Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Týýý voe...

  • Týýý voe - to je síla...

    Argumenty, že by jeden ...

    V tom "Dojčlandu" je ale úroveň...

  • CHACHACHACHICHICHICHICHI to se ti drbane povedlo. Moc povedlo. Prasata /kamarádi/ z chlívku? A penízky? Tobě uplně hráblo? Musíš přitlačit na pilu. Sbírat víc vratných sklínek. Chodit ve svém páchnoucím vaťáku na staré železo. Dělat pečlivě probírku nedělních popelnic. Jedině tudy vede chátro cesta k úspěchu. Drbanů tobě podobných.

  • Zajímavé je : Jakmile se objeví nějaký outsider v Rusku, Bělorusku,  na Kubě nebo v Korei, třeba naprosto nevyznamny, naše propaganda to uvádí ve všech novinách,  rozhlasových stanicích, tv i Internetu. Prostě je nutné využít každou příležitost,  třeba i Pussy Riot.  Kdepak ty fajn holky jsou....? Vystřídal je Navalenyj! 

  • ivislo

    Bohužel emigroval. Byl lékař a 21.8.68 stavěl v Trutnově barikády v bílém plášti a to by mu komunisti neodpustili. Ale to jsi si hrál v uhláku na horníka. Pokud s tebou ještě nějak táta v pytlíku.

  • ivislo

    Jen aby na ni neposlali Novičok. Vylidňí se nám ambasády.

  • ivislo

    Kdo to je? Od nás uteklo lidí, ale psalo se jen o Matuškoj.

  • Zajímalo by mě, jak zaplatí náklady, za které vyrostla v Bělorusku - škola, sport, atd. až ji to Bělorusko vyčíslí a předloží k úhradě. Ještě nikdy se to nestalo, ale Lukašenko to klidně udělá. Žijeme v době, kdy se za VŠE musí platit. Už vidím dobrodárce v Polsku, Německu či Rakousku, jak vytahujou šrajtofli. Nikdo za ni nic nezaplatí a úroky z prodlení půjdou jen a jen nahoru.

  • Ale okoune , priteli nejdrazsi ! Co ty mas porad s tou zivocisnou vyrobou , milacku ? 

    Ver mi , sel jsem do sebe a zacal na sobe a svych pratelich pracovat. Ucite te potesi , ze budes mit brzo tu cest uhradit nektere me pohledavky z tveho uctu . Predstav si ! Budes provadet platby do zahranici !! Vim , nejsi prilis solventni , ale prece jenom neco... vid ? Nakonec , mas mit malo nebo vubec nic. Je to prece jedno ne. Tak receno tvym jazykem pulka prde.. hola nebo cela prd.. v koprivach , promin zlato , ty preferujes hnuj. Najdi rozdil . K cemu by ti to vsechno taky bylo drahousku. 

  • Keťáku chachacha.Si fakt myslíš, že takový soubor konin po tobě bude někdo číst?Vyzkoušej to říct veřejně.Na ulici.Mlaskne facka a bude klid.Nic osobního.Jen tak pro obveselení.Nikde není zájem poslouchat koniny zamindrákovaného prasiče stránek. Už jsi se dovolil  u vydavatele, že tady můžeš zasvinit tolik místa? Tak šup, šup: "já zdejší prasič stránek poníženě prosím, zas bych chtěl prasit místo kravinama.....".Vidle máš u vrat chlívku.

  • Okoune ja uz vim proc te mam tak rad a jsi mi sympatyckej. Duvodem je story z asi pred cca 30 lety a tehdejsi hlavni hrdinove. Ne ze by jsi to byl ty , tvuj predchudce byl aspon prazak , ne nejaka moravska slupka , ale v necem jsi mu podobnej. Je to pribeh z roku asi 91/92 kdy nase ceska cast rodiny dostala naz5 dost v restitucich. A jeste v ty dobe byl jeden co nepochopil ze uz se vsechno tvari 2 roky jinac. Tak napsal udani , moc hezky to bylo , nevim jestli bys to zvladnul.  hodil ho ulicnimu konfidentovi do kasliku. Jindra se jmenoval ten kolaborant. Kovanej komous jako ty , stejne blbej , bali se ho dokonce i tehdejsi karierni komousi , pozdeji modri ptaci a pozdeji kde to zrovna neslo. Celej ty proste. Uz asi nezije , zkus ho nasledovat jako svuj vzor. Ale jelikoz ten Jindra dostal kratce predtim docela slusnou nakladacku a podelal se ze vseho , zase podoba s tebou , tak mym predkum radsi hodil ten dopis do schranky , ze s nim nechce nic mit. Kdo ho psal bylo tak snadne pochopit , ze bys to snad zvladnul i ty. Ja byl jeste v te dobe pubertak , ale jeden pribuzny se ho na to sel zeptat. Pochopitelne ze mu rekl , ze nam ten dopis prinesl onen Jindra a take nam rekl kdo ho psal. Inu , delali jsme vam komunistum to nejlepsi uz tenkrat. Bylo potom krasne sledovat jak se jeden komous vyhyba druhymu , skoda ze jsme se potom vystehovali a nevim jak to dopadlo. Ovsem podle veku akteru tenkrat uz jsou asi vsichni v Kremlu , nebo kam vy odchazite. Obsah toho dopisu byl tak podobny , slohem nazvy a vsim s tim jak ty pises , ze jsem si na tuhle usmevnou historku musel vzpomenout. Jedna klavesnice dnes - tenkrat - kde by vzali na 4 auta ? jenom priklad . Aut bylo dokonce vic , kdyz me bylo 18 prijel jsem tam a pochopitelne ciste nahodou tyhle dva okouny potkal za volantem meho prvniho auta , uz s cizi znackou. Ty jejich xichty nezapomenu do smrti. Inu , bylo me o asi 30 mene , skoda ze to nejde vratit. Diky za takovou nejakou cestu casem z5mily zavisti procurany okoune. Neudelas s tim nic , stejne jako ti strejcove od KCS tenkrat. 

  • mun.go

    Domnívám se, že běžní lidé v libovolné zemi nepotřebují žádnou odstrašující sílu. To jen velmoci předvádějí své ego (naši američtí přátelé pěkně z úkrytu za oceánem), banky a zbrojaři bohatnou a daňoví poplatníci to platí.

  • Keťáku ty někoho cvičíš? Ty onuce zejších stránek? Se světovými klávesnicemi? Nemachruj. Máš jednu klávesnici. Ta je špinavá od hnoje. A neodváděj pozornost. Přeci zavedeným vidlákem v gumákách a radionce jsi tady jen ty. Říká se takovým "hnůj všech hnojů". Nic s tím neuděláš.

  • KIMCID

    A byl to ten vousatý ,nebo ten vousatý?

  • Mám dojem, že jediný kdo se bojí, je Cimanouská. Na hubě hadr, aby nedejbože neřekla, co nemá povoleno.....maník vedle ní evidentně strach nemá, ten náhubek nepotřebuje....

  • Výborně dědku. Tomuhle se říká zobat z ruky nebo aportovat. Jsem spokojen jak jsem si te vycvičil. A ted lehni dědku a čekej. Klasickej vzorně vycepovanej živočich. 

  • Já nic nehrají , co to furt máš ty soufalče ? Dovedes vandraku pochopit ,že někde mám nastaveny jiný výchozí jazyk a tak to čárky atd nedoplnuje , jinde  ano ¿  Opravdu nic hrát nemusím  a na ubozaky jako jsi ty už nemám zájem dnes ani plivnout.  Ještě jsi zapomněl na tvoji oblíbenou červenou vestu v tom tvym výčtu. Nebo ji ve vepříně nenosíš ?

    Jak se jmenuje ten tvůj oblíbený politik ? Slabý , Volný nebo tak nějak ? Furt ho nemůžu nikde najít. Volit v tom tvým vepřínu už bohužel nemůžu , ale nějak bych ho stejně chtěl podpořit. 

  • T ý   v o e - . . .

  • Nazdáár ty stará vojno. Tebe jsem tady postrádal . 

  • Kdy ho budeš dědku následovat ?  

    Jo a nezapomeň si hned dát plus az budeš ty voe psát odpověď. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit