Prezident Zeman podle ÚVN není schopen vykonávat pracovní povinnosti
-
"Stačí přiložit k hubě mikrofon".
Co prikladas k hube ty kdyz nemas mic, kozi zadek a foukas?
-
Soudruzi bolševici je konec.
-
"překládá nějaký učitýlek je to co se tam píše."
"(AKTUALIZOVÁNO, 18:34) Prezident Miloš Zeman není nyní podle vyjádření Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti".
Ty omezeny hlupaku, umis ty vubec cist? Asi ne, kdyz ti to nekdo jen tak halabala musel precist a urcite preskakoval radky aby toho nebylo na tebe tak moc.
-
Chce mi snad někdo namluvit , že když Havlovy vyoperovali půlku plic , že byl schopen vykonávat svou funkci ???? Min. měsíc mimo provoz a nikdo neaktivoval žádný čl.66 a to těch mrtvicí a vývodů bylo něúrekom. Ať je mu země lehká.
-
A kolik těch vejšek máš ?
-
Ty jsi fakt dospělý???! Hrůza!
-
Přesně, všichni ti vysokoškoláci ze senátu studovali za komárů a ten kdo se málo angažoval, měl problémy školu dodělat. Hlad po moci a zavázanost Ritigům a Blažkům je jasná. ODS a spol. se chce dorvat k předchozím pozicím . Čistky budou následovat, to je jisté.Před 89 tu bylo cca 1 mil. aktivních členů, myslí si někdo, že už umřeli!!!?? Jsou v senátu. Teď budeme všichni koukat jak vrátíme o 20 let zpět. Stroj času jak vyšitej.
-
Takže tu máme puč v přímém přenosu. Sněmovna má převahu, v Senátu (té údajné "pojistce demogracyje") mají ústavní převahu, Prezident je mimo hru....
rok 48 v nových barvách, tam taky bolševici převzali moc a Beneš ještě ten rok skončil......
-
Souhlasím. Já jsem totéž přál Zemanovi už před osmi lety a znovu a ještě víc před čtyřmi lety.
-
Co je potvrzeno, že si učitel (thajvanec) hraje na mluvčího UVN. Jakou váhu má názor laika nad diagnozou pacienta.
-
Plný souhlas, tak reaguje slušný člověk, Děkuji Vám.
-
Nezacinas starousku z rozcileni koktat ??
-
J. Zemanovi přeji uzdravení, pokud je to možné nebo alespoň stabilisaci zdravotního stavu a aby mohl v klidu dožít v kruhu své rodiny a svých opravdových přátel.
-
Co to jako ze prosím ? Tomuhle sifrovani rozumí zřejmě jen a pouze komunista ve vysluzbe okoun.
-
Dědku představ si , teda jenom představ , ze by jsi jednou v životě dostal před tu tvoji hloupou hubu mikrofon ty . To by bylo viď !? Těch nesmyslu co by jsi ze sebe dostal. Dědku okoune .
-
Právě ta voda to všechno způsobila. Nějak se mu dostala do huby a ...,
-
Vlastně to víme dávno. Ale teď je to konečně potvrzeno i přes lhaní hradní smečky.
-
zase manipulace!!! UVN se veřejně nevyjádřila, její text (psaný) prezentoval nepřítel prezidenta , který si hraje na lékaře. Proč neudělá tiskovou konf. Zemanův osobní lékař??? Za prvé nemá souhlas pacienta, nechce s touto štvavou kampaní mít cokoli společného a tady se role hlásné troby ujal Thajvanec aby se zavděčil. Pokud bude prezident 3 týdny nemocen nic se neděje. Supy se slétají , žádná tolerance, jen hnus. Tak jako jste měli pochybnosti o podpisu na dokumentu , tak mám velké pochybnosti uvěřit , že diagnoza kterou překládá nějaký učitýlek je to co se tam píše.
-
Agenta Bureše stav hradního překvapil...
Bezva fór...
Jsem zvědavá s čím vyrukuje Mynář...
-
Okoune - koukám, že z tebe otrávená voda z Bečvy ještě vyprchala...