Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je opravdu bída. Cynismus jeho vtipů a potřeba při každé příležitosti někoho ponížit se mi hnusí. Boží mlýny sice melou pomalu, ale jistě.
    • Těmi Božími mlýny myslíte,že jako někde srazí zvirovaný vaz?Ha ha ha to nevíte ,že ožralí mají 2 anděly strážné?
  • Myslím, že to pan prezident řekl dobře.
    • jako že to dobře vyslovil? to je skutečně s podivem při dvou promile v krvi..
    • Ale byl zcela mimo realitu.
      • Mimo čí realitu?
  • hradní stráž do této doby prakticky nic nedělala nosily vyžehlené mundůry atd. a teď budou něco dělat něco pořadného prospěšné česku...
  • Bohužel, už jsem to říkal zde několikrát, tenhle prezident nemá úroveň, postrádá i tu nejmenší noblesu. Když se tak zpětně dívám na vývoj od toho r. 1989, tak tím prvním prezidentem neměl být žádný Václav Havel, ale tento post měl patřit a nejvíce by si ho býval zasloužil prof. Valtr Komárek. Zeman se měl stát předsedou vlády, on už by jej prof. Komárek uměl umravnit, protože ho Miloš Zeman vždy respektoval. Miloš Zeman také o prof. V. Komárkovi také velmi krásně promluvil na jeho pohřbu. Miloš Zeman je bezesporu schopný ekonom i politik, ale rád sklouzává nebo se nechává unést určitou záští, a tím na veřejnosti u mnohých ztrácí. Ale stále je mi o 100 procent sympatičtější než jeho přítel Klaus, který se ani na pohřeb prof. Valtra Komárka nedostavil. Přitom se p. Klaus do Prognostického ústavu k řediteli prof. Komárkovi dostal na přímluvu p. Dlouhého. Tak se dovedou také zachovat někteří lidé.
    Myslím, že tandem Komárek + Zeman by býval přínosem pro tuto zem po r. 1989, než pánové Havel a Klaus.
  • Svět se bavil videem o Klausově krádeži pera a teď se baví Zemanovou "virózou" a jeh opileckým blábolením.
    Klause nám vnutili mafiáni z ODS za pomoci komunistů. Kdežto Zemana si zvolila tetina občanů sama. Člověk aby se styděl hlásit se k tomu, že je Čech.
    • Svatá pravda..... to si totiž tady ta lůza vůbec nedovedla domyslet,co zvolením tohoto ožraly způsobí. Po zloději a tuneláři máme přemoudřelého násosku. Holt, klasičtí Švejci ze střední Evropy... *1* *1* *1*
      • určitě je to jen tvé míněni a několika blbečku smyšlejících jako ty.Te lůzy,kteří tohoto presidenta zvolila je většina a jsou hrdí,že takového presidenta máme.
        • no jasně..a to je právě ta tragedie
  • ... prezident je momentálně jediný zdroj informací, který necenzurují "naše německá" média, je jaký je, vypadá příšerně, ale buďme rádi, že existuje protiváha k Nečasovi, knížeti a jejich pohůnkům, ať je Zeman jaký chce, říká co si myslí, bez ohledu na politickou korektnost, což je jev, který vede nás i celou Evropu do háje ... lidi neblbněte, copak nevidíte, jak je ten Nečasovic svazáček ubohej a jak s ním kníže a Kalousek cvičí? Postavit soupeře Zemanovi bude třeba až tuhle svoloč vyžene z Prahy, tak mu to teď nestěžujte, jinak budete mít Prahu plnou Hudečků, Nečasů a jiných samozvanců z východu ... a ukažte mi někoho jinýho, kdo je schopen se soudruhům z TOP 09 postavit ... Sobotka ze soc dem? ani náhodou, momentálně tu nikdo jiný není ...
  • LOL, Tabery se má k Zemanovi jako svého času Sládek k Havlovi tedy nemá smysl uvádět jeho hejty.
  • Opět novinářsky překroucený článek.Blbej novinář je horší než stoletá voda
    • Ti, co to viděli, vědí, že to Zeman řekl jinak. Někteří novináři jsou opravdu póvl a hnůj.
      • Bylo to samé já,já,já. Já velím,já jim rozkážu,...... prostě debilnemocný.
        • Ave Já
      • Problém je v tom, že prezident měl mít prohlášeí k povodním.......... a to jaksi nesplnil. Jeho rádoby vtipné bonmoty o novinářích jsou v tuto chvíli zbytečné a trapné. Lidem v tísni jsou teď novináři daleko prospěšnější než "vtipnej" prezident, sedící v suchu na hradě.
        • jojo..přesně tak to je..mluvit k věci a bez těch těch rádoby vtipnejch egomaniackejch proslovů nedokázal ani v tuhle situaci..eh díky za ten příspěvek
        • A tys jako jeho nadřízená mu ten projev nařídila, ty nulo ??? Zeman si řekl, co chtěl. Pořád tu kdekdo kecá o svobodě projevu, ale Zeman podle něj nesmí otevřít hubu, aby mu do toho nějáká káča nekecala... Kde jako má tu svobodu projevu, tedy ???
          • jsi jenom tečka..to je ještě míň než nula
          • tak to je dost ubohá reakce
            jeho projev měl být dost jasně k povodním vzhledem k tomu že to bylo náplní celého vysílání ve kterém mluvil
            jistě svoboda projevu je ale jsou určité etické hranice které by se neměli překračovat obzvlášt ne ve veřejném projevu
            • A ty jsi také nadřízená Zemana, že jsi přímo povolána mu určovat, co a jak a kde má říci ??? A kde jako jsou ty "etické hranice a kdo je určil, ty ??? A kde jsou zveřejněny, aby chudák hloupý prezident si přečetl od naší supergeniální "Anne", které se ani sám bůh nevyrovná, co má jako nesvéprávný chudáček dělat ??? A co tedy by se mělo podle tebe dělat, aby se zamezilo krádežím, například, paní "Geniální Anne " ??? Doporučuji, abyste Zemanovi napsala, že až příště bude chtít něco říci, že musí přijít za vámi pokorně vás poprosit, jestli smí říkat to, či ono ??? Jistě padne na zadek a bude se celý den omlouvat vašedmu blahorodí !!!
          • Když Zeman, tak i ostatní. Tvoje reakce jsou slabé. Tak už konečně někam zalez a nestarej se o ostatní.
            • Až se vrátíš na E55, tak bude od teb\e pokoj, kačenko Zuzanko.... Připomínáš Zuzanu -sestřičku z\e seriálu ordinace...
  • Máme co jsme chtěli, dobře nám tak ( včetně ostudy).
  • Pane autore, když nevíte, co znamená cizí slovo, nepište, že to použil špatně. Nebo si to nejdřív aspoň najděte ve slovníku, děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit