Přejít na výpis diskuzí
Prezident v nevhodně dobré náladě. Popřál lidem ať se neutopí, krom novinářů
3.6.2013 | Jakub Konečný
174 příspěvků
-
To je neuvěřitelný, co je ten Zeman za kokota, možná si ty debilové, co ho volili uvědomí, jakej on je vypatlanej
-
-
Tak na tohle musím ještě reagovat. Jelikož žije na Severu Čech, dá se říci, že se mě tato katastrofa přímo týká. Mám mnoho známých v Ústí, v Děčíně i v jiných městech. Včera odpoledne jsem sledoval povodňové televizní noviny v 16,55 hodin, kde slečna, nebo mladá paní s úsměvem na rtech přečetla, kde a jak to vypadá, kde jsou uzavřené silnice atd. Jelikož jsem si před tím přečetl reakce na Zemana, očekával jsem rovněž reakce na smějící se slečnu z ČT 24, žádnou jsem však nenašel, asi to bude tím, že není prezidentem. Jenom hlupák čeká na každou chybu člověka, který mu nesedí a hned to komentuje. Myslí si jak je chytrý, ale opak je pravdou. *9* *13* *10* *16*
-
Tak to jsou teda jen kecy. Národ se pohoršil zatraceně hodně. Trapná samochvála, projev o tom jak hradní stráž bude bojovat(jako by dával něco ze svého) a trapný vtip o tom, aby se lidé utopili-ve chvíli, kdy už je šest obětí...to je skandální. Ožralý prezident, který v takové chvíli hýří dobrou náladou a chce při tom vypadat "sounáležitě"...ubohé. Pryč s ním.
-
-
edit-aby si lidié neutopili
-
-
Už jen ten tvůj nick ukazuje jak moc jsi postižený. Copak, my tě neznáme ale tvoji blízcí musí mít žal a litovat tě, jak moc to je s tebou špatný.
-
-
souhlasím ,o Bože varuj nás před nim
-
Ty jsi asi opravdu chudák co?? S hloupým člověkem se nemá cenu bavit!!! Bych tě chtěl vidět, kdyby jsi měl vytopenej barák a viděl tohohle ožralýho blbečka, jak se ti v televizi doslova směje. Jsi hloupý člověk, tak pro vysvětlení....samozřejmě, že vytopený člověk se nebude dívat na televizi!!
-
-
Ty asi nebudeš vytopený, když máš čas diskutova.Možná by pro ty vytopené bylo lepší, kdyby jim nad hlavou proletěl vrtulník s premierem, či prezidentem, co?Těm vytopeným jsou naše kecy úplně jedno, čekají na pomoc.
-
-
-
-
Aby ses, Milošku, neutopil dřív ty. V chlastu.
-
-
P.S. Na tý fotce už začínáš chytat ksicht jak jelcin v době "největší slávy". Tak začínám mít pocit, že už vážně zase patříme na Východ.
-
-
Ten zmetek ožrala jen aby on se neutopil chlastem ta viroza 39:2 promile šmejd .hulvat
-
Prezident je vtipnější než půlka národa. Taky lidem nepřeju nic špatnýho jen prostě novináře nepovažuju za lidi *3*
-
-
timhle názorem bych se teda moc nechlubil..
-
-
Zeman, komunista, bývalý člen zločinecké organizace KSČ. A k tomu namyšlený ochlasta a s jízlivými rádoby bonmoty. Je z něho na blití.
-
-
jojo, bolševik a práskač, fuj
-
mi je na bliti z knížepána a věř,že to bych musel blít stále.Zaostalý,nevzdělaný Švycar,či Rakušan a v zemí České štve a rozvrácí národ.Zřejmě jsi na jeho úrovni,jinak bys takto nepsal.
-
-
zkus zapojit mozek a ne jenom ruku..
-
"Zaostalý,nevzdělaný Švycar,či Rakušan"......... jak to víte?
-
-
Běž se vyblít a neotravuj, prase.
-
-
... největší prezidentský *d*ot na zeměkouli :(((