Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je zase snůška zvratků.
    I kdyby jste se multikulti pomatenci na hlavu postavili a ušima se odpichovali, stádo čmoudlých ručníkářů je zde nevítáno. Ba co víc, ať táhnou odkud přišli, až z nich budou lidi, kteří se budou chovat ja spořádaný člověk na návštěvě - tudíž respektovat řád navštíveného, možná některým povolíme návštěvu.
    Do té doby - táhněte ke všem čertům. Tady je Evropa, tady je česko a žádný čmoudlý ručníkář, mlátící palíci o zem tady nemá co pohledávat.
  • i ta nenávist, zejména nyní má své místo. Pokud existují takoví budižkničemové jako Halík,Šabatová,Pelikán nebo Uřad vysokého komisaře pro uprchlíky - je třeba být pořád ve střehu.Protože jen bychom chvíli zaváhali a už se tu bude promenádovat líná banda co připlouvá parazitovat z Afriky.Pokud kvůli parazitům jsou znovu kolony na hranicích, pokud tihle útočí na kamiony jedoucí z Francie do Anglie, pokud nám někdo vnucuje myšlenku že po EU lze cestovat bez dokladů jen s hloupou bajkou ..... musíme zachovat ostrý, možná až brutální postoj k přivandrovalcům.Přeci jsem celý život nestřádal sociální pojištění do kapsy státu, aby se pak rozpustilo mezi tuto příchozí verbež. A Haťáci s holýma zadkama klidně mohou prozpěvovat.Hlavně ať nezabírají místo ve špitále, nebo nepochtívají sociální dávky,
  • To je ale zapšklý článek. Češi neplivou na to z čeho mají obavy, jen se snaží racionálně uvažovat a nenechat se zotročit jako ovce. To se o západní společnosti říci nedá. Tam mají lidé již mozky vymyté podstatně více, než u nás, přesto ale se dnes v některých ještě probouzí pud sebezáchovy a snaží se bránit současné muslimské invazi. Autorka článku je žena a tím více mě udivuje její kladný přístup k islámské ideologii. Knih o islámu existuje mnoho, mohla by si tak nějakou přečíst. Mimochodem, jak ví, že autoři těch čmáranic se potáceli nocí opilí? Nebyla s nimi?
  • 1. Ono když si někdo nějak říká, ještě neznamená, že takový skutečně je. Mnohdy jde spíš o opak. Sovětský svaz nikdy nebyl ochránce míru, Varšavská smlouva nebyla obranný pakt, islám není náboženství míru, hate free jsou skupinky tvorů nenávidějících většinovou společnost.
    2. S těmi útoky na kliniky a kavárny bych také zacházel velmi opatrně. Dosud nikdo neprokázal, kdo byl viník a jaká byla vlastně jeho motivace. Zatím jenom víme, kdo měl z útoku na kliniku prospěch - právě ona klinika. Podivné.
    3. Odznak s přeškrtnutou mešitou je známka nenávisti?? Nebo spíš jasného rozumu a předvídavosti?
  • se musí dostavit.Prostě tady není zájem ani vůle přijímat někoho, kdo se za uprchlíka jen vydává. Jednotlivé státní systémy jsou nastaveny pro daný počet lidí.Pokud přicházejí noví, nevzdělatelní nezařaditelní do práce - je pobírači státních peněz, je třeba se proti nim postavit.Hlasováním vybrat ty zájemnce, kteří se o ně tady chtějí starat a pečovat.Všem ostatním nelze nařídit nucené živení tady těch příživníků.A pokud je příživník vlezlý a agresivní, už se vůbec nerozpakovat ...... Pěkně to vedou třeba kluci makedonští.Hoší jsme při vás!
  • Je to prostě tak. My havloidi máme plnou hubu jedovatých slin a proto pliveme na všechny, kdo mají jiný názor. Protože jen náš názor je ten jediný správný a všichni ho musí demokraticky respektovat. A kdo ho nerespektuje, tak je ruský agent, terorista a komunistický soudruh. Ne nadarmo je Švarcnberk náš hlavní maskot, pro nás představuje modlu - odkaz c. k. monarchie a habsburského vykořisťování, které tak obdivujeme.
    • Hmm, a ve své ubohosti a podlosti se také uchylujete ke krádeži nicků.
      • Kdybys nekecal Simone.
  • To není nenávist, to je naštvanost z bezmoci něco změnit. Lidé jsou naštvaní a bezmocní proti rozhodnutí vlády a EU sem natáhnout několik desítek muslimáků - křesťanů. Zaplatí jim cestu k nám, dá jim slušné bydlení, zdarma stravu a kapesné 40 euro na osobu a měsíc. A jedna třetina těchto šmejdů se za několik týdnů snaží zdrhnout do Německa s tím, že u nás jsou ubytovaní pouze ve vymalovaném kravínu, že nedostali zařízenou vilu a kapesné 400 euro. Druhá třetina si udělala několikaměsíční dovolenou v Evropě za peníze českého plátce daní a pak požádala o placený návrat domů. A poslední třetina, co nezdrhla a neodcestovala domů, dostane zítra zdarma jistě zařízené byty. Kdo to z Čechů kdy vše zadarmo dostal? Nikdo, a to zde občan dře několik desetiletí za 400 euro aby si koupil jídlo, zaplatil činži a nějak přežil se svou rodinou.
    Kamarád odcestoval do Anglie, že tam bude pracovat. Za týden byl zpět, že po něm chtěli adresu kde má ubytování a že neumí jazyk tak jej nemohou zaměstnat. Nabídli mu pouze práci načerno jako pomocná síla v kuchyni. Za vydělaný peníz by však pořídil pouze ubytování. Tak to raději vzdal. Proč se tyto metody nepraktikují u nás na ty slimáky? Opravdu už asi nic nechápu. A nejsem asi sám a ani se nedivím, že někteří malují i hákové kříže přes mešity.
    • Tvůj kámoš jel do Anglie proto, aby si vydělal. Kdežto převážná část uprchlíků utíká kvůli ohrožení života, kvůli zničené zemi, kde mi neseme také svůj díl.. taky jsme se k tomu stavěla s velkými obavami, ale měla jsem možnost mluvit s člověkem, který utíkal z Nigérie... podle nás bezpečná země.... když mi povídal o praktikách, které islamisti tam dělají.... měli bychom jim pomoci.... Chováme se jako číňani, kteří sosají pouze nerostná bohatství a lidskou sílu a ostatní nás nezajímá..
      • Á zase jedna Tibeťanka, třeba tě vezmou na otrockou práci do Tibetského kláštera. Ale je chyba v druhém řádku ti vypadlo ..cizího života... Mno, ti druzí okrádají a vraždí obyvatele. Víte kdo, že.
      • Ano, kamarád jel do Anglie si vydělat. Slimáci sem jedou pouze parazitovat, oni totiž pracovat nechtějí a neumí. Umí jen pětkrát za den mlátit hlavou o zem.
    • Problém je že na to ani nemáme... už teď zadlužujeme budoucí generace.
      Jsem zvědavej co by řeklo "vaše 5leté dítě" kdyby jste k němu přišli :
      " Ahoj Jiříčku, dneska jsem zahlédl bezdomovce u nádraží, a vypadal velmi špatně, tak jsem na tebe zřídil půjčku a dal mu na tebe vypujčených 25000kč... ale neboj, splácet to můžeš až budeš vydělávat, do té doby se to bude pouze úročit."

      Chápejte, že když je schodkový rozpočet, že už teď nás vláda nutí zadlužovat svoje potomky s myšlenkou že to potřebujeme... já kterej jsem nikdy neměl půjčku sponzoruju vládu co mě zadlužuje až po uši.... jak mám pak vysvětlit svým potomkům za 20-30 let že jsem si na jejich triko žili jak prasata a ještě jsme rozhazovali prachy kdekomu kdo měl chuť přijet k nám :(

      Jasně že můžu dělat že se nic neděje,mávat praporkama a radovat se z toho, že naše budoucnost je v ...
    • Máme u nás 70 tisíc bezdomovců, kdy oni dostanou byty ?
  • Vždycky jsem patřil spíš mezi Havlovy příznivce než k jeho odpůrcům. Současné dění v Evropě i jinde mě ale vede k tomu, že pokud někde uvidím prodávat placku se škrtnutou mešitou, tak si ji koupím a budu ji hrdě nosit. Věřím, že většina muslimů nejsou krvelačné bestie, ale dokud ve jménu islámu ty krvelačné bestie vraždí a ničí, tak vím zcela jasně, že mešity do Evropy nepatří, a o žádném "multikulti" v našem státě ani v Evropě nechci ani slyšet. Názor změním až si muslimové mezi sebou udělají pořádek a ty krvelačné bestie mezi nimi sami zlikvidují.
  • Aha, takže "plivat jed na vše, co by nás mohlo ohrozit" je špatně, ale radovat se z toho, "co by nás mohlo ohrozit" je výborná věc, chjo, debílkovští havloididioti jsou vážně ubožáčci!!!
  • Hřbitovy jsou plné najivních a nepředvídavých lidí,to je evoluce.Ten kdo se nedokáže ponaučit z chyb předchůdců z minulosti, skončí jako potrava, jiný smyls to nemá. Pokud si to chce někdo vyzkoušet na vlastní kůži, nikdo mu nebrání je demokracie, ale ať mne do toho netahá, je to jen jeho věc. Moji předkové byli přesvědčeni z vlastní zkušenosti ,že zde není místo pro muslimy, tak to budu ctít. Jen blázen by se vrátil do středověku svobodně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit