Přejít na výpis diskuzí
Prezident v nevhodně dobré náladě. Popřál lidem ať se neutopí, krom novinářů
3.6.2013 | Jakub Konečný
174 příspěvků
-
A co ožralá kreatura Venda Havel? Na tu jste byl hrdej???
-
v Americe novináří nepiší takové bludy jako ti naší.Naší dokažou jen špínit umělce,politiky a jiné slušné lidi.Polovina by měla mít zakázano psát.Asi jsi v Americe byl a víš,že by to bylo porušování svobody,kdyby byla haněna hlava státu.
-
mi je na bliti z knížepána a věř,že to bych musel blít stále.Zaostalý,nevzdělaný Švycar,či Rakušan a v zemí České štve a rozvrácí národ.Zřejmě jsi na jeho úrovni,jinak bys takto nepsal.
-
hlavně že to víš ty a určitě prosákly alkoholem nejsi.Za to máš mozek nějak zaostalý tak na úrovní 10.letého dítěte a navíc můžeš chodit,protože nemáš operovaný palec.Nevím,jak umíš kecat,ale pssát nesmysly a špinit hlavu státu umíš dokonale.Já jsem si jistý,že tento president je na mnohem vyšší úrovní,nežli ti předešli.Jsi naočkovaný nevzdělaným Tantrberkem,zřejmě i člen,nebo příznivec jeho TOP09.Já naopak KSČM a těším se,až tuto stranu budu volit.
-
No samolibý macho a ještě ke všemu prosáklý alkoholem, že nemuže sám ani chodit, jen kecat ve stoje. Ví ten moula, co se v podhradí vůbec děje? To si teda většina z menšiny zvolila reprezentanta ze 4. cenové skupíny.
-
Nešťastník pan Tabery by se měl naučit psát a potom se teprve o někom vyjadřovat. Naši novináři jsou z velké části plátkaři, kteří se chtějí zavděčit jisté skupině lidí. Jednou se možná i naučí dělat noviny seriózní i kritické. Začnou-li u sebe ještě dnes, možná se jim to podaří.
-
Běž se vyblít a neotravuj, prase.
-
Uniká ti význam slova " civilizace ".
-
Myslím, že to pan prezident řekl dobře.
-
Však taky Moskva není v civilizované zemi.
-
Tato země má prezidenta? A že jsem si ani nevšiml. Nebo snad považujete za prezidenta to tupé sebestředné hulvátské ožralé nic z hradu - jakého si zemana? No to se máte čím chlubit.
-
My máme prezidenta? A že jsem si nevšiml. Nebo snad považujete za prezidenta tu ožralou kreaturu co teď zasviňuje svými žvásty hrad? No to se máte tedy čím chlubit. No nakonec hrad už přežil různé zločince - Heidricha, Gottwalda, Husáka, přežije i toho vašeho NIC zemana. Škoda jen toho času co tam bude strašit a páchat zvěrsrtva.
-
Takový novinář by byl v Moskvě nalezen pod schodama.
-
a minulej měsíc se nám zazelenal háj..... *1* *1* *1* A vy buďte dál hrdý na toho ožralu....
-
Jakou kalí špínu, ta rudooranžová ožralá prolhaná namyšlená uslintaná vepřová tlama je prostě ostuda státu. Tečka. Na tom se nedá nic jiného vymyslet. Že je to jen prolhaný křivácký kašpar- jedno ochlastané nic ví přece každý kdo jen vyslechne pár slov z té jeho prolhané tlamy.
-
Svatá pravda..... to si totiž tady ta lůza vůbec nedovedla domyslet,co zvolením tohoto ožraly způsobí. Po zloději a tuneláři máme přemoudřelého násosku. Holt, klasičtí Švejci ze střední Evropy... *1* *1* *1*
-
Zeman, komunista, bývalý člen zločinecké organizace KSČ. A k tomu namyšlený ochlasta a s jízlivými rádoby bonmoty. Je z něho na blití.
-
President republiky se musí být nad věcí a chovat se důstojně a tak, aby nikdo neměl důvod si do něho rýpat. President republiky se nemůže chovat jako jizlivý namyšlený ochlasta v hospodě v Horní Dolní na Vysočině.
-
Pana Taberyho nepovažuji za novináře, je to pouhý bulvární pisálek. K solidní novinařině má neskonale daleko, číst jeho výplody je škoda času. *10*
-
tábery je kokottt!