Přejít na výpis diskuzí
Prezident v nevhodně dobré náladě. Popřál lidem ať se neutopí, krom novinářů
3.6.2013 | Jakub Konečný
174 příspěvků
-
Bylo to samé já,já,já. Já velím,já jim rozkážu,...... prostě debilnemocný.
-
Zeman už ani neví, která bije.Při skleničce z výšin hradu je možno se i pokoušet o stupidní rádoby vtípky. Protialkoholní léčbu považuji za nutnou. Ústavní odborníci by nás měli seznámit s možnostmi nesvéprávného opilého egomaniaka odvolat. *12*
-
On ví, má prý dobrý dalekohled.
-
Nevím, proč by se prezident Zeman měl tvářit tragicky! On se topit nebude, Hradčany jsou dosti vysoko a i když pošle nějaké své panáčky ve zbroji pomáhat dolů do podhradí, stále mu jich zbude dost na hlídání slivovice na hradě. Tak co?
-
To je pravda. V Americe novináří píší všechno. A prezident se tomu sice může bránit, ale musí respektovat svobodu slova. A pokud prezident udělá sviňárnu, tak se k tomu jako prezident musí postavit a uznat, že tu sviňárnu udělal. Novináři ji jen odhalili a zveřejnili. Novinář je od toho, aby informoval veřejnost. A tomu by rád náš pan rádobyprezident zabránil.
-
Pepo, máš to, holt se sebou těžký. Kdybys dostal rozum, tak si odpočineš!
-
Ale byl zcela mimo realitu.
-
V těžkých dobách se odděluje zrno od plev. Náš macho opět dokázal, kam patří.
-
magdo, nemysli...
-
Problém je v tom, že prezident měl mít prohlášeí k povodním.......... a to jaksi nesplnil. Jeho rádoby vtipné bonmoty o novinářích jsou v tuto chvíli zbytečné a trapné. Lidem v tísni jsou teď novináři daleko prospěšnější než "vtipnej" prezident, sedící v suchu na hradě.
-
Redaktorský hovada, utoňte!
-
Mně přišel docela vtipný - na účet některých novinářů není vtipů nikdy dost. A pokud cenzurují příspěvky, tak dvakrát tolik je málo!
-
Mr. prezident se opět předvedl jako totální blbej trotl. *11*
-
Ti, co to viděli, vědí, že to Zeman řekl jinak. Někteří novináři jsou opravdu póvl a hnůj.
-
Opět novinářsky překroucený článek.Blbej novinář je horší než stoletá voda
-
jojo, bolševik a práskač, fuj
-
Přesně stejná cenová žumpa Pepku Vyskoč! Jako zeman, grebeníček, Zuzka rujbrová a další spodnina teto země. Já teda tak hluboko neklesnu, abych volila tuhle pakáž. Zeman je tak shnilý od chlastu, že mu odpadává palec a kdoví co ještě. Neudrží se sám na nohou, musí ho vodit jako psa na provázku a už je tak mimo realitu, že humorně blábolí v teto těžké době povodní.
-
Byl jsem komunista a nyní jsem na to hrdý,když vidím,co se zde děje po roce 1989.Měl jsem se mnohem lépe,s penězy jsem vyžil,nyní jsem skoro na žebrotě.O tom novináří nepiší,kolik národa je na chudobě,kolik nezaměstnaných,proč nejsou školky,jesle,proč senioři nemaji peníze na leky,nemohou o tom psát,neměli by v bulvárech místo na špinění slušných a poctivých lidí.
-
myslíš Grebeníčka
-
určitě je to jen tvé míněni a několika blbečku smyšlejících jako ty.Te lůzy,kteří tohoto presidenta zvolila je většina a jsou hrdí,že takového presidenta máme.