Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a tohoto státu je v tom, že v čele jsou kašpaři, kteří by normálně neuřídili ani vozík s hnojem. Jsou naprosto nekompetentní co se týká svěřeného cizího majetku, ale o to více vypočítaví pro své soukromé zájmy. Vždy platilo "hospodářství je takové, jaký je hospodář". A když je v čele státu hromada odpadu, bude celý stát jen odpad a chaos. Straničtí korytáři zaměňují pojmy Státní veřejný majetek za Můj soukromý prospěch. Dokud tohleto nepochopíme, a budeme do čela pouštět tuhle spodinu lidstva, nelze čekat změnu.
  • U nás se pokaždé dělají tzv. děravé zákony které umožnují zlodějům tzv. legální kradení
    státního majetku a při kterých se odpovědnost volených zástupců NE lidu nedá dohledat.
    Dokud se nepřijme jasný zákon ( se zpětnou platností) že škodu způsobenou státu
    bude do poslední koruny splácet úředník soudce ministr a poslanec nezmění se nic.
    Na řadě radnic a na ministerstvech se při odchodu vládu skartují lejstra takže pak
    policie nezjistí jména lidí pod nima podepsaných. To je trestný čin!
  • Asi takhle. Jelikož předchozí zákony umožnily vybraným mafiánským skupinám (zhusta se rekrutujícím z blízkosti ODS a TOP09), rozkradení veškerého státního majetku, bylo nyní zapotřebí udělat takový zákoník, který by těmto skupinám umožnil i krádež majetků statisíců a miliónů obyvatel. Tím byl pověřen jistý Pospíšil, ohánějící se přívlastkem "slušný", jinak ovšem věrný a zarputilý odeesák. Tomu se povedlo vytvořit takový zákoník, který způsobí chaos a toho ony mafiánské skupiny využijí k tomu, aby obyvatele okradly o jejich majetky. V tom má advokátka Samková naprostou pravdu.
  • zákoník vymezuje další skupinu se silnou pravomoci, proti které nebude odvolání. ano pár dobrých zákonů děla záda těm špatným. kdo z občanů přečte § 3080 paragrafů?
    ty co jej podepsali Klaus, Nečas, Němcová ani jeden z nich již není u moci a nenese žádnou odpovědnost. ODS by se měla odstavit od práva rozhodování. je to strana která nadělala nejvíc zlá. šikovně pod názvem pravicová strana zneužila voliče. byla to strana podvodníků a zlodějských kmotrů.
  • Žádný zákon vydaný po roce 89 nemůže být dobrý, jsou to všechno paskvily nahrávajíci boháčům.
  • Nový Občanský zákoník je nepřehledná směs tisíců paragrafů, ve kterých se nevyznají ani právníci, natož obyčejní lidé. K tomu přibude další tisíce stránek výkladů a zcela jistě budou v OZ další a další změny. Nevyzná se v něm nikdo, akorát gauneři, kteří se zaměří na určité paragrafy umožňující páchání podvodů na obyčejných lidech. Ale co také čekat z dílny odeesáků jiného, než vytváření chaosu, ze kterého budou profitovat mafie?
    • Právě to byl záměr tvůrců, aby se v tom nikdo krom vyvolených nevyznal...... * *3* *3* *3*
    • Právě a to byl záměr tvůrců, aby se v tom nikdo krom vyvolených nevyznal...... * *3* *3* *3*
  • Absolutní nejistota. Nikdo nic neví. Právníci studovali staré zákony, nic neví, budou chytat kdo co kde řekl. NOZ a další, byly vytvořeny pro podvodníky, zloděje, mafiány, no prostě pro ODS, TOP a podobné nekalé živly. Humus je tento stát. Tak dobře nás polistopadoví rádoby vůdci vedou.
  • Pospíšil, který exekuční zákon od uznávaného odborníka Motejla převoral v zákon lichvářský a ničil tak životy lidí, kteří dlužili i stokorunu a zabírali jim pak domky za miliony. Právník,který je absolventem té skvělé právnické univerzity v Plzni a byl členem nejprve ODA a později ODS, té skvělé mafiánské a kmotrovské strany. Legislativní radu vlády jako ministr spravedlnosti jak v Topolánkově tak Nečasově vládě vyměnil za "odborníky " právě z Plzeňské univerzity , protože ti původní jeho občanský zákoník s jeho zákony kritizovali. Co tedy vážení můžeme čekat od tohoto zákoníku a těchto zákonů. Pospíšilovo dračí vejce. Díry v zákonech jako v ementálu a hlavně pro ty, kterým papá Klaus udělil amnestie. Nyní už na to budou mít opět skvělé odésácké zákony, neboť Zeman se udělování amnestií zřekl. . Jak dlouho si to necháme ještě líbit jako to stádo ovcí? Jeden příklad za všechny - už nebude žádná záruční lhůta, budeme se akorát s prodejci domlouvat . Jaká bude realita netřeba v tomto prohnilém státě příliš rozvádět. Tak nás čekají opravdu napínavé zážitky. Můžete pak tomuto pánovi jít poděkovat a s pietou vzpomenout na Motejla, který měl tento zákoník s kolektivem vypracovat a už k tomu nedošlo.
  • Zakon umozni lidem brat domy,nikde lide nemaji dovolani a zne budou mit i soudy,advokati,prijdou si na pekne penize a pritom lidem moc nepomohou,pouze delaji co musi,ale neporadi lidem,jak jednat k uspechu,nebot maji penize navic z neznalosti lidi,to se budou dobre rejzovat penize..Zdrazi se,umele se lidem zavede bida a pani maji majetky navic.Ze zlevni energie,plyn,ducodci dostanou drobne,aby bylo o cem kladne psat,ale nekolikrat vic se zdrazi jine polozky,takze stale se snizuje lidem pouze zivot.uroven a nic tu pomalu nezbyde.Vse se deje dle planu,lip nebude zde uz nikdy...,Pouze komousi se o zem starali,aby tu bylo vic lip,i lidem...Sla naplno ekonomka,lide hojne nakupovali,nestacilo se doplnovat zbozi a vyvazet...Prosperujici podniky obdivovali i z venku,delali se zde exkurze...Bylo tu nadbytek penez,deviz,nasetrene penize duchodske,vse se doplnovalo,byli jsme sobestacni a stale neco noveho se vyvijelo.Po sametu se cilene vse zliklidovalo a vykradli se penize,vse pozitivni,SSM chaty,detske tabory se prodaly..,zmensila zem,abychom byli lepe manipulovatelni,slabi a mohlo se cilene zde rabovat,nicit..Bude doba,kdy lide budou poslusni,fungovat na cipech,jak roboti,diktatura,zakony proti lidem,aby byli lepe ovladatelni a vsude sama kamera....
  • To, že tento zákoník už bohužel začal platit, se zastavit v tuto chvíli nedá, protože ho připravovali právě ti "otcové demokracie i poslední lotrovské amnestie " díky nimž je to tu takové, jaké to zrovna je..Ono je však docela možné, že tak jak dopadla ODS ,dopadne i nynější ČSSD, protože to co provedli s KDU je jen dalším podvodem na voličích, kde došlo k situaci s tím, že strana co se taktak dostala po letech do parlamentu vlastně dostala víc moci, než ji v %centech skutečně náleží. To povede logicky k tomu, že lidi nakonec ve zlosti i zoufalství fakt zvolí komunisty v takové převaze, že i tento "občanský zákoník" pak bude jedním z prvních věcí s cílem náprav, aby vše sloužilo k právu většiny obyvatel a ne spíše k zneužívání některých zbohatlických menšin, včetně parazitních..,všelijakých vychcánků a grázlů co mají tento zákoník vůči slušným lidím jen za trhací kalendář a je jim jasné, že u tohoto zákoníku nevítězí slušnost a poctivost, ale drzost, sprostota, bezohlednost a vytrvalost do vítězství ne toho, kdo má či bude mít skutečně pravdu, ale těch co budou mít více peněz i všelijakého, známostního vlivu k tomu si toto právo zaplatit a prosadit, což obyčejný člověk nebude ani omylem. Možná, že to bude jeden z hlavních levicových taháků při příštích volbách i možná předčasných..
    • I já jako,za komunistů,antisocialistický živel,považuji to,že v dalších volbách převálcují komunisté pravici,za velice pravděpodobné.I když já bych raději volil tvrdou levici mladé generace.Jedině pokud to by nemělo šanci na volební úspěch,tak bych také volil současné komunisty.Těm preference určitě porostou.Je až komické,že pro růst prefrencí komunistů,ti pro to dnes už nemusí dělat nic.Vše potřebné v uvedeném udělali ti komunisté,kteří zde vládli čtyřicet roků ,bez zadlužování této země.Navíc měl každý práci.To jsou mince,jejichž hodnota bude stále stoupat.
    • Rád čtu tvé příspěvky. Pořád doufám že to, jak popisuješ dopadne, ale stále nic. Švejk volí stejnou pakáž a defenestrace se nekoná. Ani jedno prase mimo dubčeka nechcíplo. Všichni jsou živeni kmotry a je jim fajn. Toto je zejména třeba změnit.
      • Tak Dubček žádným prasetem nebyl. Jsi ERO na špatné adrese. Prasat je tu dost, ale Dubček jím nebyl.
      • Už můj moudrý dědeček od kterého jsem se naučil i mnoho jiného.... říkával, že v dobrou věc i úspěch, se musí pevně věřit a nenechat se jen tak lehce ohloupnout, odbýt a pak srazit na kolena falešnou či jinak hezky pozlacenou a navoněnou "pravdou" !.. a že co jedna generace špatně natropí, tak nejméně dvě to musí pak velmi těžce i draze napravovat..a taky, že ti co nápravu začnou a zasejí na lepší časy se obyčejně už sklizně a radosti z ní nedožijí, ale vytvoří i tak základ pro svědomí a lepší podmínky pro ty co přijdou jednou po nich ...Držet se prý člověk má těch co skutečně pořádně a poctivě pracují, něco opravdu umí a dovedou si za tím pevně stát . Darmožrouti, vyčuránci, zloději, podrazáci a příživníci všeho druhu, nebyli nikdy "zářivou" budoucností žádného národa ani civilizace celkově.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit