Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvalitní hlupaňa. A už se dala slyšet, že nejlépe by jí bylo v Rakousku. Ovšem extra hlupákem se vyjevil náš ministr zahr. věci! Ještě nikdo nic nevěděl a pomatenec vypustil informaci, že ji tady dáme azyl! Mu snad hráblo?Co by tady vyžírka dělala? Kdo by ji tady živil? Tady není zájem o takové hrdiny. Huby plné blbých řečí, ale pracovat by to nešlo. Oni jí i poláci co nevidět ukáží dveře.

    • Reakce našeho pana ministra zahraničí svědčí o jeho hysterickém přístupu k plnění povinností. Je to jen úředník a měl by dodržovat platné zákony a pravidla.

      Komu, kdy a za jakých podmínek poskytuje Česká republika (ne nějaký koktavý Kulhánek) politický azyl? Mohl by si to alespoň přečíst. Nebo dostal zase pokyn odněkud?  

    • Kdo by ji živil ? No přece ty , jednoduchej cype. Nejde pořád jenom natahovat ty vaše jednoduchý nenažraný vesnický  tlamy a pracky .  

      • Dle té vytříbené mluvy budeš solidní Keťas, Bobligu!

        • Nazdáár ty stará vojno. Tebe jsem tady postrádal . 

      • Keťáku zas klasika? Kopeš okolo sebe a nadáváš kde komu. A pak najednou cvak! Redakce aroganta zas odstřihne. Tak dnes tady nehraješ cizokrajného exota? Nicméně za zavedeného vesnického drbana, v gumových holinkách, radiovce a vidlema v ruce jsi tady dlouhodobě přeci ty sám. Tak zas nemachruj!

        • Já nic nehrají , co to furt máš ty soufalče ? Dovedes vandraku pochopit ,že někde mám nastaveny jiný výchozí jazyk a tak to čárky atd nedoplnuje , jinde  ano ¿  Opravdu nic hrát nemusím  a na ubozaky jako jsi ty už nemám zájem dnes ani plivnout.  Ještě jsi zapomněl na tvoji oblíbenou červenou vestu v tom tvym výčtu. Nebo ji ve vepříně nenosíš ?

          Jak se jmenuje ten tvůj oblíbený politik ? Slabý , Volný nebo tak nějak ? Furt ho nemůžu nikde najít. Volit v tom tvým vepřínu už bohužel nemůžu , ale nějak bych ho stejně chtěl podpořit. 

  • Pro každého sportovce je vrchol kariery účast na Olympijských hrách. Ona měla běžet 200m sprint. Protože ale nemohly dorazit další sprinterky, tak ji vedení běloruské výpravy požádalo  o pomoc aby běžela i štafetu žen 4x400m. To odmítla, že to prý nikdy neběžela. Natož se vedení výpravy rozhodlo ji vyloučit a poslat domů. Kdyby ji opravdu šlo o své výsledky na OH, kdyby cítila nějaký závazek vůči výpravě a ostatním běžkyním, tak jak je to ve sportu běžné, tak by určitě souhlasila. 400m by samozřejmě odběhla v pohodě a nikdo by ji nevinil z toho, že byla na této trati z běloruských běžkyň nejslabší. Jí ale šlo, aby vyvolala konflikt. To totiž hned po incidentu okomentoval výškař s bronzovou medailí. Otevřeně řekl, že ji nemá rád, protože je arogantní vůči ostatním sportovcům i vedení výpravy. Permanentně se prý snažila nabourávat atmosféru ve výpravě. Tato dáma nemá v sobě kus vděčnosti ke svým kolegům ani lidem kolem v atletice. Představte si, že by náš sprinter na 200m odmítl zaskočit ve štafetě na 4x400m za zraněného českého běžce. Co bys ním asi po olympiádě udělalo vedení olympijského výboru? Určitě by mu platilo zahraniční soustředění, trenéry, rehabilitaci, fyzioterapeuta, tréninkové plochy, bazén,saunu,atd........? Buď je tato dáma totálně mimo a nebo šlo o politické  gesto. Nevím, dříve byli sportovci nešťastní, když byly bojkoty olympijských her a sportovci se jich nemohli  účastnit a celá příprava 4 let byla k ničemu. Této dámě to evidentně moc nevadilo. Abychom si mohli udělat objektivní názor, museli bychom si zítra na tiscali přečíst rozhovor s někým z druhé strany, tedy s někým z běloruského trenérského vedení, které je na OH v Tokiu.

  • Celé je to jedna velká komedie.

    "Válečníci" celého světa se neštítí zneužít i olympiádu. Každý kopanec do kotníku podivného Lukáška se hodí. jen to prosím nijak nespojujme se sportem.

    Kdo z nás o této dámě něco věděl, než začala skákat podle něčích not?

  • KIMCID

    Jaké kariéře?Na olympiádě nic nepředvedla tak že co dělá.Protesty ,útěky?

  • Chováním i podobou mě silně připomíná tu nemocnou Grétu, že si vybírají vždycky stejný tip lidí. Jako u nás mladého Babiše. 

  • Mám dojem, že jediný kdo se bojí, je Cimanouská. Na hubě hadr, aby nedejbože neřekla, co nemá povoleno.....maník vedle ní evidentně strach nemá, ten náhubek nepotřebuje....

    • ivislo

      Jen aby na ni neposlali Novičok. Vylidňí se nám ambasády.

  • Kdo je ta nicka. Nikdy jsem o ní neslyšel.

    • Taková ta, s takovým tím - ale bez takového toho...

      Už má angažmá v jednom polském atletickém klubu,

      takže "zadarmo živit" ji rozhodně nikdo nebude...

  • KIMCID
  • ivislo

    Nechat rodiče, a ještě nemocný tak to musí být nátura. V roce osmdesát dva jsem byl u bratra v Německu a ani mě nenapadlo emigrovat.

    • A co dělal v r 82 tvůj neemigrovaný bratr v Německu ? Vdal se tam za Ericha von Honecker ty patriote ??

      • ivislo

        Bohužel emigroval. Byl lékař a 21.8.68 stavěl v Trutnově barikády v bílém plášti a to by mu komunisti neodpustili. Ale to jsi si hrál v uhláku na horníka. Pokud s tebou ještě nějak táta v pytlíku.


    • Já bych řekl, že to udělala dobře. Pod americkou ochranou je jí hned veseleji. V pobaltských státech stojí 85 amerických tanků vybavených izraelským aktivním protiraketovým systémem Trophy. Tam si Lukášek ani neškrtne.  A poláci nakoupily 250 německých tanků Leopard 2. Takže společně s američany působí odstrašující silou. To se ovšem nedá říci o naší armádě. Ta nemá ani jeden pojízdný tank pokud nepočítáme těch 30 co předloni vytahli ze šrotu, protože ty modernyzované jsou už všechny rozbité...

      • mun.go

        Domnívám se, že běžní lidé v libovolné zemi nepotřebují žádnou odstrašující sílu. To jen velmoci předvádějí své ego (naši američtí přátelé pěkně z úkrytu za oceánem), banky a zbrojaři bohatnou a daňoví poplatníci to platí.

      • Mezi neopomenutelnou českou obrněnou vozbu je nutný taky započítat pancéřovou divizi transportéru pritažených spřežením hemelek na vinohradskou před barák muzea a srandamentu. To už je sila který se každej diktátor lekne. 

  • Podstatnější zprávou uplynulého týdne  je, 

    že zemřel baskytarista amerických ZZ Top, 

    pan Dusty  H I L L

    Bylo mu pouhých 72 roků...

    Čest jeho památce...

    • KIMCID

      A byl to ten vousatý ,nebo ten vousatý?

    • Kdy ho budeš dědku následovat ?  

      Jo a nezapomeň si hned dát plus az budeš ty voe psát odpověď. 

      • T ý   v o e - . . .

        • Výborně dědku. Tomuhle se říká zobat z ruky nebo aportovat. Jsem spokojen jak jsem si te vycvičil. A ted lehni dědku a čekej. Klasickej vzorně vycepovanej živočich. 

          • Týýý voe...

          • Keťáku ty někoho cvičíš? Ty onuce zejších stránek? Se světovými klávesnicemi? Nemachruj. Máš jednu klávesnici. Ta je špinavá od hnoje. A neodváděj pozornost. Přeci zavedeným vidlákem v gumákách a radionce jsi tady jen ty. Říká se takovým "hnůj všech hnojů". Nic s tím neuděláš.

            • Okoune ja uz vim proc te mam tak rad a jsi mi sympatyckej. Duvodem je story z asi pred cca 30 lety a tehdejsi hlavni hrdinove. Ne ze by jsi to byl ty , tvuj predchudce byl aspon prazak , ne nejaka moravska slupka , ale v necem jsi mu podobnej. Je to pribeh z roku asi 91/92 kdy nase ceska cast rodiny dostala naz5 dost v restitucich. A jeste v ty dobe byl jeden co nepochopil ze uz se vsechno tvari 2 roky jinac. Tak napsal udani , moc hezky to bylo , nevim jestli bys to zvladnul.  hodil ho ulicnimu konfidentovi do kasliku. Jindra se jmenoval ten kolaborant. Kovanej komous jako ty , stejne blbej , bali se ho dokonce i tehdejsi karierni komousi , pozdeji modri ptaci a pozdeji kde to zrovna neslo. Celej ty proste. Uz asi nezije , zkus ho nasledovat jako svuj vzor. Ale jelikoz ten Jindra dostal kratce predtim docela slusnou nakladacku a podelal se ze vseho , zase podoba s tebou , tak mym predkum radsi hodil ten dopis do schranky , ze s nim nechce nic mit. Kdo ho psal bylo tak snadne pochopit , ze bys to snad zvladnul i ty. Ja byl jeste v te dobe pubertak , ale jeden pribuzny se ho na to sel zeptat. Pochopitelne ze mu rekl , ze nam ten dopis prinesl onen Jindra a take nam rekl kdo ho psal. Inu , delali jsme vam komunistum to nejlepsi uz tenkrat. Bylo potom krasne sledovat jak se jeden komous vyhyba druhymu , skoda ze jsme se potom vystehovali a nevim jak to dopadlo. Ovsem podle veku akteru tenkrat uz jsou asi vsichni v Kremlu , nebo kam vy odchazite. Obsah toho dopisu byl tak podobny , slohem nazvy a vsim s tim jak ty pises , ze jsem si na tuhle usmevnou historku musel vzpomenout. Jedna klavesnice dnes - tenkrat - kde by vzali na 4 auta ? jenom priklad . Aut bylo dokonce vic , kdyz me bylo 18 prijel jsem tam a pochopitelne ciste nahodou tyhle dva okouny potkal za volantem meho prvniho auta , uz s cizi znackou. Ty jejich xichty nezapomenu do smrti. Inu , bylo me o asi 30 mene , skoda ze to nejde vratit. Diky za takovou nejakou cestu casem z5mily zavisti procurany okoune. Neudelas s tim nic , stejne jako ti strejcove od KCS tenkrat. 

              • Reakce na příspěvek:

                Keťáku chachacha.Si fakt myslíš, že takový soubor konin po tobě bude někdo číst?Vyzkoušej to říct veřejně.Na ulici.Mlaskne facka a bude klid.Nic osobního.Jen tak pro obveselení.Nikde není zájem poslouchat koniny zamindrákovaného prasiče stránek. Už jsi se dovolil  u vydavatele, že tady můžeš zasvinit tolik místa? Tak šup, šup: "já zdejší prasič stránek poníženě prosím, zas bych chtěl prasit místo kravinama.....".Vidle máš u vrat chlívku.

                • Reakce na příspěvek:

                  Ale okoune , priteli nejdrazsi ! Co ty mas porad s tou zivocisnou vyrobou , milacku ? 

                  Ver mi , sel jsem do sebe a zacal na sobe a svych pratelich pracovat. Ucite te potesi , ze budes mit brzo tu cest uhradit nektere me pohledavky z tveho uctu . Predstav si ! Budes provadet platby do zahranici !! Vim , nejsi prilis solventni , ale prece jenom neco... vid ? Nakonec , mas mit malo nebo vubec nic. Je to prece jedno ne. Tak receno tvym jazykem pulka prde.. hola nebo cela prd.. v koprivach , promin zlato , ty preferujes hnuj. Najdi rozdil . K cemu by ti to vsechno taky bylo drahousku. 

                  • Reakce na příspěvek:

                    Týýý voe - to je síla...

                    Argumenty, že by jeden ...

                    V tom "Dojčlandu" je ale úroveň...

                  • Reakce na příspěvek:

                    CHACHACHACHICHICHICHICHI to se ti drbane povedlo. Moc povedlo. Prasata /kamarádi/ z chlívku? A penízky? Tobě uplně hráblo? Musíš přitlačit na pilu. Sbírat víc vratných sklínek. Chodit ve svém páchnoucím vaťáku na staré železo. Dělat pečlivě probírku nedělních popelnic. Jedině tudy vede chátro cesta k úspěchu. Drbanů tobě podobných.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit