Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby si president USA dovolil napadat novináře, bylo by to považováno za ohrožování svobody slova a demokracie a dotyčný by skončil v úřadě presidenta. Tenhle náš namyšlený ochlasta si myslí, že si může dovolit všechno.
    • v Americe novináří nepiší takové bludy jako ti naší.Naší dokažou jen špínit umělce,politiky a jiné slušné lidi.Polovina by měla mít zakázano psát.Asi jsi v Americe byl a víš,že by to bylo porušování svobody,kdyby byla haněna hlava státu.
      • "Naší dokažou jen špínit umělce,politiky a jiné slušné lidi" ........ politik a slušný??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • To je pravda. V Americe novináří píší všechno. A prezident se tomu sice může bránit, ale musí respektovat svobodu slova. A pokud prezident udělá sviňárnu, tak se k tomu jako prezident musí postavit a uznat, že tu sviňárnu udělal. Novináři ji jen odhalili a zveřejnili. Novinář je od toho, aby informoval veřejnost. A tomu by rád náš pan rádobyprezident zabránil.
        • Aby informovali veřejnost o tom, kdo z celebrit byl kde opilý, kdo randí a s kým, kdo má jaké dluhy, kdo se s kým soudí. Tím nás novináři informují o čem?Bohužel mají stále dost čtenářů jak je vidět a už se přidala i kdejaká komerční televize.To aby nám asi neunikly nějaké životně důležité informace.Hloupost je věčná.
  • vždyť má pravdu - národ se nijak nepohoršil.. to jen novináři jsou zas fňukny, proti kterým si DOVOLIL někdo zavtipkovat ;)
    • sory ale já sem se teda pohoršila zeman si zase jednou nevidí do huby
  • No a co ??? Zeman nemá rád novináře odjakživa, a oni zase jeho. Nedivím se. Novináři jsou nejhorší a nejprolhanější sebrankou, která v tomto státě existuje.Kdyby se náhodou utopili, tak by to většině lidí neutopí. A do Zemana se pořád naváží a snaží se jej dirigoivat jak oni pískají, tak jim to vrátil a úspěšně je nasral !!! Oni s enovináři neutopí a když už, tak jedině v lihu. Zeman pije vesměs s mírou, ale novináři jsou ožralí permanentně a málokdo je má rád. Já si myslím, že se možná dočkáme překvapení. Zeman dnes přece nepřál lidem povodně,jen novinářům. A to je rozdíl.Novináři by jej rádi svrhli, ale nedostanou lid do ulic, ani kdyby se opravdu topili, cha cha cha...tedy v tom lihu....Ono totíž, jakk jsou ožralí, zttak se kejklají a myslí si, že se to kejklá Zeman a ukazují na něho, že je ožralý on...Mě tedy osobně by jejich utopení také nevadilo, stejně žádné noviny nekupuji...
    • "stejně žádné noviny nekupuji... " Tak nezacláněj ani tady.... *11*
      • Internet je snad pro všechny a názor tam může napsat kdo chce, nebo snad né?Tady cenzura ještě moc nefunguje, tak ji tady nezaváděj a neříkej, kdo tady může něco napsat a kdo né.
      • Don toho je ti prdlajs, co já dělám, já ti také nic nenařizuji, abys šel třeba do p r d e l e atp., ale pokud tam chceš sám jít, tak ti bránit nebudu....
    • Jste stejný cynik jak Zeman, asi patříte k politikům nebo jste z Prahy, muslim nebo rusák
      • No a co ??? To se mám zasvinit průjmem před nějakým pitomým Patrikem,který si myslí, že je bůh a zatím je jen hovnem na světě....
    • Blábol
  • Alfons, neblbni, to nemůžeš myslet vážně. To o německých médiích sis někde přečetl, že? Ale nevadí, když se budeš snažit a nezaujatě se na to koukneš, možná pochopíš, že tohle není ten všelidový spojující prezident se silným mandátem, ale bulvární ochmela, kterého by ( minimálně bez tiskového mluvčí) neměli pouštět na veřejnost ...
    • A ty by jsi tam asi raději měl to Rakušácký chrápací prase že? *16* *8* se probuď co píšeš... a beztak si ani volit nebyl , tak nevím co se tu vůbec ozýváš *1*
      • No to "Rakušácký prase" se vyznamenalo !!! Kam se hrabe Zeman, tady jde jen o pindy. jak se navzájem nasírat, ale je to zadarmo. Zatímco náš pan superministr zahraničí se zase "vymňouk" hanlivě o Ázerbájdžánu. Výsledkem je příprava na zrušení diplomatických styků a naše podniky měly z Ázerbájdžánu zakázky za celkem 200 miliard cca, možná i víc. Ázerbájdžán díky Trautenberkovi zakázky odmítl a dává je jinam, zatím nevíme komu, ale ČR už to nebude. Kam tenhle blbec šlápne, tam 100 let blahobyt neporoste. Mezinárodní urážka jiné země ( navíc islámské ) přinese moc a moc průserů pro ČR, nejen hospodářských , ale i rizika zaměření pozornosti islámskézo terorismu na naši zemi. Vyžeňte toho ochrápaného trotla, než nás znepřátelí s celým světem. Jediná výhoda bude asi ta, že Sudeťáci sem chtít raději nebudou, než aby čelili útokům antraxem a podobně. Píší PL !!!
