raději šlapat. To ti jde lépe než psaní nesmyslů a slátanin netýkající se tématu. Možná ti tu korunu každý z milosti dá.
-
podporovatelem komunistického puče v rusku bylo německo ve své době monarchistická země...a teď mudruj simone
-
-
Já jsem holka Simona. A teď se jdi léčit pokud máš stále potřebu komolit moje jméno
-
-
a víc nedáš co?
-
-
-
Pro Simonku jeden paragraf za všechny
§ 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka… -
-
Ano vaše Putinovská partička propaguje předlistopadovou totalitu a popírá
zločiny KSČ: Tím jednoznačně porušujete zákony ČR:
-
-
I stultitia oritur ad caput et deum infeliciter ibi commoratus est.
-
-
zkopírováním latinských textů ze sebe chytřejšího člověka neuděláš burane
-
-
kopirování? tak to byl dobrej for i na tebe simone
-
-
Já jsem holka Simona. Máš potřebu komolit moje jméno?
Pak se jdi léčit
-
-
Já jsem holka tedy TA ne TEN. Pokud to nevíš tak jsi nevzdělanec spíše ty.
Jinak hoteliéři říkají že jako burani se chovají hlavně ruští turisté *15* *15* *15*
-
-
-