        • "naše podniky měly z Ázerbájdžánu zakázky za celkem 200 miliard"... takže kus našeho státního rozpočtu a do Ázerbajdžánu máme tím pádem větší export než do Německa? I kdyby desetina z toho co píšete byla pravda, tak nejmíň polovina z té částky pak budou tvořit úplatky, v zemi jako Ázerbajdžán. Což naši ekonomiku určitě nepodpoří
          • Nauč se číst, šlo o předjednané smlouvy, které Ázerbájdžán byl připraven s námi podepsat, ale když se ten ochrápanej mameluk vymňouk, tak máme kulový. Zatím žádný export do Azerbájdžánu nebyl. Už jsi někdy slyšel, že sháníme nové lokality pro vývoz a díky tomu blbovi neseženeme žádné. A Německo nás do nekonečna živit asi nebde, ne ???
            • Ježíš, co pořád máte s tím východem!!! Tam se nedá vůbec s nikým obchodovat, protože největší mafie je tam stát. Všechny velké podniky, které byly v Rusku a dalších bývalých postsovětských zemích, se musely odtamtud po velkých ztrátách stáhnout... Nefungují tam žádné zákony a žádné dohody!!! Všechno jsou jenom hezké kecy!!! Každý si myslí, že on bude právě ten první, kdo tam prorazí!!!! Jenomže když každý zjistí, že musí své zisky odvádět přes různé firmy lidem ve vedení země, okamžitě si ten obchod rozmyslí a co když bude pan ázerbájďžánský diktátor odstraněn? Všechno padne. Lidé proberte se!!!!
        • Když je v kómatu, tak je to dobrý, maximálně cvrnkne do gatí a udělá ostutdu. Jakmile ale procitne je zle. To jen škodí a škodí. Zdali z demence nebo naschvál je záhadou.
          K.H.Borovský: Zle matičko zle, Schwarzenberci zde.
  • http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaciekonomika/_zprava/1221363 ... pak klikněte na audio ...
  • Novinářská svoloč kdyby nenašla hovínko ve kterém si zarochní tak jej v y s e r e sama.
    • Pročítám si diskuzi a toto mě opravdu pobavilo :-)))) , moje řeč, jen to tak krásně neumím.
  • Je to jen obyčejný prase obyčejných lidí !!
    • Ty budeš asi hodně neobyčejný, že?Už tvůj příspěvěk o tom svědčí.
    • Já ho taky zrovna nemusím, ale podívej se na sebe. Podle slovníku, kterým vládneš, nějaký veliký myslitel nebudeš. Spíš naopak. Tvůj styl kritiky naznačuje, že jsi prachmizerný hulvát, kterého měli doma více řezat.
      • Aby jsi se taky ne p o s r a l mysliteli a majiteli delikátního slovníku. Tebe snad doma hodně řezali a dík tomu jsi tolik slušný? Hňupové zůstanou hňupama i když se považují za kdoví jak velikýho myslitele, viď Ferdo.
        • No mám dvě děti, tak se vyjadřuji slušně, aby z nich nevyrostli lidi s fekálem místo úst. Nicméně, jsem nereagoval na tebe, ale potrefená husička zakejhala *1* *1*
          • Zakejhala no a co? Na hrubý pytel hrubá záplata a já podle toho, takže to klidně mohlo být na mě no. Až ty děti vyrostou tak se nebudeš stačit divit. Když ne doma, pochytí to jinde a doma budou dělat miliuse. Až jednou nezaregistrují přítomnost rodiče, nastane šok. Jinak a konec konců, na sprosťáky sprostě, na hulváty hulvátsky, jinak bude člověk za blba. Ono to Ježíšovo "nastav druhou tvář" už fungovat nebude.
    • A ty jsi jen h o v n o který to prase v y s e r e.
  • No vždyť oni ti novináři, placení zahraničními vlastníky tisku, se také o Zemana otřou, kdykoli k tomu mají sebemenší příležitost. V prezidentské kampani dali jednoznačně najevo, čí zájmy hájí. Pak se nemohou divit, že Zemanovi k srdci nepřirostli.
  • zeman je chytry a to ten hloupej narod štve.jeho humor pochopěj ty chytřejši a ne všichni..
    • přesně tak, souhlasím 100%!!! jeho humor a sarkasmus uráží pouze mentálně zoufalé lidi. A nazyvani jeho humoru cynismem neni take na miste, cynikem rozhodne neni!
      • Zoufalost je dávat dohromady humor a sarkasmus při projevu,který má být podporou lidem postiženým povodní..Co je to mentální zoufalost netušim.Vy zřejmě ano,když věříte někomu jako je Zeman..
    • me to taky tak špatny nepřišlo narozdil od tveho prispevku zajimalo by me jakou maš narodnost?
    • no..jestli tohle není ironie,tak jsi evidentně nepochopil vůbec nic..a zřejmě ani nepochopíš.Tímhle svým příspěvkem se řadíš mezi ty hloupější..
  • Jdete uz do haje, nektere prispevky se nedaji ani cist. President Zeman kdyby udelal buhvico, tak je to porad malo a porad ho budou novinari a vsichni, co ho nechteli, kritizovat!!! /Pisi ze zahranici, tak si interpunkci doplnte/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit